Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de taksiyle gelmeyi düşünüyoruz asık..bebekleri bırakmayı düşünüyoruz yalnız..BENıM KAYINVALıDE BURDA yOKSA BENıM KZIN UYUMASI FALAN PROBLEMLı..Oralarda üzer beni
Ay ne ciddi olduuuuukaydirigubbakcemile2
iki Gamze karışmayalım diye şeyyettiydim
kaynanamın komsularının gelmesine 1,5 saat kaldı heyecan dorukta beni bir görseniz cok kokoş oldum şıngır mıngır küpeler birde elbise giydim ıııııııııııyyyyyyyyyyy bbbbbbbbbööööööööööööööööggggggggggghhhhhhhhhh basaga benzedim dimi:1shok:ayyyy en son beni istemeye geldiklerinde böyle iyi aile kızı gibi giyinmiştim ikramlarda hazır ayyy kazasız belasız mutlu mesut gelseler de gitseler yaf gerildikçe gerildim
inciiiiiiiiiii nbr
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/285569-minik-yureklere-dua-edelim.html
konu actım belki ilginizi ceker
kızlar bugün kızımı doktora götürücez.. Dua edin nolur, fleşkayı çıkarmış olarak gelelim. Şimdi uyutayım kuzumu üç gibi gideceğiz.. uykusunu alsın...[/QUOTE
inşallah çıkartırlar bizde c.tesi gitcez bizden de istedi doktor ani çektiriseniz iyi olur diyorlar sizde filmde mi belli oldu