2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine uzun bir ara verdikten sonra bir bakınayım dedim ama geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir,
nohcoy gözün aydın canım çok sevindim aletten kurtulduğunuza,
kançiçeğim öyle böyle alışacak sallamak gerçekten zor sıkma canını,
İsmiye maşallah kızına fıstık gibi çok tatlı

Bende işten güçten fırsat bulamıyorum girmeye valla işten geliyorum bir yandan çocukla uğraş, bir yandan yemek yap, ye topla derken saat 11-12 oluyo direk yatıyorum, beş dakika oturduğum yok ama yine de ortada birşey yok, kızımda ev ortamına ve sıcağa okadar alıştı ki, hafta sonları bir gün dışarı çıkarıyoruz öksürük tıksırık nezle deli olucam. bu yaz sıcağında bile kayınvalidem battaniyelere sarıp gezdiriyo evde anlatamıyorum bi türlü of of, geçen gün ilk defa ateşlendi Allahtan çok yükselmedi şurup hemen düşürdü.
Bu arada bu ayki aşılarını yaptırdık ateşi falan çıkmadı ama akşama doğru bacakları çok ağrımış oynatamamış bir süre, ağlamış, şurup vermişlerde biraz düzelmiş ertesi gün ancak geçti huzursuzluğu sizde de oldumu böyle.
Bende nezle oldum üzerinize afiyet inşallah çocuğa geçirmem.

Birde ablam tüp bebek yaptırmaya karar verdi kızlar, biraz geç alınmış bir karar oldu, şuanda 45 yaşında kendisi ama Allahtan ümit kesilmez, yoğun ısrarlarım sonucu gaza geldi, inşallah olurda o da yaşar bu güzel duyguyu, dua edin olurmu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah ablana yardım etsin canım,hayırlı uğurlu evlat nasip etsin
teşekkürler kançiçeğim yemek problemimiz yok allaha şükür verirsek yiyor vermezsek kıyameti koparıyor ilerdede problem olmaz inşallah.
Kapuzbaşı muhteşem bir yer,muhteşemmmm..Gizli kalmış değerlerden biri..Ben gençken ve bekarken dağcılık kulübüne üyeydim..Oralara yürüyüş yapar,Demirkazık a tırmanırdık..Hey gidi günlerrrrsırnaşık şey
lajoconde, ben hafta içi hergün 13-18, cmt 9-13 çalışıyorum.. eğer öğlen buluşmanızı 11e çekebilirseniz sizinle tanışır 12 gibi kaçarım. erken derseniz, başka bir buluşmaya inşallah..
bu arada ankara'lı kızlar, nerde oturuyorsunuz, bebişleri hangi doktora götürüyorsunuz? ben ayrancî'dayım, berat'ı 100. yıl hastanesinde bülent beye götürüyorum, memnunum, sağlık karnesine de fark almıyorlar.
herekese iyi geceler.
Bana da uyar arkadaşlar
sağol ayçacım yoğurdu da yemedi Allahım bana yardım etttt

Allah yardımcın olsun..Bazen benimkisi 150 cc sütle idare ediyor çıldırıyorum..Hiç mi acıkmıyo bu çocuk diye:1shok:

slm millet hava cok sıcak bugun nedense cok tembelim kolum kalkmıyo....chef umarım düzelir istahlı bebek olur bakalım bizimki napcak....
kızlar ne yediriyorsunuz bebeklere ek gıda da....ögün haline dönüştürdünüz mü tattırma asamasında mısınız yoksa ben şimdiye kadar cici bebe elma suyu bebelac havuc pirinli bişiy var ondan verdim muz verdim cok sevmedi zorlamadım daha neler verebilirim pazardan kayısı aldım suyunu cıkarana kadar canım cıktı sevmedi hiç ayyy birde tadına bir bakarım ekşi ııııyyyyy nasıl yesin cocuk ben yarın sebzeye gecicem acaba havuc patatesle mi baslasam yoksa havuc kabakla mı
birde cam rende de havucun suyu cıkmıyo nasıl veriyorsunuz ne cok sordum ettim dimi nolur herkes yazsın yada bugun ne yedik diye topik mi acsam

