- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
biz hastanede kaldık 2 gün ayşegüle dua edin die mesaj atmıştım belki haberiniz vardır.nil havale geçirmiş.havale denilen şey illa ateşle olmazmış,bi an kendinden geçti hastaneye bile gitmekten vazgeçmiştik aslında..zaten genelde anneler anlamazmış,Allahtan ben anladım,bizimki kandaki mikrop sebepliymiş Allahtan..soğuk havaleyi ben şimdi araştıracağım siz de arştırın,ne zaman başımıza ne geleceği belli diil bilgimiz olsun..
yeşimcim hoşgeldin canım demek ay ortasında gidiyorsunuz olsun elbet bir gün denk gelir görüşürüz
hoşgeldin cnm dişiniz hayırlı olsun sonunda kavuştunuz eşinle zor günler geçirdin kızınla gözün aydın diyim.
Sagol sedakt ilgin alakan için.
Canım benim pc de kk açıktı, ama benden başkaları girince kapatmış, senin yazdığını göremedim.Görsem cvp yazmaz mıyım_?meral naber?
nasıl geçiyo kuşadasında yaz neler yapıyorsunuz oğluşunla uyanıkken sendin yanlış hatırlamıyorsam keremin altını açıp vakit geçirebileceğimi öğreten uyanıkken neler yapıyosunuz ağlamaması için diye sorduğumda başka tiyolar istiyorummm
gamzecim sen nasılsın zeynepcim nasıl?
niğdayemi gidiyorsun ne zaman dönceniz??
marsg fotonuza bittim çom tatlısınız maşallah
Cevap vermez miyim, bugünlerde ev çok kalabalık:))))))ana meral cvp vermedi bana:)))
hadi gözün aydın gamzecim kasma ya
zaten pek uyumuyo oda sana denk gelcek diil ya
:)) ben ararım seni yarın inş
güle güle canım, inşallah dinlenirsin.slm kızlar...nasılsınız biz yine kötü bir gece gecirdik anneme gidiyorum bugun :ecrin_bebek:kendime gelmem lazım cöktüm resmen bir haftada....dün saclarımı kuruturken 4-5 tane beyaz gördüm :1shok:halbuki hiç yoktu tabii bunlar benim gördüklerim oranlarsak 6 ay ----------5 beyaz
6 yas----------bembeyaz:çok üzgünüm:
2-3 gün giremem sanırım cok öptüm herkesi
Geçmiş olsun güzelim, bak hiç bilmiyordum böyle bir şeyi.biz hastanede kaldık 2 gün ayşegüle dua edin die mesaj atmıştım belki haberiniz vardır.nil havale geçirmiş.havale denilen şey illa ateşle olmazmış,bi an kendinden geçti hastaneye bile gitmekten vazgeçmiştik aslında..zaten genelde anneler anlamazmış,Allahtan ben anladım,bizimki kandaki mikrop sebepliymiş Allahtan..soğuk havaleyi ben şimdi araştıracağım siz de arştırın,ne zaman başımıza ne geleceği belli diil bilgimiz olsun..
Karbonatlı su ile sil canım ağzının içini.bir kaç güen kadar geçer inşallah.kızlar iremde pamukcuk olmuş galiba,alt ve üst dudağı yani iç tarafları bembeyaz.bikaç gündür vardı ama artmış gibi.geçer diye bekledim ama geçmedi ,doktora götürsemmiki.
canım benim:))şaka maka bizim bebekler gerçekten yaramaz sanırım dün 5 gibi dışarı çıktım bi kahve içmeye yan masaya da bi bebek geldi ayaklı patikli nilden küçük neyse nil durmuo tırmanmalar,çığlıklar kaç aylık dediler ben 6 dedim şööle baktılar biraz minyon dedim ,sizinki 8 demesinler mi 3,4 gibi duruo ama her yönden hatta nilin 1 aylık hareketi gibiydi,bizimki basamıo dediler nil masada tepinirken ben de bu kadarı ii diil dedim mecburen ,gerçi ii diil ama o kadarı da diil bence..batu da iyi cnm yaramazlık tam gaz devam.
delikafaduldendelikafaduldenherşeye tamam da çorbayı nası içti:uhm:delikafaduldenCok gecmiş olsun. Bende bakayım ınternete sebepleri neymiş dr ne dedi ? Allah korusun meleklerimizi
saol canıma.s.
benim araştırdığım kadarıyla bizim olay aşıyla alakalı,akyuvarlarımız çok çoğalmış..
Insallah Ekin valla ben cok istemiştim. Eşimde kabul etmişti. Neyse artık kısmet. Yeni bir başlangıc yapacagız hayatımızda ıns hersey guzel olur.
işallah istediğiniz gibi olur:teytey:
Kızlar bugun sevinmiştim kocam işe basladı artık evde yalnızım diye, sevincim gursagımda kaldı. Ogelnleyin geldi bu hastayım oluyorum ben diye yattı bende pencereyi acmıstım bizim ev cook sıcak oda ceyran yapmıs bu daha da kotu oldu. Zaten o kadar huysuz olyorkı hasta olunca. Atesi cıktı hastanye gidelim igne falan yaparlar diyorum yok diyor corba yaptım içmiyorilaç vereyim diyorum midesi bulanıyormuş. Ay bide bana ilgisizsin diyor ya kafayı yıcem. daha ne yapayım bir yandan bebek bir yandan koca bebek. En sonunda baktım olmayacak bebegın yogurdunu actım onu yedirdim. sirkeli su yaptım. corbasını içirttim. Sonra seftalı puresi yaptım ay bide 2. cocugu ıstıyorum benım varmıs zaten ben dusunursem 3 olarak dusunup yapayım bari.
opuyorumnanaktanCanım benim pc de kk açıktı, ama benden başkaları girince kapatmış, senin yazdığını göremedim.Görsem cvp yazmaz mıyım_?
Artık uyanıkken onunla oynamaya çalışıyorum, eğer kimse olmuyorsa yanında, illaki bizi görebileceği bir yere oturtup eline oyuncaklarını veriyorum.
ne zaman gidiolar??
Geçmiş olsun güzelim, bak hiç bilmiyordum böyle bir şeyi.
Şimdi nasılsınız_?
iiyiz canım,teşekkürlera.s.
Karbonatlı su ile sil canım ağzının içini.bir kaç güen kadar geçer inşallah.
Giremediğimde özlüyorum sizleri:asigim::asigim:
çağan uyudu canım az sonra emmek için uyanır bende kociş banyoyu falan temizliyor işi bitsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?