mrb kızlar
duygu aşkolsun ben böyle birşeyi atlarmıyım, faturana ya da ileti raporuna bakabilirsin bana msj ın gelmedi, telaşla başka numaraya yolladın heralde çok geçmiş olsun cnm bilsem arardım zaten merak ederdim nili
ayşegül çok güzel çıkmışsınız..naz senve boğaz muhteşem..neresi orası ?
duygucum atlattınız çok şükür allah birdaha yaşatmasın..
ayşegül affet beni..günahını almışım haber vermediğin için kızmıştım unuttun sandım bize söylemeyi :1hug:
aman uyusunda prenses:))haticecim naz bebek oldu yenidoğan bebek, sleeperında sallanıyo uyuyo:)
kolay gelsin ben de anca yemek falan ter içinde kaldım
meraba canım,aşıdan sanırım ama akşam ay maşallah biz aşıdan soona 1 hafta yattık diyen olsu ay pardon maşallahsız..slm kızlar nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum umarım herkesler iyidir.
duygucum geçmiş olsun ya nazar mı oluyo nedir nile? sen oku aklına geldikçe.
iyi sayılırız inci.. ben ferro sanol kullanıyodum kilo başına bir damla. biz ozaman altı kiloyduk altı damla damlatıyodum.. ama nerdeyse bir aydır damlatmıyorum...
benim kızım iki gecedir çok zor uyuyor resmen ellerini kemiriyor, gözler gidiyor ama dalamıyor... dişlerimi kaşınıyor ne.. of bide bu kız yoğurt, bisküvi, mama felan yemiyo.. bizim yediklerimizde yemek istiyor.. gün boyu domates ve ekmek içi versem yer ama bu seferde karnı ağprıyor.. hımm bide şehriye çorbası yiyo ... of ne yedirecem diye düşünmekten hazırladıklarımızı dökmrktrn bıktım ya...
yarın otobüstede uyku krizi tutarsa yandık...
selam kızlar..çok işim var bugün çok yoğun işler..
herkesler iyidir umarım..
duygucum çok üzüldüm canım..bizde seni merak etmiştik,ayşegülde birşey demedi..
nasıl şimdi nil iyimi ?
inciii kızz bizde deniz atı sitesine gidiyoruz..sende gel beraber tatil yapalım :)
reyhan ve derya yavrularınız çok tatlı çıkmış maşallah..
deryacım sen güzelleşmişsin zemuszemus
tuğba iyi yolculuklar sana..bende yarın yola çıkıyorum ama hiçbir şeyim hazır değil..
emelll onatla seni rüyamda gördüm hayır olsun inşallah..
birşey unuttum mu acaba CADIARZU
hayır olsun aylincim
bizde şimdi çıkıyoruz doktora gidiyıoruz oğluşum 6. ay kontrolünü olucak aşılarıda olacak inşallah ateşlenmez ben fitilini aldım zaten yanıma her ihtimale karşı
ii canım teşekkür ederim:)a.s.
teşekkür ederima.s.
ii yolculuklar:)
saol canım,yazıorum özele telia.s.
geçmiş olsun..
selam kızlar..çok işim var bugün çok yoğun işler..
herkesler iyidir umarım..
duygucum çok üzüldüm canım..bizde seni merak etmiştik,ayşegülde birşey demedi..
nasıl şimdi nil iyimi ?
teşekkür ederima.s.
dünürümle sana ayrı teşekkür merak ettiniz diea.s.a.s.
işallah olmaz canım
teşekkür ederima.s.
anlatayım:
nil p.tesi aşılarını oldu,salı sabahı kötü kalktı (akşam bişi yoktu)ateşini ölçtüm duştan soona 37.6 çıktı ,ebesini aradım,aşı öle ateş yapmaz dedi 38 olursa hastaneye git,soona uyudu öğlen ben de kk daydım ,uyanmasına yakın die gittim oturdum içerde dalmışım tel .çaldı ona uyzndım o sıra nil ağlıo(ilk defa telsizi açmamıştım)aldım nili ben normal sanıorum eşimle konuşuorum..bi gitti nil bööle bayılır gibi,aynı zamnada gözleri uykuya dalıo gibi ve bi de boğazında bişi kalmış gibi,sapıttım bi anda hemen ters çevirdim ben bişi buldu da yuttu sandım,çocuk pelte gibi oldu ben eşimi çağırdım çünkğ rengi falan karardı(Allah bi daha göstermesin,kimseye göstermesin:Saruboceq:)bu durumda dili kaçabiliomuş o yüzden yan çevirip dilini tutmak lazımmış yani ağza el sokmak..kızım kaldı kucaamda öle babası geldi gülüo bu sanki bişi olmamış ,hastaneye gidelim gitmeyelim arasında kaldık rengi beyaz olmuş bu seferde neyse gittik iiki de gitmişiz..
canım tekrar geçmiş olsun
hoşgeldin cnm dişiniz hayırlı olsun sonunda kavuştunuz eşinle zor günler geçirdin kızınla gözün aydın diyim.
canım çokm çok geçmiş olsun bende senden duydum neyseki ii şimdi nilimiz
,
iiyiz canım sen ve çağanımız nasıl bakalım ben temizlik günündeyim bugün kızım uyandı bende size bakim dedim.
canım sen nasıl yapıyosun kahvaltısını çağanın.
canım bende temilzik yapıyorum bugün çağanda mız mız bu aşıydı sıcaktı mahvetti bizi
canım ben çağana sabahları 60 cc devam sütü içine 2 cici bebe bir tatlı kaşığı pekmez bir çay kaşığı labne labne yerine az yumurta ertesi günü bir kaşık çorba kaşığıda kahvaltılık bebelak mısırlı çavdarlı koyup karıştırıyoprum bazende milupanın portakallısı var ondan yapıyorum
küçükmüş kız sizin havuz ben bizimkini çekimde koyim büyük bizim havuz ama erge çok tatlı yaa helede havuzda
iyi aksamlar kizlarrrr
naber aslı kız senin kızı bir ben kaldım grmeyen aysima napıyor
ayşegül atmışssın havanı boğazda canım süper resim
kıslar temizlik bitmedi misafirler yarın geleckmiş şimdi markete gidicez hafta sonu gelceklerdi erken geliyolar ay bide eşim bugün 2ye kadar uyudu uyus oldum şeytan hiçç iş yapma evi b.k götürsün o reszil olsun dedi ama içim elvermöedi işte neyse akşam gelicem yine çağanda ne yediyse çıkardı şimdi karpuz suyu içince midesi bulanıyor dozunu kaçırdı8k galiba ay çok yazdım ama en son öpüyorum sizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?