kıslar kan damlasını kaç damla veriyounjz aşıdan bir hafta sonra başla ddi bana dr haftaya pzt başalrım birde nasıl veriyosunuz meyve suyuyla falanmı
ii canım teşekkür ederim:)a.s.duygu çok geçmiş olsun canım benim ya,
duymadık ayşegül yazmadı sanırım yazdıysada ben kaçırmışımdır
şimdi ii değilmi???Allah korusun bebeklerimizi
teşekkür ederima.s.aynen bende görmedim yaa... Çok geçmiş olsun...
Of kızlar biz yarın yolcuyuz ama ben tembellik yapıp duruyorum...
saol canım,yazıorum özele telia.s.gnaydınlar hekese güzel bir geöirin işallah
emel fili yarı yaşlarınız hayırlı olsun canım fliz annene gitmekle iyi yapmşssın canım biraz dinlen metinde sende toparlanırsınız ,
duygucum bizde seni merak etmiştik hatta aylinle konuşmuştuk hiç haberimiz olmadı canım geçmiş olsun iara bana tel nonu yazsana canım
irem nehir sizee geçmiş olsun pamulçukmu canım eminmisin eğer pamukçuksa karbonatlı suyla sil
başak tuğba sevda nasılsınız kıslar umarım keyifleriniz yerindedir bu saah çağan yaptığım kahvaltıyı çıkardı biraz fazla yapmışım bitirsin diye zorlayınca ne varsa çıkardı zorlamamak lazım bunları bugün eşim evde bende temzlik yapıcam hafta sonu misairlerim gelicek kalıcı bir haftalığına bugünden başlaam anca biter çağanla
geçmiş olsun..ya aslında tamda emin değilim ama pamukcuğa benziyor.baya yayılmış.memede emmek istemiyor,belki acıyordur ondan emmiyordur.deniyim karbonatlı suyu.sağol inaysa.
selam kızlar..çok işim var bugün çok yoğun işler..
herkesler iyidir umarım..
duygucum çok üzüldüm canım..bizde seni merak etmiştik,ayşegülde birşey demedi..
nasıl şimdi nil iyimi ?
teşekkür ederima.s.
dünürümle sana ayrı teşekkür merak ettiniz diea.s.a.s.
işallah olmaz canımhayır olsun aylincim
bizde şimdi çıkıyoruz doktora gidiyıoruz oğluşum 6. ay kontrolünü olucak aşılarıda olacak inşallah ateşlenmez ben fitilini aldım zaten yanıma her ihtimale karşı
inanna çok geçmiş olsun nilimize.allahım tüm bebekleri korusun.
nasıl anladın.bizimde bilgimiz olsun böyle bir durumda.
teşekkür ederima.s.
anlatayım:
nil p.tesi aşılarını oldu,salı sabahı kötü kalktı (akşam bişi yoktu)ateşini ölçtüm duştan soona 37.6 çıktı ,ebesini aradım,aşı öle ateş yapmaz dedi 38 olursa hastaneye git,soona uyudu öğlen ben de kk daydım ,uyanmasına yakın die gittim oturdum içerde dalmışım tel .çaldı ona uyzndım o sıra nil ağlıo(ilk defa telsizi açmamıştım)aldım nili ben normal sanıorum eşimle konuşuorum..bi gitti nil bööle bayılır gibi,aynı zamnada gözleri uykuya dalıo gibi ve bi de boğazında bişi kalmış gibi,sapıttım bi anda hemen ters çevirdim ben bişi buldu da yuttu sandım,çocuk pelte gibi oldu ben eşimi çağırdım çünkğ rengi falan karardı(Allah bi daha göstermesin,kimseye göstermesin:Saruboceq:)bu durumda dili kaçabiliomuş o yüzden yan çevirip dilini tutmak lazımmış yani ağza el sokmak..kızım kaldı kucaamda öle babası geldi gülüo bu sanki bişi olmamış ,hastaneye gidelim gitmeyelim arasında kaldık rengi beyaz olmuş bu seferde neyse gittik iiki de gitmişiz..
çok geçmiş olsun inanna,okuyunca içim bi tuhaf oldu,allahım korusun tüm bebeklerimizi.ilk defa duyuyorum soğuk havaleyi bende araştırayım
hoşgeldin cnm dişiniz hayırlı olsun sonunda kavuştunuz eşinle zor günler geçirdin kızınla gözün aydın diyim.Uzun bir aradan sonra MERHABA kızlar ...
