2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar
duygu aşkolsun ben böyle birşeyi atlarmıyım, faturana ya da ileti raporuna bakabilirsin bana msj ın gelmedi, telaşla başka numaraya yolladın heralde çok geçmiş olsun cnm bilsem arardım zaten merak ederdim nili

dğrudur canım ööle yazdım çabucak gelmemiştir,kimseye haber vermedik,manrvi olarak sizi istedim ben de ama senden ses gelmeyince ben okumadığını anladım...
saol canıma.s.

bende koyiim eksik kalmayalım
istanbulda olmayıp boğazı özleyenlere armağan ediorum bu fotoyu:))

ayşegül çok güzel çıkmışsınız..naz senve boğaz muhteşem..neresi orası ?

duygucum atlattınız çok şükür allah birdaha yaşatmasın..

ayşegül affet beni..günahını almışım haber vermediğin için kızmıştım unuttun sandım bize söylemeyi :1hug:

oyy yine bir güzel, yine bir melek... MaşaAllah diyorum iki güzelliğede ama boğazıda unutmamak lazım...

vallahi yollamadı msj, aylin kız bu duygu aramızı açıcak bak görüonmu:))ya cnm boğaziçi üninin orda unuttum adını doğatepemiydi neydi

amin canım.

ayşegül naber?çok güzel çıkmışsınız:gitmiştim oraya bi defa, bayıldım çok güzel bi yer,naz napıyo?ece evi süpürmeme izin vermiyo süpürgeyi açınca bas bas bağrıyo-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum umarım herkesler iyidir.

duygucum geçmiş olsun ya nazar mı oluyo nedir nile? sen oku aklına geldikçe.

haticecim naz bebek oldu yenidoğan bebek, sleeperında sallanıyo uyuyo:)
kolay gelsin ben de anca yemek falan ter içinde kaldım

haticecim naz bebek oldu yenidoğan bebek, sleeperında sallanıyo uyuyo:)
kolay gelsin ben de anca yemek falan ter içinde kaldım
aman uyusunda prenses:))
slm kızlar nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum umarım herkesler iyidir.

duygucum geçmiş olsun ya nazar mı oluyo nedir nile? sen oku aklına geldikçe.
meraba canım,aşıdan sanırım ama akşam ay maşallah biz aşıdan soona 1 hafta yattık diyen olsu ay pardon maşallahsız..
batu nası?

maşallah sana ,tabi deniz gördü çocuk,isterdelikafadulden

ii akşamlar aslıcım alamanyada havalar nasıl aysima nasıl sen nasılsın

ay kolay gelsin canım zor valla bunların yemek işi ama napıcaz sabırla a şıcaz bugğünleri sen beni göersen her öğlen mutfakta çağan yesin diye denemedişğim çeşit kalmıyor

kıs siz ne alaka bigayla oralımısınız ben gönenliyim hadi yazlık ondan orda ya sizin

hayır olsun aylincim
bizde şimdi çıkıyoruz doktora gidiyıoruz oğluşum 6. ay kontrolünü olucak aşılarıda olacak inşallah ateşlenmez ben fitilini aldım zaten yanıma her ihtimale karşı

geçmiş olsun işallah ateşlenmez onat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…