2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gnaydınlar hekese güzel bir geöirin işallah
emel fili yarı yaşlarınız hayırlı olsun canım fliz annene gitmekle iyi yapmşssın canım biraz dinlen metinde sende toparlanırsınız ,
duygucum bizde seni merak etmiştik hatta aylinle konuşmuştuk hiç haberimiz olmadı canım geçmiş olsun iara bana tel nonu yazsana canım
irem nehir sizee geçmiş olsun pamulçukmu canım eminmisin eğer pamukçuksa karbonatlı suyla sil
başak tuğba sevda nasılsınız kıslar umarım keyifleriniz yerindedir bu saah çağan yaptığım kahvaltıyı çıkardı biraz fazla yapmışım bitirsin diye zorlayınca ne varsa çıkardı zorlamamak lazım bunları bugün eşim evde bende temzlik yapıcam hafta sonu misairlerim gelicek kalıcı bir haftalığına bugünden başlaam anca biter çağanla

kıslar kan damlasını kaç damla veriyounjz aşıdan bir hafta sonra başla ddi bana dr haftaya pzt başalrım birde nasıl veriyosunuz meyve suyuyla falanmı

kıslar kan damlasını kaç damla veriyounjz aşıdan bir hafta sonra başla ddi bana dr haftaya pzt başalrım birde nasıl veriyosunuz meyve suyuyla falanmı

inci ben ferrum u 5 damla verip ardından bi iki kaşık su veriyorum
ferro sanol dozu farklı olabilir birde kiloya göre ayarlanıyo ilk gittiğimizde(7,5kg idik)
dr 3 damla başlayın demiş ben anlamışım 9 damla:)neyse bişi olmaz dedi bu gittiğimizde(8,1kg) 5e çıkardı

ya aslında tamda emin değilim ama pamukcuğa benziyor.baya yayılmış.memede emmek istemiyor,belki acıyordur ondan emmiyordur.deniyim karbonatlı suyu.sağol inaysa.

o zaman ben yine dr a sorim bşakçım saol canım
irem cim bişey değil bir kç gün yapman alzım yanlız hemen geçmiyr

iyi sayılırız inci.. ben ferro sanol kullanıyodum kilo başına bir damla. biz ozaman altı kiloyduk altı damla damlatıyodum.. ama nerdeyse bir aydır damlatmıyorum...

benim kızım iki gecedir çok zor uyuyor resmen ellerini kemiriyor, gözler gidiyor ama dalamıyor... dişlerimi kaşınıyor ne.. of bide bu kız yoğurt, bisküvi, mama felan yemiyo.. bizim yediklerimizde yemek istiyor.. gün boyu domates ve ekmek içi versem yer ama bu seferde karnı ağprıyor.. hımm bide şehriye çorbası yiyo ... of ne yedirecem diye düşünmekten hazırladıklarımızı dökmrktrn bıktım ya...

yarın otobüstede uyku krizi tutarsa yandık...

selam kızlar..çok işim var bugün çok yoğun işler..
herkesler iyidir umarım..

duygucum çok üzüldüm canım..bizde seni merak etmiştik,ayşegülde birşey demedi..
nasıl şimdi nil iyimi ?

inciii kızz bizde deniz atı sitesine gidiyoruz..sende gel beraber tatil yapalım :)

reyhan ve derya yavrularınız çok tatlı çıkmış maşallah..
deryacım sen güzelleşmişsin zemuszemus

tuğba iyi yolculuklar sana..bende yarın yola çıkıyorum ama hiçbir şeyim hazır değil..

emelll onatla seni rüyamda gördüm hayır olsun inşallah..

birşey unuttum mu acaba CADIARZU

sanada iyi tatiller linay... bizimkisi pek tatil sayılmaz ama olsun.. trabzonda hem maviye hem yeşile doyuyorum buda bana bir yıl yetiyo...

hayır olsun aylincim
bizde şimdi çıkıyoruz doktora gidiyıoruz oğluşum 6. ay kontrolünü olucak aşılarıda olacak inşallah ateşlenmez ben fitilini aldım zaten yanıma her ihtimale karşı

inanna çok geçmiş olsun nilimize.allahım tüm bebekleri korusun.

nasıl anladın.bizimde bilgimiz olsun böyle bir durumda.

duygu çok geçmiş olsun canım benim ya,
duymadık ayşegül yazmadı sanırım yazdıysada ben kaçırmışımdır
şimdi ii değilmi???Allah korusun bebeklerimizi
ii canım teşekkür ederim:)a.s.
aynen bende görmedim yaa... Çok geçmiş olsun...

Of kızlar biz yarın yolcuyuz ama ben tembellik yapıp duruyorum...
teşekkür ederima.s.
ii yolculuklar:)
saol canım,yazıorum özele telia.s.
ya aslında tamda emin değilim ama pamukcuğa benziyor.baya yayılmış.memede emmek istemiyor,belki acıyordur ondan emmiyordur.deniyim karbonatlı suyu.sağol inaysa.
geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun inanna,okuyunca içim bi tuhaf oldu,allahım korusun tüm bebeklerimizi.ilk defa duyuyorum soğuk havaleyi bende araştırayım

hoşgeldin cnm dişiniz hayırlı olsun sonunda kavuştunuz eşinle zor günler geçirdin kızınla gözün aydın diyim.

canım çokm çok geçmiş olsun bende senden duydum neyseki ii şimdi nilimiz
,

iiyiz canım sen ve çağanımız nasıl bakalım ben temizlik günündeyim bugün kızım uyandı bende size bakim dedim.
canım sen nasıl yapıyosun kahvaltısını çağanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…