2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa meral de gelmiş,nasılsın meralcim özletiyosunuz kendinizi böyle....alkisalkisalkis

hanımlar bize sağlık ocağından ferro sanol damla verdiler hergün kullanıyorum
bi süredir bizim kızın kakası yemyeşil sizlerdede oldumu aynısı
yoksa bizimki başka bi sorunmu

ben sürekli kullanmadığım için henüz ,bizimkinin kakasında bi değişim olmadı canım...

Sağol talyacım yaaaa, bende sizi özlüyorum.Her fırsattta buraya damlamaya çalışıyorum ama çoğunlukla şöyle size bakıp mesaj yazmadan çıkıyorum.

ben sürekli kullanmadığım için henüz ,bizimkinin kakasında bi değişim olmadı canım...

demir ilçlarının yan etkileri olduğunu duymuştum
eğer yan etki yaptığı için kaka yeşil oluyosa bıraksam mı acaba diyorum

filizcimmm bende özledim valla sizi...neler yapmışsın öle aferin sana...kaynanan seni övmesinde kimi övsün ayolll...ayaklarım iii cnm saol dikişler alındı işte öle duruyolar geçmesini beklyrm rahat rahat yıkanmayı özledim yaa off..

ismiye hoşbulduk cnm...geçti geçti çok şükür iiim artık sen ii misin???

gamzecim tırnak batığım vardı benim ameliyat oldum ondan pek giremedim geçmiş olsuna gelen giden derken vakit bulamadım...

askhom demir ilacı yapıyo öle kakasını dr korkma dedi bana yeşil olucak kakası dedi endişelenme sende genelde hep öle kakası

talyacım bende durumlar böle işte maşşallah naz hanıma...nazar değmesin..günlerim hep aynı geçti hep evdeim sadece pazar günleri dışarı çıkabiliyrm patladım anlayacağın terlikle çıkarımda iice geçmesini beklyrm açık olduğu için mikrop kapar falan die çıkmyrm...çok sıkıldım ama az kaldı...bizde naza salıncak kurduk normal yatak gibi tahtadan süper oldu hep onda uyuyo gndüz ayaklar böle olunca malum sallayamıyrm die kurduk ama çok rahat ettimmm

kızlar merhaba a hiç yazamıyorum okumayı ancak bitirebiliyorum

monte hadi gözünaydın atlattın rahatladın darısı başağın başına zemuszemus

talyacım aslıcım gözünüzaydın bebişleriniz büyümüş

ankaralılar iyi buluşmalar size

talya işim vardı bugun anca bu kadar hazırladım:)))))
yaaa kızlar siz margarin kullanıyo musunuz ben içinde margarin olan hiçbirseyi yapmam evde de margarin yok zaten bir tane kurabiye tarifim var margarinsiz sürekli onu yapmaktan ööööööö geldi var mı margarinsiz tarifi olan....
heee ismiye alkıs walla 10 puan 10 puan 10 puan
meral özledik seni

demir ilçlarının yan etkileri olduğunu duymuştum
eğer yan etki yaptığı için kaka yeşil oluyosa bıraksam mı acaba diyorum
demir bebek için çok önemli hayır bırakma tabiki,ben bugün dr.daydım bugünden itibaren düzenli kullanmaya başlıycam bende,hatta dr.um gerekli görürsek 4.aydan sonra bile başlatabiliyoruz dedi..ben sabah 6 damla akşam 6 damla vericem,1 ay sonra tekrar düzenliycek...

meralcim meraba:)
talyacım naz kızımıza maşallah:))
nohcoy kıs bi haber ver???
barcli tekrar geçmiş olsun canım:)
montenin kaynanasınaalkisalkisalkis

filizcimmm bende özledim valla sizi...neler yapmışsın öle aferin sana...kaynanan seni övmesinde kimi övsün ayolll...ayaklarım iii cnm saol dikişler alındı işte öle duruyolar geçmesini beklyrm rahat rahat yıkanmayı özledim yaa off..

ismiye hoşbulduk cnm...geçti geçti çok şükür iiim artık sen ii misin???

gamzecim tırnak batığım vardı benim ameliyat oldum ondan pek giremedim geçmiş olsuna gelen giden derken vakit bulamadım...

