2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzi ne haber,haklısın valla çalışınca çok zor oluyor..çocuğuna bile vakit ayıramıyorsun evle ilgilenmekten..hava ısındı iyice ne battaniyesi yaa ben soydum iyice şort tişört duruyor evde hele öğleden sonra çok ısınıyor bizim ev badyle kalıyor bazen..
Allahım ablana inşallah nasip eder kucağına bir bebek verir hiç bişey için geç kalınmış sayılmaz..

çok sağol linaycım inşallah.

Ay sorma bizimki hala uzun kollularla, ara sıra kısa kollu giydiriyo ama ozamanda battaniyeye sarmalıyo :) çocuk öyle alıştığı için şimdi de buluttan nem kapıyo, havalarda bi düzene girmedi.

Çok yorgunum uykusuzum, benim bünyem kaldırmıyo heralde yahu, akşamları 10 da ancak yemek yiyebiliyoruz, topla yıka derken zaten 11 oluyo, nerdeyse her akşam çamaşır makinesi açılıyo, sabah 5-6 gibi bizim kız bir uyanıyo, ağlamıyo ama yanımda mıkır mıkır kendi kendine konuşup duruyo, karnı acıkıyo, her sabah bir kaka faslımız var, uyuyamıyorum tabi, eşimle de evde konuşma fırsatımız bile yok gündüz telefonla konuşup hallediyoruz meseleleleri :)) Allahtan bizim kız okadar huysuz da değil, birde öyle bir çocuk olsa yanmışım ben valla

yani anlat anlat bitmez linaycım, sen napıyosun

Çok çok sağolun arkideşler.. Şimdik tekrar taktık uyuyor kuzum...

ısmiye maşaAllah bebeğine çok tatlı çıkmış.. saçlarıda yakıyor. Bizim kız kel kaldı...:) Bu arada yarın hava yağmurlu olmaz inş.. Burda hava kötü, Sabaha yaz buraya havanın kayseride nasıl olduğunu olurmu...
Kuzi Allah ablanada böyle bir melek versin inş...

Eliff bohcoy mu? :))) Çok hoş ya..

Bu arada birkaç güne kadar benim sütümde çok azdı. Ama şu sıralar maşaAllah çoğaldı.. ıçtiğim hoşaftan mı, humanadan mı yoksa helvadan mı bilmiyorum..Kızlar günde üç bardak humana bir kase hoşaf içiyorum gece uyanınca acıkmış oluyorum iki dilim helva yiyorum ve bide humana içiyorum üzerine ve sabah sütüm baya bollaşıyor. Akşama kadar da yetiyor çok şükür.. Hangiisinden dolayı arttı bilmediğim için bırakamıyorum.Eşim böyle devam et diyo.. edicem artık. Kilo almak pahasına da....

Hadi bana iyi geceler.. yatmaya gidiyorum...

kuzi onlara bunu anlatmak zor,evde olmadığın için müdahalede edemiyosun tabi bu seferde çocuk çok nazlım oluyor,çok örtüldüğü için olduğunuda kabul etmezler sen açtığın için olduğunu düşünüp iyice sarmalarlar zor valla işin zor.

nohcoy bizde pikniğe gidicez yarın yol uzak olduğu için 6'da yola çıkacakmışız o saatte belli olursa yazarım,bugün hava kapalıydı ama serin değildi kayseri burdanda sıcaktır problem olmaz sanırım.

kuzi allah yarımcın olsun zor valla..evdeyken yetişemiyoruz birde çalışınca halimiz harap..Allah dağına göre kar veriyor demek yavrucunda huysuz bir bebek değil..ben ücretsiz izindeyim ama hafta da 2 gün işe gidiyorum,şimdilik böyle güzel oluyor :)

şimdi kızım bana meyveli cup yapmış yiyorum :))

Tuğba iyi geceler bol sütler..

oo başak gözünaydın gelmiş sevgili anneciğin birde laflıyorsunuz yani zemuszemus

yaa haklısın biraz nispet gibi oluyor dimi :jeyyar:

ismiye senin kızın keki nasıl oldu yaptımı?

linay babası benimkinden iyi olduğunu söylüyor,bu gün öğretmeninede götürdü iki dilim yine yapabilirmiyim diye soruyordu.artık bana misafir dert değil budamı nispet gibi oldu acaba

aferin kızına ismiye güzel oldukça heveslenip hep yapmak isteyecek çeşit çeşit tarifler deneyecek bu sefer :))

sağol linay bunların kendine güven duyup herşeyi başarabilileceğini anlaması için çok önemli olduğunu düşünüyorum ve gerçektende işe yarıyor.

iyi geceler kizlarrr....

ismiye senin kiza bayiliyorum ya cok tatli masallah Allah nazarlardan saklasin.
ne guzel yemis öyle yogurdu:)

ismiye yarin kapuzbasi selalesine mi gidiyorsun kiz geziyorsun ha??
oh iyi bacim gez..ben oralari gormeyeli 2 sene oldu cok ozledim.
biz de yarin arkadaslarla grill yapicaz havalar duzeldi cok sukur.

teşekkürler kançiçeğim yemek problemimiz yok allaha şükür verirsek yiyor vermezsek kıyameti koparıyor ilerdede problem olmaz inşallah.

kançiçeğim bizde ilk defa gidiceğiz biraz uzakmış ama çok güzel diyorlar burdan ayrılmadan bir görelimde sonra pişman olmayalım dedik,sen kayserilimisin.

Back
X