2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde dr dan geldik bu sabah, 8 800 gr 72 cm olmuş berrak
damağındaki o beyaz şey de dediğim gibi kist tarzı bişeymiş,damaktakı mukos bezlerinin tıkanması sonucu olurmuş,kendiliğinden geçermiş önemli deilmiş bebeklerde görülürmüş,zaten biri geçmişti 1 tanesi kaldı

bizede artık suyu kaynatmana gerek yok dedi
kan ilacı olarak eğer ferro sanolu kullanmak istemıosam dişlerden dolayı ferrum fortu kullanabilirsin dedi,bitkisel olan ilacı sordum,çok yaygın kullanılmıo dedi,( herkes farklı bişey dio)kafamçokkarıştı
bide oturuomu kendı kendıne dedi hayır dedım ben daha yenı oturtuorum desteklı geç kalmışın oturtmaya başla dedi

ayy çok cici bu fotosu berrak hanımın opuyorumnanaktan
maşallah kızımıza kocaman olmuş annesi
kızlar bence bu kan ilacı için çok takılıyorsunuz eksikliği zarar fazlasının diş karartısından başka bi yan etkisi yok bitkisel olayınada gerek yok bence siz bilirsiniz tabi ama bence bmcsositososito

arkadaşlar hepinize mrhb hangi konuda konuşuyosunuz okuyamadım fikrim yok bqalıklama atladım bişey sormak istiyorum. tickerımdan gördüğünüz üzre 13 hftlık hamileyim drum bana balmando çatlak önleyicii krem verdi küvette suya karıştırılıp kullanılıyo aranızda bunu kullanan varmı içeğinde badem yağı var yazıyor o yüzden ben kullanmakta kararsız kaldım badem yağı tüylenme yapıyor diye tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

merak etme canı acısa zaten yapmaz ve ağlar

anne dıt dıt yapıyo batuş bu fotosunda hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay haklısın özlemcim bursdan sonra 3 5 durdurdum meğer bizim sıpa ayaklarının üzerine basıyormuş geçenlerdede ekmeğini eline almıştı zaten delikafadulden
oldu artık kuzum sırtımız yere gelmez dahaalkisalkisalkis
sıpacık meğer basabiliyormuş baya baya duruyo ya ben hiç bastırmamışım boş yere bir ikiden sonra resmen bastıııı adım bilem attıdelikafadulden

güzelim mrb bence bu tür şeylere takılma çatlıycaksa çatlar, ben hiç bişey kullanmadım sayılır arada bebe yağı sürüyordum hiç bişey olmadı bence vucutla alakalı, sana saf zeytin yapını öneririm kullan arkadaşlarım var hiç çatlakları olmadı sana şimdiden güzel sağlıklı hamilelk dilerim bebişine kavuşman dileğiyle vereliniortak

mrb supriz
ben aktardan alınan kayısı ve kakao yağını ilk bir ay hevesle kullanıp sonra sıkılıp attım
niyesine gelecek olursam ben bu işin genetiğine inanıyorum yani annende çatlak olmadıysa ne ala ama olduysa ağzınla kuşta tutsan engelleyemezsin cnm ,kuzim dünyanın parasını akıttı bu işe dinlemedi beni ama olan parasına oldu:)
süt olayıda aynı annlerimizin sütü bolsa bizimde bol oluyo yoksa yok onu bunu şunu yemekte çok bi fayda etmiyoo

bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim
bu arada bende çatlak yok denecek kadar az göbeğimde yok sadece hafif basenlerde

kıymalı tel şehriye,tarhana,yoğurt çorbası,mercimek vs ama batuhan hiçbirini yemiyor napcaz bilmiyorum

malesef eymende yemiyor birşey.bende ne yapacağımı düşünüyorum.ablamın oğlu 3 yaşında yemek konusunda hala zorlanıyor.doktor iştah şurupları veriyor ama hiçbirşey yemiyor.öyle olmasından korkuyorum bende.bu arada yeğenimin adıda batuhan.

ben hiç çatlak önleyici kullanmadım canım ama doktorun tavsiye ettiyse için rahat olsun.badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar ama hamilelikteki hormonlardanda kaynaklanıyor tüylenme.

bende her banyodan sonra niveanın bebe yağını kullandım, pregnecare die bi krem kullandım, göğüs çaklaklarım vardı arttı başka bi yerimde yok

esra ikimiz de guru olmuşuz kız, elimizi öpsünler:)

esracım ablam eskiden izmirrde çalışıyordu sevgi yoluvardı yanlış hatırlamıyorsam yol boyu ahyvanlar neyin evi oraya çok yakındı aksamları yürürdük orda şirinyerdeydi sanırım izmir güzel sevmiştim aslında,ama şehirde çok iş önemli benim için burda özel sektörde çalıştım hamileliğimden önce ama özel sektör çok zor bebekle imkansız suyunu çıkarıp içiyorlar bi kuruyemiş firmasının sorumlu müdürlüğünü yapıyorddum haftasonu sadece pazar hafta içi 6.30da paydos..ağır şartlar işine gelirse diyo adamlar,patronla çalışmak zor patron devlet olmazsa çalışmam:)))artık

canım çoktandır kendi basıodu,bak siz de basmışsınız
meme emzirme konusunda benle aynı problemi paylaşan yokmu,birileri bi akıl versin napiyim.böyle giderse sütümde kesilecek,azaladı zaten.
biz de bazen emmioruz bugün çatladım meselaklava:hiç bi fikrim yok ama ..

naz küçük annesi o da bu hızla emekler yakında..prizde ışık var mı nil ona koşuo hep:))
zaten sana daha önce o kadar kalabalık olacaklarını haber vermedikleri için ne bulurlarsa onunla yetinmeye razı olmak zorundalar.ne zor cüjle oldu yaşakkıdı
maşallah berrak'a
desteği kaldır hemen oturur 2 güne..

ben sana küvete girmemeni sadece ayakta duş almanı öneririm.çatlama da genetik annen çatlamışsa çatlarsınkaydirigubbakcemile

alkisalkisalkis

ay bu kız beni delirtti bugün ,baba gitti gene mız mız,9 dan beri bişi yemedi,emmedi bugün hiç..-tatlicadiarzu-

oh ne güzel:))
eşimin iş yerininde fabrikası var da merak ettim,neys nil iice çıldırdı,ben kaçar..

merhaba ben geldim..
nasılsınız bakalım???
tatili ve düğünü bitirdim..annemde tatile devam ediyorum.
inanna seni rüyamda gördüm.nil kocama olmuş çok tatlıydı maşallahçinanna biz kandırmış kızlar erkekmişşşşşş
bana özet geçerseniz çok sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…