canım sen şu an ne iş yapıosun ,tercih falan demişssin,kamudamısın?inşaallah olurda buraya gelirsin:lepi:
inş canımcım yok esra çalışmıyorum şuan ben kpss tercihinden bahsetmiştim
izmirlileri görünce aklıma geldi yazdım,tercih yaparkende inş olur bizim izmirlilerlede tanışırım demiştim:)))
gerçi siz hala kendi içinizde tanışmadınız değilmi? herayla sen mesela?:1shok:
adli tıpta olay yeri delil inceleme tarzı bişi olsa gerek aslında gıcık bi iş cinayet masasıyla ortak çalışmadır o kesin,olsun artık çalışmak istiyorum pineklemekten bıktım :içelim:
bizde dr dan geldik bu sabah, 8 800 gr 72 cm olmuş berrak
damağındaki o beyaz şey de dediğim gibi kist tarzı bişeymiş,damaktakı mukos bezlerinin tıkanması sonucu olurmuş,kendiliğinden geçermiş önemli deilmiş bebeklerde görülürmüş,zaten biri geçmişti 1 tanesi kaldı
bizede artık suyu kaynatmana gerek yok dedi
kan ilacı olarak eğer ferro sanolu kullanmak istemıosam dişlerden dolayı ferrum fortu kullanabilirsin dedi,bitkisel olan ilacı sordum,çok yaygın kullanılmıo dedi,( herkes farklı bişey dio)kafamçokkarıştı
bide oturuomu kendı kendıne dedi hayır dedım ben daha yenı oturtuorum desteklı geç kalmışın oturtmaya başla dedi
merak etme canı acısa zaten yapmaz ve ağlar
arkadaşlar hepinize mrhb hangi konuda konuşuyosunuz okuyamadım fikrim yok bqalıklama atladım bişey sormak istiyorum. tickerımdan gördüğünüz üzre 13 hftlık hamileyim drum bana balmando çatlak önleyicii krem verdi küvette suya karıştırılıp kullanılıyo aranızda bunu kullanan varmı içeğinde badem yağı var yazıyor o yüzden ben kullanmakta kararsız kaldım badem yağı tüylenme yapıyor diye tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
arkadaşlar hepinize mrhb hangi konuda konuşuyosunuz okuyamadım fikrim yok bqalıklama atladım bişey sormak istiyorum. tickerımdan gördüğünüz üzre 13 hftlık hamileyim drum bana balmando çatlak önleyicii krem verdi küvette suya karıştırılıp kullanılıyo aranızda bunu kullanan varmı içeğinde badem yağı var yazıyor o yüzden ben kullanmakta kararsız kaldım badem yağı tüylenme yapıyor diye tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kıymalı tel şehriye,tarhana,yoğurt çorbası,mercimek vs ama batuhan hiçbirini yemiyornapcaz bilmiyorum
hayırlısı canım inşallah olur,
ben barçlı ile zaten tanışıodum,meralle tanıştık,nazlıcan musait olursa onlada tanışcaz burda,anlayacağın ben istekliyim tanışma konusunda,burdan çoğu kezde seslendim aslında,heradan bi istek gelmedi
ayy çok cici bu fotosu berrak hanımın opuyorumnanaktan
maşallah kızımıza kocaman olmuşannesi
kızlar bence bu kan ilacı için çok takılıyorsunuz eksikliği zarar fazlasının diş karartısından başka bi yan etkisi yok bitkisel olayınada gerek yok bence siz bilirsiniz tabi ama bence bmcsositososito
saol canım tşkler
ya ben öle hiç pimpirikli deilim ama bunu çok duyunca tereddüt ettim ,dr da meyve suyuna karıştırabılırsın daha dişde çıkmamış zaten dediarkadaşlar hepinize mrhb hangi konuda konuşuyosunuz okuyamadım fikrim yok bqalıklama atladım bişey sormak istiyorum. tickerımdan gördüğünüz üzre 13 hftlık hamileyim drum bana balmando çatlak önleyicii krem verdi küvette suya karıştırılıp kullanılıyo aranızda bunu kullanan varmı içeğinde badem yağı var yazıyor o yüzden ben kullanmakta kararsız kaldım badem yağı tüylenme yapıyor diye tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
allah yardımcın olsun öncelikle
dediğini duymadım,ben bebe yağı kullanmıştım yinede çatlak oluştu son ayda,biraz genetik aslında kimisi hiçbişey yapmıo çatlamıo
canım çoktandır kendi basıodu,bak siz de basmışsınızaferin ya nile
bizim tembel daha popoyu kaldırıp kaldırp indirio bi ilerleme olmuyo bazen arkaya arkaya gidiyo ama istemsiz bazenkaydirigubbakcemile2 ya bide kerem daha ayaklarına basamıyoki nile bravo valla her yerde söyleme,gerçi kızların motor gelişimi daha hızlı tamamlanır ondan da olabilir bizim tembellik,birde ben hiç bastırmayı denetmedim swn bastırmaya çalışıyormuydun duygusositososito
biz de bazen emmioruz bugün çatladım meselameme emzirme konusunda benle aynı problemi paylaşan yokmu,birileri bi akıl versin napiyim.böyle giderse sütümde kesilecek,azaladı zaten.
