2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mama sandalyesi ne aldınız kızlar..benim yerim çok dar çok az yer kaplayanlardan almam lazım..chicconun seyahat mama sandalyeleri var sandalye üstüne konuyor ondan düşünüyorum.alan kullanan var mı?? kullanışsız mı olur acaba??

25 inde canım...bebişle ne yaparız bilmem..annemde gelecek sanırım..biz yazlığa gideceğimiz için annemide götürmek istiyorum.başka türlü denize bile girebileceğimi sanmıyorum..

biz de nasipse haftaya düşünüyoruz..bizim tatil amaçlı değil, iş-güç..biz merkezde oluruz, lara taraflarında..işimiz uzar da o kadar kalırsak belki görüşebiliriz.

herkese günaydın bizimde dün kontrolümüz vardı sadece 100 gr almış kızım doktor kan ve idrar tahlili istedi çook ağladı kuzum demir eksik çıktı kan damlamızı artırdı sabah10 akşam 10 damla
doktor kahvaltıya bile başla dedi yoğurdu mama ile mi sütle mi yapayım dedim hiç yapma direk marka söyleyim danone dedi ben de danonenin tek yiyimlik paketlerinden aldım bir sürü
doktordan sonra da bi alışveriş bi alışveriş ne zevkli bir şey alışveriş ya
gamze yılmaz hiçbir ücreti yok canım sadece mesaj geliyor yine ürünlerin gelince iptal ettirirsin
nohcoy gözünaydın canım
talya siz hangi doktora götürüyor sunuz?

bende mama sandalyesi olarak mothercarede beğendim sandalye üzerine monte ediliyor ufacık heryere taşınıyor ama kullanışlımıdır bilemiyorum

site yine problemli..chef ne kadar günde o kadar almış kızın? neyse ekgıdayla falan düzene girer inşallah..artık hareketlendikleri için azalıyo kilo alımları, bi de havalar çok sıcak..bizde iştah kalmıyo onlar napsın sütsüt..

1 ayda 100 gr almış ayça ek gıda yese çeşit çeşit hazırlıyorum döküyorum valla bizim bur da sıcak da yok ne yapayım uğraştıracak işte

herkese merhabalar tribün kalabalık ama sohpet eden yok galiba balım chef eycik irem elif pempe nasılsınız kıslar hava acip sıcak evler bile yanıyor bugün diğerleri dışarlarda galiba

iyi sayılırım canım ceylinin iştahsızlığı dışında sen nasılsın
evet tam gezme günü gezme havası

toplam 5600 gr canım çok az yaaaaa doktor kahvaltıya bile başla dedi en çok ne seviyor dedi hiçbirşey sevmiyor dedim anne sütü dışında o da yetmiyor işte doktor da şasırdı ver dedi portakal kivi ne severse bul ver dedi

ay canım arkadaşım ALLAH kolaylık versin iştahsız bbek çok zor şallah sever canım yaa denicen artıkın anne sütünü arttırmak içinde arkadaşlar sölüyordu dut çok iyiymiş tam mevsimi bol bol ye sabahları tahin helvası tüket çağanda çok zorluyor bu konuda beni deneye deneye bulucaz artık

canım bebe bisküvisi aldım ben yoğurda falan katıp veriyorum az az yiyor ozaman muhallabi falan yap içine muz falan püre haline getir koy

muhallebiden 5-6 kasık yiyor cici bebe yemiyor yoğurdu da birazdan deneyecem inşallahhhhhh yer canım sağol ilgin için demir eksikliği varmış o iştahsızlık yaparmış

chef Allah yardımcın olsun canım..bu yavrular şimdiden naz etmeye başladılar bize.yemeyen çocuk çok zooorrr..ben de küçükken yemezmişim, ceza mı şimdi bu kaydirigubbakcemile

chef kolay gelsin canım stres yapma ki o da yapmasın..nil debazen bi kilitlio ağzını..bazen deşaşırtıo..
ekinsucum sütaş alıorum ben eve ,hatta yedi bugün,saol canım:)
dünür ben bebelaca mail attım geri geldi,milupadan da bişi yok,bi el atıver kızına..huuu..

Back
X