2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iremcim benim eşimde iş nedeniyle şehir dışına çıktı 5 gün yok acaba aynı yerdeler mi:)) bende anneme geldim Bursaya senin ailen nerde

eymen sol göğsümü emmek istemiyor.bende inatlaştım vermedim sağ göğsü.iyice acıktı sanırım biraz emdi ama yine bıraktı.

ailem ankarada eşim ankaraya göndriyim dedi istemedim.zaten temmuzda izne gidicez ama aileden kimsenin olmamasıda çok zor.annemlere bişey belli etmiyorum ama gerçekten çok zor :(senağlama

iremnehir üzme kendini bu kadar bak yanında en güzel arkadaş en güzel eğlence var..tadını çıkarmaya bak..

slm arkadaslar nasilsiniz
öyle korktumki sizden ayri kalacagim diye cok korktum hemen yazmak istedim galiba kk kart diye bisey cikartmislar bazi yerlere tam anlayamadim kafamçokkarıştı

evet iremimde olmasaydı çatlardım heralde.onla eğlenceli geçiyor ama insan eşi olmayınca yalnız hissediyor yine.

irem nehir inan varya cnm benimde arkadaslarim var ailesine yakin olduklari icin sikayetci
hakkinda hayirlisi olsun cnm herkesin bi SIKINTISI var ama ne muttlu sana ki bi kizin var tek olsan dah azor olurdu

birgül nasıl yani kk kart çıkartmışlar..kk kartı olmayan giremicekmiymiş buraya..araştırayım bende..

slm kızlar topic sessiz gibi mi bana mı öyle geliyobuyrunnnnnnnnnnasılsınız bakiiiim biz eşimle yemege gittik sushi ikram ettiler ayyyy acda gitmiştim yiyemeden kalktık dedim uleeeeeeeeeen at beni dürümcüye :mymeka:bir adana bir urfacokacimcoookiş bitti ne mutlu türküm diyeneturkbayragikaydirigubbakcemile3
talya bende yarın brokoli corbası yapcam hiç yapmadım tarifini dört gözle bekliyorum:1ninca:

birgül kart almak için yurtdışından başvuru olmuyormuş çünkü kartı yurtdışını gönderemiyorlarmış..yoksa buraya girip girmemekle alakalı değil..

filiz hoşgeldin afiyet olsun..valla aşşası kaynıyor ama kimseden ses çıkmıyor..

Aneyyyy..Bugün ilk kez ben günaydın diycemmmm
Yani Birgül sayılmaz..erken girmiş ama günaydın dememişşş
Günaydıın günaydınnnndelikafadulden
Benim kız oyuncağıyla kavga ediyo..Normal mikiiiiiiii:bbo:

günaydın lajocondde,bu gün bebişler iyi uyudu anlaşılan ,normal herhalde bizimkide emziğiyle kavga ediyor.:emir_bebek:

Back
X