naz küçük annesi o da bu hızla emekler yakında..prizde ışık var mı nil ona koşuo hep:))cnm benim kız da geceleri çok az emiyor 1haftadır, bence benimki yetmiyor o yüzden emmek istemiyo, napalım 6aya kadar getirdik buna da şükür, hiç emziremeyen anneler var istemiosa yapabilcek bişey yok cnm ek gıdaları zenginleştir alsın besinini
nile maşşallah benim kız da yuvarlana yuvarlana odadki 3lü prize ulaşmış yalarken yakaladım allah korumuş
zaten sana daha önce o kadar kalabalık olacaklarını haber vermedikleri için ne bulurlarsa onunla yetinmeye razı olmak zorundalar.ne zor cüjle oldu yaşakkıdıkızlar bana bugün misafir gelcekti ya ben 4kişi bekliodum 10kişi kadar gelicekmiş, yetmiycek yaptıklarım sinir oldum ama hiçbişey yapamam bu saatten sonra, kadın evi temizliyo naz uyuyo ben de burda takılıom çokta umrumda beenmeyen gelmesin bida
maşallah berrak'abizde dr dan geldik bu sabah, 8 800 gr 72 cm olmuş berrak
damağındaki o beyaz şey de dediğim gibi kist tarzı bişeymiş,damaktakı mukos bezlerinin tıkanması sonucu olurmuş,kendiliğinden geçermiş önemli deilmiş bebeklerde görülürmüş,zaten biri geçmişti 1 tanesi kaldı
bizede artık suyu kaynatmana gerek yok dedi
kan ilacı olarak eğer ferro sanolu kullanmak istemıosam dişlerden dolayı ferrum fortu kullanabilirsin dedi,bitkisel olan ilacı sordum,çok yaygın kullanılmıo dedi,( herkes farklı bişey dio)kafamçokkarıştı
bide oturuomu kendı kendıne dedi hayır dedım ben daha yenı oturtuorum desteklı geç kalmışın oturtmaya başla dedi
ben sana küvete girmemeni sadece ayakta duş almanı öneririm.çatlama da genetik annen çatlamışsa çatlarsınkaydirigubbakcemilearkadaşlar hepinize mrhb hangi konuda konuşuyosunuz okuyamadım fikrim yok bqalıklama atladım bişey sormak istiyorum. tickerımdan gördüğünüz üzre 13 hftlık hamileyim drum bana balmando çatlak önleyicii krem verdi küvette suya karıştırılıp kullanılıyo aranızda bunu kullanan varmı içeğinde badem yağı var yazıyor o yüzden ben kullanmakta kararsız kaldım badem yağı tüylenme yapıyor diye tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
anne dıt dıt yapıyo batuş bu fotosunda hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay haklısın özlemcim bursdan sonra 3 5 durdurdum meğer bizim sıpa ayaklarının üzerine basıyormuş geçenlerdede ekmeğini eline almıştı zaten delikafadulden
oldu artık kuzum sırtımız yere gelmez dahaalkisalkisalkis
sıpacık meğer basabiliyormuş baya baya duruyo ya ben hiç bastırmamışım boş yere bir ikiden sonra resmen bastıııı adım bilem attıdelikafadulden
ben de guruyumopuyorumnanaktan
hangi kuruyemiş canım ankarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?