2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh valla dizi izlerken bile kaynatıyonuz ya niye uzattılar bu diziyi bu akşam finali yapıverselerdiya yazık be alirıza amcaya valla bu adam bunuda atlatırsa dahada bişeycik olmaz :)

kızlar kocam size emaneti izleyen varmı ay çok güzel bu akşam bekliyorum başlamadı ay herkesin derdi aynı sanki eşimle ben varımkaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum bebişlerinizle tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
hera evet başlamış izliyim benyerimsenibenbelki taktikte öğrenirim kaydirigubbakcemile3

Haklısın esracım yaaa, bi de bende rahat edebiliyor bizim ki.Bundan sonra 3 ay diğerlerine giderse gider, diğer zamanlar bende-tatlicadiarzu-
Ya kızlar ben anlamıyorum bu kocam size emaneti, 1 haftada yıllardır yaptıkları hareketleri, yılların alışkanlığını nasıl kaybedip istenilen koca olacaklar kilaelaelaelaelae

bence de şişşşşş yarışmacılar kameraya oynamayın kaydirigubbakcemile3

meral aynen katılıyorum sana canım,dün bi ara baktım bana birazda rol yapıyorlar gibi geldi,zaten oraya çıkıyorsa vardır bi gariplikleri...

gidenler iyi geceler..kalanlar sizede iyi geceler :))

nilll cadısııı eguşta bugün köfte yediii naniknanik
hep nil mi yiyecek biraz da ben yiyeyim dedi :))

iyi geceler kizlar biz de burdayiz kizimla beraber yaziyoruz.klavyeye el atiyor iki de bir:))
iyigeceler canım,benim kızda bayılıyor klavyeye...kaydirigubbakcemile2
gidenler iyi geceler..kalanlar sizede iyi geceler :))

nilll cadısııı eguşta bugün köfte yediii naniknanik
hep nil mi yiyecek biraz da ben yiyeyim dedi :))
aylin maşallah diyeyim,eguş efendi artık köftelerede başlamış,bende hala cicibebe bisküi versemmi vermesemmi diye düşünedurayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…