slm millet hava cok sıcak bugun nedense cok tembelim kolum kalkmıyo....chef umarım düzelir istahlı bebek olur bakalım bizimki napcak....
kızlar ne yediriyorsunuz bebeklere ek gıda da....ögün haline dönüştürdünüz mü tattırma asamasında mısınız yoksa ben şimdiye kadar cici bebe elma suyu bebelac havuc pirinli bişiy var ondan verdim muz verdim cok sevmedi zorlamadım daha neler verebilirim pazardan kayısı aldım suyunu cıkarana kadar canım cıktı sevmedi hiç ayyy birde tadına bir bakarım ekşi ııııyyyyy nasıl yesin cocuk ben yarın sebzeye gecicem acaba havuc patatesle mi baslasam yoksa havuc kabakla mı
birde cam rende de havucun suyu cıkmıyo nasıl veriyorsunuz ne cok sordum ettim dimi nolur herkes yazsın yada bugun ne yedik diye topik mi acsam

bi duş yap arkadaşım ii gelir:)
ben de alıştırma yapıorum bikaç gündür,aslında öğün olarak vermiodum ama dün tüm çorbayı içti mesela..
bebelacın sebzelerinden ben de alıorum ama evde milupanın muhallebisi,sebze çorbası(domates,kabah,patates,havuç,fasulye,bezelye,pirinç),meyve(kayısı,şeftali,kvun,1 küçük çilek-ama çilek alerji yapabiliomuş-)bazen muhallebiye kayısı..ha bu arada kayısıyı plastik sebze kesme tahtalarında anında eziorum:))nil uyandı.

sağol lajoconde,inanna,montesori
ben devam sütüyle herobaby pirinçli yapıyorum milupa muhallebi veriyorum
sebze çorbası yapmak zoruma gitti milupa çorba aldım
danone yoğudun içine meyve karıştırabilirsin
kahvaltıda devam sütünün içine dörtte bir yumurta sarısı ve bebelac çavdarlı mısırlı verdim.

allahım bende cahillik diz boyu :1shok:sebze ezme tahtası nekine birde devam sütü ne demekmafoldumben

hee tamam topikte actım zaten saatli yazarsak fikir olur bize.... aksam kardesim gelirse eger kocişlen yemege gitcez gelmezse fasulye pilav var

montiş canım bende sebze çorbasına başladım bugün önceki haftalarda iki kaşık tattırmıştım bugün havuç pataes haşladım suyuna azcık püresinde katıp zeytinyağı koydum 10 kaşık verdim bebe kaşığı yanlız bu yarın aynını yapıp daha fazla vericem bize dr bir haftada öğün haline getir dedi

sağol lajoconde,inanna,montesori
ben devam sütüyle herobaby pirinçli yapıyorum milupa muhallebi veriyorum
sebze çorbası yapmak zoruma gitti milupa çorba aldım
danone yoğudun içine meyve karıştırabilirsin
kahvaltıda devam sütünün içine dörtte bir yumurta sarısı ve bebelac çavdarlı mısırlı verdim.

Chef alerji yaptimi bunlar. Ben iki kere patates havuc denedim. Gece zor uyudu
karni agridi sanirim. Bisey vermiyorum korkudan. sadece meyve haslayip icine elmali
mama ekliyorum o kadar.

chef bide vitamalt oneririm gercekten cok iyi geliyor. Benim sutumu arttidi.
Dr daha iyi bilir ama kilosu birazdusuk diye panik yapip herseyi bir anda vermen bebeginin
sindirim sistemine zarar verebilir. portakal falan demissin onlar gaz yapar. Benim kizim
260 gr almisti bir donem cok uzuldum simdi iki ogun meyvali mamayla elmayi karistirip
veriyorum. 17 gunde 400 gr cikti. Yani cabuk toparlaniyorlar.

