2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimseler kalmamış,tükkanı kapamak bana kaldı,iyigeceler ve bol sütler....opuyorumnanaktan

gnydn011.gif

336272544015ace7772b.jpg

kızlar buyrun kahvaltıya,ben tükkanın önünü süpürüp geliyorum...

günaydın talya bu ne güzel sofra,kahvaltıyı yeni yaptım bunuda yersembeni haberlerde görürsünüz artık evden vinçle zor çıkardılar diye.

günaydın kızlar ay çok işim var bugün birsürü valiz çanta var yerleştirilicek, bi sürüde çamaşır..naz deli gibi terliyo ya bu ev çok sıcak klimada açamıoruz yandık bu yaz gerçekten yandık

slm millet gtünaydın oooo esra gülce gelmiş kacırmısım onları...
bimbam boooooooooom cok şükür dostlar artık benimde bir yogurdum vaaaaaaaaarrrrrrr:smiley-cool:dün arkadasım ögretti cok da güzel oldu metin de yedi yapamıyanlara anlatıyım önce marketten pınar günlük süt birde activya aldım sütü kaynattım kaynattıktan sonra 6 dk sogudu yani süt bayagı sıcaktı neyse minik püre kavanozları varya onlara döktüm sütü 1 cay kasıgı activya koydum iyicenek karıstırdım sonra sardım sarmaladım üstüne birde sarkı patlattım ya tutarsaaaaaaaaa ya tutarsaaaaaaaaaazemuszemusöyle yattık gece catladım meraktan actım baktım olmus dogru buzdolabına doktor yogurdu ögleden sonra ver dedi ben dayanamadım verdim şapşup yedi bizimki :nazar:üstümden büyük bir yük kalktı:teytey:vay be evlat neler yaptırıyo doktor mantı börek acmanız lazım dese kuzum için onu da yaparım:roflol:

herkese günaydın,

çok yazmışsınız hafta sonu hanımalr oku oku bitmiyor. ama devam etcem öncelikle günaydın demek istedim.birde okudukalrımaa yazıyım dedim.
nohcoy:[/U] çıkartmışsınız maşallah gözünüz aydın çok sevindim. bizede usg çektirin dedi magnette birde cildiyeciye yönlendirdi c.tesi gittik doktora Allahıma şükür herşey normal şimdilik anne sütü ve mama takviyesine devam dedi kızlar mümkün olduğunca geç vermeye çalışın ek mamayı aynen böyle dedi
chef:üyeliğimi ürünler geldikten sona iptal etmeyi düşünüyorum
kuzi:ben tüp bebek denemiştim 2007 de sonra oluğlum kendiliğinden gemeye karar vermiş mutluluktan öldük ve ogün bugündür kim isterse rabbim onalara da ver diye dualrımda inşallah Allahım ablanı görür inşallah onada bu güzüel duyguyu tatdırır
herkese hayırlı güsel günler diliyorum ben ara ara okumaya devam ediyorum.

Başakkkk..Benim damat pek yakışıklı olmuz..Zeynep hanım 25 dklık uykusuna yattı uyansında bi gösteriim kertmesini

günaydın kızlar

Ankaralılar hadi buluşun bakalım haberlerinizi bekliyoruz

bizim oğlan sabah 6.5 da kalktı tam 3 saat uyumadı son bir saatdirde deli gibi ağladı ki ne ağlamak uyuyamıyor çocuk neden böyle oldu bilmiyorum gözyaşları nasıl aktı kirpikler sırıksıklam içim yandı valla şimdi uyudu ama hala uykusunda iç çekiyor yavrum

günaydın kızlaaar ya benim sütüm azaldııı, bebiş doymuyorrr, adet gördüm 2 gün önce doğumdan sonra ilk adetimdi o sebepten olabilirmii? çünkü 2 gündür azaldı

uleeeen bulusma yerini niye saklıyosunuz merak ettim özeline bak özeline yazdım filan noluyo he

nohcoy maşallah kızını gördüm çok beğendim maşallah çok şeker Allah nazardan saklasın oluma alabilirm annesi verirmisin çağanımakaydirigubbakcemile2
Allah analı babalı büyütsün

kızlar bıktım bu su kesintisinden saat 10'da kesilecek dediler koştura koştura mutfağı,banyoyu,tuvaleti temizledim zor yetiştim şimdi kestiler artık yatana kadar gelmez mahrumiyet bölgesi oldu burası iyice iki güne bir su kesiliyor delirtecekler sonunda:oklava:

Back
X