2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar..
ay bende gelmek isterim ama kociş çalışır o gün bırakamaz beni..sizler araba kullanabiliyor musunuz?bizimki araba durduğu an mızıklanıyor.tek cesaret edemem..

biz de taksiyle gelmeyi düşünüyoruz asık..bebekleri bırakmayı düşünüyoruz yalnız..BENıM KAYINVALıDE BURDA yOKSA BENıM KZIN UYUMASI FALAN PROBLEMLı..Oralarda üzer beni

biz de taksiyle gelmeyi düşünüyoruz asık..bebekleri bırakmayı düşünüyoruz yalnız..BENıM KAYINVALıDE BURDA yOKSA BENıM KZIN UYUMASI FALAN PROBLEMLı..Oralarda üzer beni

:(( benim bırakabileceğim kimse yok..yapışık geziyoruz zaten..sütünü doğal biberonundan içiyor..başka türlü içmez bizim beyefendi..
nerde ne zaman banada haber edin

Son düzenleme:
Ay ne ciddi olduuuuukaydirigubbakcemile2
iki Gamze karışmayalım diye şeyyettiydim

olsun adaşım sorun diil gamzeler karışmaz nasıl istersen öyle de
ayy nasıl isterim gelmeyi ama çalışıyorum ama ankamall de br bebek mağzası varmış organik ürünler satıyormuş bende orayı gezmek isityorum bileniniz varmı next te de ok güsel indirimler oluyormuş bilgilerinize hanımlar

Günaydın,
inanna gelirsen sevinirz buluşma ankara dışındakilerede açık yani .. süper ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur .. ben efeyle gelicem kardeşim bırakcak özlemde kaanla gelcek hem bebeklerde tanışmış olur .. siz nasıl isterseniz öyle yapın zor olur diyosanız bırakın bebekleri öyle gelin :))

kıslar cheffffffffff bebelactan cvp geldi adresinize en kısa sürede gönderim yapılcaktır deniyorrrrrr göndersinler sonra aponeliği bitiririm:))))))))
ne gıcığım ama eşim sinir etti dün beni ne böyle oyunlara geliyorsun paa koparmak isterler fialn satış yapmak isterler filan da falan diyip durdu aman yok dedim deneme gönderiyor istemezsen iptali kolay dedim öylede yaparım

kaynanamın komsularının gelmesine 1,5 saat kaldı heyecan dorukta beni bir görseniz cok kokoş oldum şıngır mıngır küpeler birde elbise giydim ıııııııııııyyyyyyyyyyy bbbbbbbbbööööööööööööööööggggggggggghhhhhhhhhh basaga benzedim dimi:1shok:ayyyy en son beni istemeye geldiklerinde böyle iyi aile kızı gibi giyinmiştim ikramlarda hazır ayyy kazasız belasız mutlu mesut gelseler de gitseler yaf gerildikçe gerildim
inciiiiiiiiiii nbr
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/285569-minik-yureklere-dua-edelim.html
konu actım belki ilginizi ceker

Son düzenleme:
kaynanamın komsularının gelmesine 1,5 saat kaldı heyecan dorukta beni bir görseniz cok kokoş oldum şıngır mıngır küpeler birde elbise giydim ıııııııııııyyyyyyyyyyy bbbbbbbbbööööööööööööööööggggggggggghhhhhhhhhh basaga benzedim dimi:1shok:ayyyy en son beni istemeye geldiklerinde böyle iyi aile kızı gibi giyinmiştim ikramlarda hazır ayyy kazasız belasız mutlu mesut gelseler de gitseler yaf gerildikçe gerildim
inciiiiiiiiiii nbr
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/285569-minik-yureklere-dua-edelim.html
konu actım belki ilginizi ceker

kolay gelsin inş. iyibir şekilde atlatırsın ne mamalar hazırladın bakalım üff hediyelerde gelir şimdi sana hdi bakalım

kızlar bugün kızımı doktora götürücez.. Dua edin nolur, fleşkayı çıkarmış olarak gelelim. Şimdi uyutayım kuzumu üç gibi gideceğiz.. uykusunu alsın...

kızlar bugün kızımı doktora götürücez.. Dua edin nolur, fleşkayı çıkarmış olarak gelelim. Şimdi uyutayım kuzumu üç gibi gideceğiz.. uykusunu alsın...[/QUOTE

inşallah çıkartırlar bizde c.tesi gitcez bizden de istedi doktor ani çektiriseniz iyi olur diyorlar sizde filmde mi belli oldu

farkettim aylin orda olmadıını:)
kızlar p.tesi gelme htimalim olur benim??
nohcoy işallah canım:)
monte bi de nazarlık tak canım:))

nohcoy inşallah çıkarırlarda bebeğin rahatlar,gamze inşallah birşey çıkmaz muhtemelen tedbir için istiyorlardır

bakalım gamze neler gelcek duygu ne nazarlıgı bacııııııııımmmm neyse son yarım saat ben kactııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ölmezsem 5 de burdayım:))))))

filizcim pcbaşında değildim canım çamaşır atıyordum makinaya kolay gelsin sana :)
tuğba işallah çıkarırlar canım dualarımız sennle

koookkkkkooooooooooş !!!!!
neler hazırladınki bakem beceriksiz gelin seni
kız kaynananı rezil etcenkaydirigubbakcemile
sana diyom monteeeee..ıhıhhhh
benimki akşam 6da burda olur bende sıyırdım-tatlicadiarzu-

Back
X