2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaa niye olmadı ki kız beceriksiz ben bile yapıyosam birde tadı normal yogurt gibi olmuyo alısmısız normallere ya...activa yı niye attın yeseydin yogurttan farkı yok ki.....
meral ege cok datlu cıkmıs

yok kız becerdimde tadını sewmedım,ıyyyyy activada iğrençmiş hayatta yiyemem öle şeylerı,ben sewmedım tadını kızımada wermem,normal yoğurttan yapcam artık şöle güzel bi yoğurt yesin kuzum ya

bizim evin orda ki adliye tüh yaaaa bilseydim izlemeye giderdim çoooook gittim zamanında tüh kacırdım bunu....

esracım yalnız zor dimi:kedi: Allah kavuştursun canım:gitme:
ay bu mithatın bıyıklı halide bıyıksız halide kötülülülülülülüleyla salağıda arpacı kumrusu gibi düşünsün klava:

bende 3 gündür pekmezde veriyorum ama ben hiç pekmez sevmem ona verirken benim midem bulanıyor:bbo:

İsmiye evde olsaydım çıldırırdım herhalde canım yaa, hiç olmazsa dışarda olduğumuzda biraz daha rahat bir bebek oluyor, çevreyi gözlemekten bizim kucağımıza gelmek pek aklına gelmiyor.

Ay ne ferhundeymiş yaaaa, kandırmadık erkek kalmadı dizide.klava:

saol canım waalla zor ama daha stressiz,sen anlarsınyerimseniben

Bence kan ilacı vermektense pekmez vermek daha mantıklı, unutuyorum gündüzleri sürekli pekmez almayı, ya sabah kahvaltısında aklıma geliyor, ya akşam eve geldiğimde.Tüh yaaaa.
Evet esra, iğrenç zaten ikiside:)))))

anladım esracım :jeyyar:
ya ben kocama istediğimi yaptıramıyorum bu ferhunde 3 tane koca aldı hepsinide eline maymun etti ay ne beceriksizim anam ben cilve özürlüyüm zati:mymeka:

bende pekmez vardı kaynanam kendisi yapmıştı ama ben sadece çocuklar öksürdüklerinde kullanıyordum şimdi betüle veriyoruz.

ay o mithatın dudakları mor mu siyahmı ay akşam akşam midem bulandı vallananiknanikzaten bu doğumdan sonra ben vajinusmus hastalığına yakalandım galiba soğudum herşeyden :kedi:
ay aşkı memnuda karışmış kuduran kudurana yerimseniben

Hayatım çok haklısın, hem yardımcılar, hem de ortalığı karıştırıyorlar.
Annem duymasın, pardon görmesinkötükedihüso

canım benim son teşhisim şu: senınde annen yalnızdı dimi benimki gibi,hem tek olan anneler hemde menapoz olunca feci kapris yapmaya başlıolardelikafadulden
walla benden çok annem girdi doğum bunalımınadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…