2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni resimleri yüklenecek duruyo valla bunu da kardeşimden çaldım:)

kızlar yazmayacaktım ama duramıorum nil ters emeklio ve tutunup rahatça kalkıo:içelim:

aferin ya nile
bizim tembel daha popoyu kaldırıp kaldırp indirio bi ilerleme olmuyo bazen arkaya arkaya gidiyo ama istemsiz bazenkaydirigubbakcemile2 ya bide kerem daha ayaklarına basamıyoki nile bravo valla her yerde söyleme,gerçi kızların motor gelişimi daha hızlı tamamlanır ondan da olabilir bizim tembellik,birde ben hiç bastırmayı denetmedim swn bastırmaya çalışıyormuydun duygusositososito

başak bence artık bastırsan iyi olur 6 aylık oldu. bizim ki 4 aylık yoktu basmaya başladıgında.

hoşgeldin seyda demiştim ama belki okuyamadın cnm
gamze artık yok uzun bi süre memlekette olacak
sen ben demet ve isteyen diğer ankaralı arkadaşlar buluşabiliriz

başak bence artık bastırsan iyi olur 6 aylık oldu. bizim ki 4 aylık yoktu basmaya başladıgında.

haklısın cnm artık bastırmam gerek demek
geç bile kalmışız canını acıtmaktan korktup hep oyüzden

günaydın herkese.geçmişi okumadım.umarın herkes iyidir.kaç güündür temizlikle uğraşıyordum.dahada bitmedi,pencereler değişti ev resmen inşaat oldu.bu arada iremin pamukcuk hala geçmedi.hiç meme emmiyor.önceden uyku sersemi ve geceleri emiyordu,şimdi hiç emmiyor.napacağımı şaşırdım.meyvede,yoğurtta yemiyor.bir tek mama onuda çok yemiyor.moralim çok bozuk.meme emmesi için çok uğraşıyorum ama nafile

merak etme canı acısa zaten yapmaz ve ağlar

meme emzirme konusunda benle aynı problemi paylaşan yokmu,birileri bi akıl versin napiyim.böyle giderse sütümde kesilecek,azaladı zaten.

cnm benim kız da geceleri çok az emiyor 1haftadır, bence benimki yetmiyor o yüzden emmek istemiyo, napalım 6aya kadar getirdik buna da şükür, hiç emziremeyen anneler var istemiosa yapabilcek bişey yok cnm ek gıdaları zenginleştir alsın besinini
nile maşşallah benim kız da yuvarlana yuvarlana odadki 3lü prize ulaşmış yalarken yakaladım allah korumuş

ben de yaşadım bu problemi , senin gibi çok çaresizdim ben bi çözüm bulamadım sadece sütüm bitmesin diye sürekli kendimi sağdım , şimdi benimkinin aklı başına geldi sürekli emmek istiyor ama süt az

ben mesela emziriorum üstüne 90lık rahat içer, yani yetmiyo

montesori canım gecmiş olsun bıngıldak konusunu bence kafana takba ablamın oğlunun 6 aylıkken falan kapanmışdı bir sürü laf söylediler işde beyni gelimşmez falandı fisandı 4 yaşına geldi zehir gibi beni suya götürür suuzuz getirir üzülüpde kafana takma her doktor farklı bişey diyor,
miraya ilk olarak sekrol verdiler balgam sökücü öksürüğünü rahatlatır dedi doktor balgam olduğundan öksürme ihtiyacı duyuyor dedi neyse o bi fayda etmedi bi tanede antibiyotik kullandım 6 güün ismini hatırlamıyorum şuan. bu son gitmemdede ventolin şurup ve sıngulaır toz ilaç verdi 28 gün kullanıcaz 28 gün sonra kontrol olcak inş iyi gelirde kızım düzelir, sende dikkat et bence ben 3 4 defa götürdüm korkma inmemiş gecer dediler malesef gecmedi inş metinde düzelir hemencik.

irem bence göğsünü sağ sütün kesilmez ben işe başlamadan öncede arada sağıyordum sanki dahada çok oluyordu sütüm, şimdide devam ediyorum yetiyor allaha şükür. boşuna göğsünde tutma sağ derin dondurucuya at düzeldiğinde verirsin

kızlar bana bugün misafir gelcekti ya ben 4kişi bekliodum 10kişi kadar gelicekmiş, yetmiycek yaptıklarım sinir oldum ama hiçbişey yapamam bu saatten sonra, kadın evi temizliyo naz uyuyo ben de burda takılıom çokta umrumda beenmeyen gelmesin bida

benimki hiç emmiyor,memeyi görünce ağlıyor.zorla ağzına sokuyorum memeyi ama tutmuyor.bugün bişey vermiyim acıkınca mecbur emer diyorum onada kıyamıyorum

bbooooşşşşşşveeerrrrr
bu saatten sonra yapacak bişey yok boşuna kendini sıkıntıya sokma olduğu kadar

canım sen şu an ne iş yapıosun ,tercih falan demişssin,kamudamısın?inşaallah olurda buraya gelirsin:lepi:

berrakla batuhanın yeni resimlerini sevsinleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk ederiz duygu teyzesi,senin için koydukzemuszemus

geçmiş olsun canım bizimde bikaç gündür sadece sabahları öksürüğümüz var,dr inmemiş balgam vardır dedi,şurup verdı.akşamları ver dedi

bende diorum ne işi var burda,canım belkı onlarda bişeyler getırır ilave olur sana merak etmeyerimseniben

AYNEN CANIM BU SAATTEN SONRA HABER VERİLİRSE bu kadar olur hatta çok bile yaptın sen çocuklusun kimse senin kusuruna bakmaz bakanda zaten dediğin gibi gelmesin

benimki hiç emmiyor,memeyi görünce ağlıyor.zorla ağzına sokuyorum memeyi ama tutmuyor.bugün bişey vermiyim acıkınca mecbur emer diyorum onada kıyamıyorum
iremmmm bebekler pamukçuk çıkarınca beslenmeyi özellikle emmeyi reddedermiş canım inş hemen geçer pamukcuk ta eski haline döner yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…