askhom demir ilacı yapıyo öle kakasını dr korkma dedi bana yeşil olucak kakası dedi endişelenme sende genelde hep öle kakası

talyacım bende durumlar böle işte maşşallah naz hanıma...nazar değmesin..günlerim hep aynı geçti hep evdeim sadece pazar günleri dışarı çıkabiliyrm patladım anlayacağın terlikle çıkarımda iice geçmesini beklyrm açık olduğu için mikrop kapar falan die çıkmyrm...çok sıkıldım ama az kaldı...bizde naza salıncak kurduk normal yatak gibi tahtadan süper oldu hep onda uyuyo gndüz ayaklar böle olunca malum sallayamıyrm die kurduk ama çok rahat ettimmm
sağol canım,büyüyorlar biz farkında olmadan bi bakıcaz okula başlamışlar,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım biraz daha sabret,sonrasında kim tutar kızınla seni,bende hoppalamı alsam diye düşündüm bi ara sonra vazgeçtim evde adım atacak yer kalmadı valla buda eksik oluversin dedim...
kızlar merhaba a hiç yazamıyorum okumayı ancak bitirebiliyorum

monte hadi gözünaydın atlattın rahatladın darısı başağın başına zemuszemus

talyacım aslıcım gözünüzaydın bebişleriniz büyümüş

ankaralılar iyi buluşmalar size
sağol emelcim,sen nasılsın onat beyimiz nasıl bakalım...

yaaa kızlar siz margarin kullanıyo musunuz ben içinde margarin olan hiçbirseyi yapmam evde de margarin yok zaten bir tane kurabiye tarifim var margarinsiz sürekli onu yapmaktan ööööööö geldi var mı margarinsiz tarifi olan....
meral özledik seni

ben bi bakiim tariflerime canım...CADIARZU

barcli çok geçmiş olsun canım

kızlar akşam oldu eve gitme zamanı sabahtan beri iple çektiğim zaman oluşumu özledim hemen kendimi eve ışınlamak isitiyorum herkese iyi tatiller bebekleriyle tabi çalışanlara sanırım sadece linay vardı neyse güsel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum bebeklerinize ve sizi kucak dolusu sevgilerrrrrrrr tv spikerleri gibi oldu neyse ii akamlar hanımlar

meral özledik seni
filiz al sana margarinsiz bi tarif,yıllar önce arkadaşım yemiştim ve çok beğenmiştim bende 1-2 kere yaptım ilk zamanlar ama sonra tozlu raflara kaldırmışım,şimdi bende tekrar yapıcam...
YALANCI ACIBADEM KURABıYESı

2 su bardağı elma rendesi(suyunu sık ama atma hamur katı olursa kullanabilirsin.)
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
4 - 5 su bardağı un
1 su bardağı iri kıyılmış fındık ,badem veya ceviz
1 çay kaşığı tarçın
kabartma tozu
malzemeleri karıştır, büyük büyük toplar koparıp fırında nar gibi kızarıncaya kadar pişir,,
yumuşak, acıbadem tadını andıran kurabiyeler oluyor.şeker çok sevmiyorsan 1,5 bardak yapabilirsin ve yağıda azaltabilirsin.(bunlarıda defterime not diye yazmışım.)biraz ele yapışan bi hamur oluyor o yüzden kaşık yardımı ilede koyablirsin ama hamur cıvık olmıyacak...
ay anlatırken bile canım nasıl çekti,elmam olsaydı kesin bu akşam yapardım...

Son düzenleme:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar çıkardıkkk... Değerler normale dönmüş.. Artık kumdak etmedikçe istediği gibi hareket edebilir dedi doktor.. Ama gelişimi iyi olsun diye bir ay geceleri yatarken takmaya devam edeceğiz... Geceleri sorun değil... Çok mutluyum yaaa...

Alet çıktığı için artık kayseriye alışverişe gidebiliriz dedi babamız ve yarın kayseriye gidiyoruz....

inşallah çıkartırlar bizde c.tesi gitcez bizden de istedi doktor ani çektiriseniz iyi olur diyorlar sizde filmde mi belli oldu

cnm bizde ilk usg de belli oldu. Hatta devlet hastanesinde uyuz bir ortopedi doktoru röntgen istedi çektirdik.. sonra bazı sebeplerden dolayı ona güvenemeyip özelde bir doktora gittik oda bize 5. aydan önce röntgen çektirmiyoruz dedi. USG yeterli oluyor dedi....

nohcoy işallah canım:)

nohcoy inşallah çıkarırlarda bebeğin rahatlar,

tuğba işallah çıkarırlar canım dualarımız sennle

tuğba inş cnm dualarımız seninle

nochoy inşallah güzel haberlerle dönersin..

nohcoy nerde hala gelmedi dimi

Allah hepinizden razı olsun kızlar.. ıyiki varsınız...

Şimdi çıkıyorum yemeğe davetliyiz.. gelince yorgun olmazsam kk ya uğrarım... ıyi günler. öpüldünüz...

gözün aydın nohcoy ,kayseride bizede bekleriz diycem ama bizimkilerde kapuzbaşına piknik ayarlamışlar oraya gitcez.

Back
X