Umarim kisa zamanda toparlanir

MOnte ben patatesle havuc pisirip tel suzgecten gecirmistim. 4-5 cay kasigi yedi. Sadece
2 kere yaptim. Biraz zorlandi diye zamana yayiyorum

Bende tahilli baska bir mamadan deneyecegim sanirim buna alisti digerlerinede
gecebilirim sanirim.

slm kizlar.moralim bozuk ben kizimi ayagimda sallayarak uyutuyordum ama kendi kendine uyumaya alissin diye yatagina koydum tam 20 dk agladi ama simdi uyudu...dayanamadim alayim dedim ama yapmadim.alissin diye ...ama aglamasi icimi dagladi:((
sizce yanlis mi yapiyorum??

Ay kiyamam aglatma kiz bebisi bende salliyorum napayim? Tavan besigi yaptiriyorum
yatakodasina civileri caktirdik nihayet simdi besik gelecek valla simdiki aklim olsa
dogdugunda yaptirirdim 2. sini oyle yapacagim insallah.
Kendini terkedilmis hisseder. \
BU arada adin asli mi kizimla adassin ozaman kaydirigubbakcemile5

chef bide vitamalt oneririm gercekten cok iyi geliyor. Benim sutumu arttidi.
Dr daha iyi bilir ama kilosu birazdusuk diye panik yapip herseyi bir anda vermen bebeginin
sindirim sistemine zarar verebilir. portakal falan demissin onlar gaz yapar. Benim kizim
260 gr almisti bir donem cok uzuldum simdi iki ogun meyvali mamayla elmayi karistirip
veriyorum. 17 gunde 400 gr cikti. Yani cabuk toparlaniyorlar.

Umarim kisa zamanda toparlanir

canım verdiklerim ağır gelmedi çünkü çok az yiyor vitamaltı denedim benim bir göğsümden hiç gelmiyor ilk günlerde yara diye emzirmedim o da kesildi
genelde ayına göre mamalar veriyorum portakal filan vermem daha doktor desin gaz yaparsa sıkıntısını biz çekiyoruz

ya kizlar cok kotu seyler okudum az once mulipayla ilgili.
topikleri geziyordum. Bir sikayet sitesinde mulipaya sikayette bulunmuslar
mamanin icinden biseyler cikmis bende tedirgin oldum.

ayçacım görmedim nasılsın demişsin iiim sen nassılsın??? bebişin nasıl??

bende sinir oluyrm insanların kızımı sevmelerine...herkes bizim gösterdiğimiz özeni göstermiooo...eller temiz mi pis mi bilmyrz..temizde olsa ben başkasının çocuğuna dokunamam karşıdan severim tmm..geçen bi kız elvini pat die öpüverdi yemek yiyoduk yan masadalardı geldi konuştu konuştu giderken şap die öptü neye uğradığımı şaşırdım..

ben kızıma arada yoğurt veryrm düzenli değl ama..bugünde mayaladım..geçen ilk defa yaptım baya güzel oldu bakalım bbu nasıl olacak..

dünürüm nasılsın damadım nasıl??

kancicegim ben hala neyin pismanligini duyuyorum biliormusun kizim dogumdan 1 gün sonra hastanee yikadilar annemde dinlenmek icin eve gitmisti neyse kizimi yikarlarken okadar agladiki anlatamam o ordan agliyor bende onu izlerken öyle agliyorumki anlatamam simdi bile hala videosunu izlerken aglarim annemde bana kizmisti hicmi aklina gelmedi kucagina alip sakinlestirmek diye ama o an gelmemisti ne yaptigimi bilmiyordum cocuk gibi bende aglamistim hala en büyük pismanligim o nasil aglatabildim kizimi

canim benim seni cok iyi anliyorum ..o anda daha yeni anne olmussun dogumdan cikmissin aklina gelmemesi normal ben de ayni senin gibiydim ama zamanla alisiyor insan..

Back
X