kızlar yazmayacaktım ama duramıorum nil ters emeklio ve tutunup rahatça kalkıo:içelim:
Hoşbuldum arkadaşlar
İst gezimiz güzel geçti, Efe için çok iyi oldu
yeşillikler içinde temiz havada çok keyif aldı çoookkk
ben kavanoz mamalarından veriyorum kokusu berbat ama benimki yiyor :)
Başak buluşma işini bir an önce ayarlayalım gamze burda mı ? sanki bu hafta olmıcam demişti
başak bence artık bastırsan iyi olur 6 aylık oldu. bizim ki 4 aylık yoktu basmaya başladıgında.
hoşgeldin seyda demiştim ama belki okuyamadın cnm
gamze artık yok uzun bi süre memlekette olacak
sen ben demet ve isteyen diğer ankaralı arkadaşlar buluşabiliriz
haklısın cnm artık bastırmam gerek demek
geç bile kalmışız canını acıtmaktan korktup hep oyüzden
kızlar bana bugün misafir gelcekti ya ben 4kişi bekliodum 10kişi kadar gelicekmiş, yetmiycek yaptıklarım sinir oldum ama hiçbişey yapamam bu saatten sonra, kadın evi temizliyo naz uyuyo ben de burda takılıom çokta umrumda beenmeyen gelmesin bida
günaydın hera sende erkencisin bugün canım
batuhan nasıl? iştahsızlıktan bahsetmişsin dişiniz çıktımı onla alakalı olabilir ya
kardeşinle görüştnüz mü :)) nasıl memnunmuymuş yerinden
izmir emniyet müdürlüğü adli tıp a kimya mühendisi alınacakmış tercihlerim arasında izmiri de yazdım hayırlısı bakalım pek umudum yok aslında ama kısmet işte tercihler bu ayın 15ne kadar ,sonuçlarda ay sonunu bulur sanırım
berrakla batuhanın yeni resimlerini sevsinleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım bizimde bikaç gündür sadece sabahları öksürüğümüz var,dr inmemiş balgam vardır dedi,şurup verdı.akşamları ver dedimontesori canım gecmiş olsun bıngıldak konusunu bence kafana takba ablamın oğlunun 6 aylıkken falan kapanmışdı bir sürü laf söylediler işde beyni gelimşmez falandı fisandı 4 yaşına geldi zehir gibi beni suya götürür suuzuz getirir üzülüpde kafana takma her doktor farklı bişey diyor,
miraya ilk olarak sekrol verdiler balgam sökücü öksürüğünü rahatlatır dedi doktor balgam olduğundan öksürme ihtiyacı duyuyor dedi neyse o bi fayda etmedi bi tanede antibiyotik kullandım 6 güün ismini hatırlamıyorum şuan. bu son gitmemdede ventolin şurup ve sıngulaır toz ilaç verdi 28 gün kullanıcaz 28 gün sonra kontrol olcak inş iyi gelirde kızım düzelir, sende dikkat et bence ben 3 4 defa götürdüm korkma inmemiş gecer dediler malesef gecmedi inş metinde düzelir hemencik.
kızlar bana bugün misafir gelcekti ya ben 4kişi bekliodum 10kişi kadar gelicekmiş, yetmiycek yaptıklarım sinir oldum ama hiçbişey yapamam bu saatten sonra, kadın evi temizliyo naz uyuyo ben de burda takılıom çokta umrumda beenmeyen gelmesin bida
iremmmm bebekler pamukçuk çıkarınca beslenmeyi özellikle emmeyi reddedermiş canım inş hemen geçer pamukcuk ta eski haline döner yavrucakbenimki hiç emmiyor,memeyi görünce ağlıyor.zorla ağzına sokuyorum memeyi ama tutmuyor.bugün bişey vermiyim acıkınca mecbur emer diyorum onada kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?