2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii akşamlar:))
gitti misafirler ben de bi bakayım dedim..
afiyet olsun canım yarasın eguşayerimsenibenhahha nil de menüsüne kırmızı bşberli menemen kattı,acısından ben yiyemedim bu şapur şupur yedi:umursamaz:
ay okudum ama gene unuttum ne yazıldığını:kedi:

iyidir kançiçeğim ne olsun,kızlarla uğraşıyorum bütün gün...
ananna maşallah kızıma,henüz teyzesi yiyemiyor acıyı o götürmüş valla,sizde adanalılık mı var yoksam:))

ayni ben de talya benimki bugun cok agladi idi agriyordu gene krem surdum biraz rahatladi uyudu ama gece yatmaz diye kaldirdim.perisan oldu cocuk gene ciksa da kurtulsak.

aslında bende 1 yaşına kadar tuz ve şeker yasak diye biliyorum ama her dr.farklı şeyler söylüyor bende bilmiyorum ne yapacağımı ,zaman artık ne gösterirse..

iyiyim kançiceğim sen nasılsın..aysimanın da keyfi yerinde mi, şu cadının resmini göstersene annesi bize :)

Zeynepcim benimki de annesinin sütünden başka bişey bilmiyor pek..arada biz yerken tattırıyorum..
bizim gurme bebeğimiz nil cadısı :)))

bak gördünmü şimdide menemen yemiş..yetişemeyiz nilin hızına )))
afiyet şeker bal kaymak olsun sana :))

benim kızda bu akşam hep tüm vücudunu kasarak ağladı durdu,karnı ağrıdı büyük ihtimalle ama ne yapacağımı bilemedim karnını ovdum sürekli...

evet doatesin içinnde asit var,birde çilek vermiyorum ben aslında en bol zamanı ama dokunur diye korkuyorum,kayısı ve kiraz veriyorum daha çok...

keyfi yerinde teyzesi ne eli duruyor ne ayagi herseye vuruyor tak tak...-tatlicadiarzu-tmm gösterim.

batuhan da dün balık yedi:) bugun de karpuz suyu içti.

ben çorbalara koyuyorum domates ama 8. aya kadar verilmemesi lazımmış

aylin çok hamaratsın valla kaşla göz arasında yarının yemeğini bilem halletmiş

:kedi:heraaaaaaaaa bende vardı ama şimdi gectizemuszemuszemuszemusmutluyuz cok mutlukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2y
ooooooooo cete liderine bakın yemegini bile yapmıs bende yarın barbunya yapcam bizim dinazoru ayagımda sallarken ayıklarım artık laelaelaelaelae
doktor domates mevsimi ver dedi de bizimki sebze agzına sürmüyo ki daha patates havuç bile yediremedim

yarına fasülyemizde pişti..artık yatabilirim..
iyi geceler kızlar..allah rahatlık versin..

sanada iyi geceler aylincim,bende taze fasülye aldım üçer beşer buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atıcam,dün brokoli aldırmıştım eşime onlarıda 10 parçaya bölüp buzluğa attım.enginarımda var onlarıda 4'e bölüp limonla ovucam ve buzluğa atıcam,naz hanımın erzakları yavaş yavaş tamamlanıyo bakalım siz neler attınız buzluğa kızlar ,bi fikir verin bakalım unttuğum şey varmıCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…