Biz Erzincandan dondk 3-4 gun uzatttık gelişi. Esim işe basladı artık evde kızımla
kalıyorum. ayın ortası gibi G.Koreye gideegiz.
Umarım keyifler yerindedir. Defne nin erzincana ilk gittigimiz gün dişi patladı. Berattan
sonra benim kız cıkardı sanırım. Umarım keyifler yerindedir. O gunu bana denk gelmedi
yoksa bende gelecektim bulusmaya kotu oldu. Fotograflara bakmak istedim ama
sanırım Aylin kaldırmıs senağlama o fotografta bende olacaktım offf senağlama
Neyse saglık olsun.
biz hastanede kaldık 2 gün ayşegüle dua edin die mesaj atmıştım belki haberiniz vardır.nil havale geçirmiş.havale denilen şey illa ateşle olmazmış,bi an kendinden geçti hastaneye bile gitmekten vazgeçmiştik aslında..zaten genelde anneler anlamazmış,Allahtan ben anladım,bizimki kandaki mikrop sebepliymiş Allahtan..soğuk havaleyi ben şimdi araştıracağım siz de arştırın,ne zaman başımıza ne geleceği belli diil bilgimiz olsun..
gnaydınlar hekese güzel bir geöirin işallah
emel fili yarı yaşlarınız hayırlı olsun canım fliz annene gitmekle iyi yapmşssın canım biraz dinlen metinde sende toparlanırsınız ,
duygucum bizde seni merak etmiştik hatta aylinle konuşmuştuk hiç haberimiz olmadı canım geçmiş olsun iara bana tel nonu yazsana canım
irem nehir sizee geçmiş olsun pamulçukmu canım eminmisin eğer pamukçuksa karbonatlı suyla sil
başak tuğba sevda nasılsınız kıslar umarım keyifleriniz yerindedir bu saah çağan yaptığım kahvaltıyı çıkardı biraz fazla yapmışım bitirsin diye zorlayınca ne varsa çıkardı zorlamamak lazım bunları bugün eşim evde bende temzlik yapıcam hafta sonu misairlerim gelicek kalıcı bir haftalığına bugünden başlaam anca biter çağanla
ii canım teşekkür ederim:)a.s.
teşekkür ederima.s.
ii yolculuklar:)
saol canım,yazıorum özele telia.s.
geçmiş olsun..
selam kızlar..çok işim var bugün çok yoğun işler..
herkesler iyidir umarım..
duygucum çok üzüldüm canım..bizde seni merak etmiştik,ayşegülde birşey demedi..
nasıl şimdi nil iyimi ?
teşekkür ederima.s.
dünürümle sana ayrı teşekkür merak ettiniz diea.s.a.s.
işallah olmaz canım
teşekkür ederima.s.
anlatayım:
nil p.tesi aşılarını oldu,salı sabahı kötü kalktı (akşam bişi yoktu)ateşini ölçtüm duştan soona 37.6 çıktı ,ebesini aradım,aşı öle ateş yapmaz dedi 38 olursa hastaneye git,soona uyudu öğlen ben de kk daydım ,uyanmasına yakın die gittim oturdum içerde dalmışım tel .çaldı ona uyzndım o sıra nil ağlıo(ilk defa telsizi açmamıştım)aldım nili ben normal sanıorum eşimle konuşuorum..bi gitti nil bööle bayılır gibi,aynı zamnada gözleri uykuya dalıo gibi ve bi de boğazında bişi kalmış gibi,sapıttım bi anda hemen ters çevirdim ben bişi buldu da yuttu sandım,çocuk pelte gibi oldu ben eşimi çağırdım çünkğ rengi falan karardı(Allah bi daha göstermesin,kimseye göstermesin:Saruboceq:)bu durumda dili kaçabiliomuş o yüzden yan çevirip dilini tutmak lazımmış yani ağza el sokmak..kızım kaldı kucaamda öle babası geldi gülüo bu sanki bişi olmamış ,hastaneye gidelim gitmeyelim arasında kaldık rengi beyaz olmuş bu seferde neyse gittik iiki de gitmişiz..
tekrar geçmiş olsun cnm bende okuyunca çok kötü oldum Allah bir daha yaşatmasın.hastanede nasıl bir tedavi uyguladılar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?