2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ben de 2010 ocak annesi olcam inşallah sizlere bişey danışmak istiyorum ben 2li test yaptırdım sonucunu2 şekilde hesaplamışlar hem nt verisini kullanarak hemde nt verisini kullanmayarak nt verisini kullanarak hesapladıklarında risk düşük çıkıyo sonucu yazıyorum
t21 1:820 yaş riski 1:1100 t18 1:100000 yaş riski 1:100000 nt verisi kullanılmadan hesaplandığında biyokimyasal diyo t21 1:250 yaş riski 1:1100 t18 1:10000 çıkıyo sonuçlar t21 tam sınırda çıkıyo çünkü sınır değer 1:250 şimdi ben hangi sonuca inanıcam nt verisi kullanılarak hesaplananamı bu arada free hcg 156.59 ng/ml mom 3.23 pappa 1930.3 mu/l mom 0.65 nt 2.1mm mom 1.39 diyor arkadaşlar lütfen yardım siz geçtiniz bu aşamalardan free hcgsi yüksek çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı lütfen

birde altında not var gebelik haftasına göre free beta hcgsinde yükseklik dikkat çekmektedir biyokimyasal parametler dikkate alınarak hesaplanan risk yüksek olmasına rağmen NT ölçümü neticesi dikkate alınarak hesaplandığında risk düşmektedir diyo arkadaşlar

draje canım valla ben hiç anlamıyorum hiç birimiz doğru cvp veremeyiz sen sabırlı ol doktoruna danış telaşlanmada bence risk falan olsaydı direk yazardı oyüzden meraklanma bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle inş güzel bi hamilelik dönemi gecirirsin

ense kalınlığı normal çıkmış cnm dert etme kendine riski yüksek çıkıp ense kalınlığıyle birlikte sağlıklı doğuran bir sürü insan var.

balım batuhan artık çorbaları sevmiyor bende bugun sadece eti pişirdim onu verdim yedi. sebzeleri falan çorba olarak değilde tek tek pişirmeyi düşünüyorum artık.

esra ikimiz de guru olmuşuz kız, elimizi öpsünler:)

ne demek kısss ooo??kafamçokkarıştı

ewet canım şirinyerin merkezi sevgi yolu güzeldir,bende ewlenmeden önce özel bir şirkette çalışıodum yoğun oluo tabiki,bende o sebeble dewlete öğretmenliğe geçtim memnunmusun dersen hayır deilim ama özellikle çocuk olduktan sonra bayan için çok uygun çalışma saatleri

hoşgeldinizopuyorumnanaktan
ohh tatile devam ha..ne güzel ..hayırdır işallah canım,nil hastaneye yattığında burda mıydın yoksa acaba hissettin de mi gördün nili:uhm:
ilk zamanlar şüphelerim vardı erkek olayında ama artık yokdelikafadulden
canım benim ense kalınlığı normal çıkınca dr um 2'li yapmadı 3'lü yaptık .ama şimdi yapabileceğin bişi olmadığı için kendini azcık tut moralini bozma,gerçekten hissedio bebeğin..opuyorumnanaktan

ben de nili sağlık ocağına götürüp geldim,ağlaması bitmedi,yemedi de ..en sonunda yumurta kırdım tereyağa,ohh ekmekle bi güzel yedi:umursamaz:
neyse şimdik uyudu..
barcli nasılsın canım?

kızalar ben demin dr a dişi gelecek gibi mi dedim yok daha dedi.ama bu kadar belirti,şimdi bi yerde okuyorum alt dudağı yeme de yazıo nil de hep yapıo bunukafamçokkarıştı
bi anda çıkan olmadı mı ya aranızdaidamak kabarmadan?

geldim duygucum ,bizim kıza dün aşıdan sonra bi haller oldu uyku mu yapıo ne,2.5 saat uyudu şimdi uyandı,tabi bende kestirdim acıkzemuszemus

baktım canım puanlara anladım sonunda

nili nie götürdün sağlık ocağına??
dün banada tutturdular sanada kızamık aşısı yapcaz die,o nerden çıktı dedim,2. çocuk olursa sakat olma ihtimalini düşürüomuş,bende hayır aşı istemıorum olmıcam dedim,sizede sordularmı?

ayyy çook açımm ya​

ii yapmışsın canım,dinlenmişsindir:)
nil de uyandı şimdik..
bana aşı sormadılar,2 ci istemiorum die belki??
nil hep ağlıo die gittim ama bahçeye girince sustu..görünürde bişi yok..
sana dr ne anlattı,anlatsana..

öğlen yazmıştım canım aynı şeyler
suyu kaynatmana gerek yok
oturtmaya başla
kan ilacını kullan
bide menü verdi
öksürüğümüz içinde şurup
o kadar yani
bizimkide arada mızıldıo,dişten die düşünüorum
haaa bide kulağıyla oynuo diştenmı dedim,bazen içinde kir birikir kaşıntı yapar dedı
tam kulağının yanakla birleştiği yere parmağınla hafifi masaj yap hoşlanır bak dedi,zaten ben banyodan sonra çubukla etrfını kuruluorum hiç sesını çıkarmadan yatıo kucağıma hoşlanıo dedım

afiyet olsun nile demekki açmış çocuk

esra 3. yü bende olmadım nisanda olmam lazımdı

merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazılarınızı biraz okudumda benim bebeğim 2 gün sonra 6 aylık olucak ve sürekli ağızından sular akıyor:) ve sürekli eli ağızında acaba diş çıkarıyor olabilirmi ilk çocuğum biraz acemilik var. önereceğiniz bişey varmı?

menün nası??
afiyet olsun nile demekki açmış çocuk

esra 3. yü bende olmadım nisanda olmam lazımdı
yemio ama

hoşgeldin:)
ben jel sürüorum bazen bi de eline dişlik vs şeyler veriorum..gamyoncuiremsu

esracım bi de menüde ne vardı yazarmısın kısaca bize menu falan veren olmadı valla özel doktoruna götürcem en azından o herseyı anlatıyodu. şifa daki siz ne yiyorsanız verin dedi kısaca olmaz kı o kadar da

dr bana nil yabancıları ayırmaya başlamış dedi sizde de var mı bööle bişi,anneci olduk iice..
evet burda da hiç ilgilenmiolar,boy kilo bakılıo hoop bitti,sıradaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…