Allah ablana yardım etsin canım,hayırlı uğurlu evlat nasip etsinYine uzun bir ara verdikten sonra bir bakınayım dedim ama geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir,
nohcoy gözün aydın canım çok sevindim aletten kurtulduğunuza,
kançiçeğim öyle böyle alışacak sallamak gerçekten zor sıkma canını,
İsmiye maşallah kızına fıstık gibi çok tatlı
Bende işten güçten fırsat bulamıyorum girmeye valla işten geliyorum bir yandan çocukla uğraş, bir yandan yemek yap, ye topla derken saat 11-12 oluyo direk yatıyorum, beş dakika oturduğum yok ama yine de ortada birşey yok, kızımda ev ortamına ve sıcağa okadar alıştı ki, hafta sonları bir gün dışarı çıkarıyoruz öksürük tıksırık nezle deli olucam. bu yaz sıcağında bile kayınvalidem battaniyelere sarıp gezdiriyo evde anlatamıyorum bi türlü of of, geçen gün ilk defa ateşlendi Allahtan çok yükselmedi şurup hemen düşürdü.
Bu arada bu ayki aşılarını yaptırdık ateşi falan çıkmadı ama akşama doğru bacakları çok ağrımış oynatamamış bir süre, ağlamış, şurup vermişlerde biraz düzelmiş ertesi gün ancak geçti huzursuzluğu sizde de oldumu böyle.
Bende nezle oldum üzerinize afiyet inşallah çocuğa geçirmem.
Birde ablam tüp bebek yaptırmaya karar verdi kızlar, biraz geç alınmış bir karar oldu, şuanda 45 yaşında kendisi ama Allahtan ümit kesilmez, yoğun ısrarlarım sonucu gaza geldi, inşallah olurda o da yaşar bu güzel duyguyu, dua edin olurmu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kapuzbaşı muhteşem bir yer,muhteşemmmm..Gizli kalmış değerlerden biri..Ben gençken ve bekarken dağcılık kulübüne üyeydim..Oralara yürüyüş yapar,Demirkazık a tırmanırdık..Hey gidi günlerrrrsırnaşık şeyteşekkürler kançiçeğim yemek problemimiz yok allaha şükür verirsek yiyor vermezsek kıyameti koparıyor ilerdede problem olmaz inşallah.
Bana da uyar arkadaşlarlajoconde, ben hafta içi hergün 13-18, cmt 9-13 çalışıyorum.. eğer öğlen buluşmanızı 11e çekebilirseniz sizinle tanışır 12 gibi kaçarım. erken derseniz, başka bir buluşmaya inşallah..
bu arada ankara'lı kızlar, nerde oturuyorsunuz, bebişleri hangi doktora götürüyorsunuz? ben ayrancî'dayım, berat'ı 100. yıl hastanesinde bülent beye götürüyorum, memnunum, sağlık karnesine de fark almıyorlar.
herekese iyi geceler.
sağol ayçacım yoğurdu da yemedi Allahım bana yardım etttt
Allah yardımcın olsun..Bazen benimkisi 150 cc sütle idare ediyor çıldırıyorum..Hiç mi acıkmıyo bu çocuk diye:1shok: