esra ikimiz de guru olmuşuz kız, elimizi öpsünler:)
esracım ablam eskiden izmirrde çalışıyordu sevgi yoluvardı yanlış hatırlamıyorsam yol boyu ahyvanlar neyin evi oraya çok yakındı aksamları yürürdük orda şirinyerdeydi sanırım izmir güzel sevmiştim aslında,ama şehirde çok iş önemli benim için burda özel sektörde çalıştım hamileliğimden önce ama özel sektör çok zor bebekle imkansız suyunu çıkarıp içiyorlar bi kuruyemiş firmasının sorumlu müdürlüğünü yapıyorddum haftasonu sadece pazar hafta içi 6.30da paydos..ağır şartlar işine gelirse diyo adamlar,patronla çalışmak zor patron devlet olmazsa çalışmam:)))artık
ben de guruyumopuyorumnanaktan
[/ QUOTE]
?????kafamçokkarıştı
birde altında not var gebelik haftasına göre free beta hcgsinde yükseklik dikkat çekmektedir biyokimyasal parametler dikkate alınarak hesaplanan risk yüksek olmasına rağmen NT ölçümü neticesi dikkate alınarak hesaplandığında risk düşmektedir diyo arkadaşlar
kafanı karıştırmadan dr unla konuşsan daha iyi olur canım
hoşgeldinizopuyorumnanaktanmerhaba ben geldim..
nasılsınız bakalım???
tatili ve düğünü bitirdim..annemde tatile devam ediyorum.
inanna seni rüyamda gördüm.nil kocama olmuş çok tatlıydı maşallahçinanna biz kandırmış kızlar erkekmişşşşşş
bana özet geçerseniz çok sevinirimm
canım benim ense kalınlığı normal çıkınca dr um 2'li yapmadı 3'lü yaptık .ama şimdi yapabileceğin bişi olmadığı için kendini azcık tut moralini bozma,gerçekten hissedio bebeğin..opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar ben de 2010 ocak annesi olcam inşallah sizlere bişey danışmak istiyorum ben 2li test yaptırdım sonucunu2 şekilde hesaplamışlar hem nt verisini kullanarak hemde nt verisini kullanmayarak nt verisini kullanarak hesapladıklarında risk düşük çıkıyo sonucu yazıyorum
t21 1:820 yaş riski 1:1100 t18 1:100000 yaş riski 1:100000 nt verisi kullanılmadan hesaplandığında biyokimyasal diyo t21 1:250 yaş riski 1:1100 t18 1:10000 çıkıyo sonuçlar t21 tam sınırda çıkıyo çünkü sınır değer 1:250 şimdi ben hangi sonuca inanıcam nt verisi kullanılarak hesaplananamı bu arada free hcg 156.59 ng/ml mom 3.23 pappa 1930.3 mu/l mom 0.65 nt 2.1mm mom 1.39 diyor arkadaşlar lütfen yardım siz geçtiniz bu aşamalardan free hcgsi yüksek çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı lütfen
ne demek kısss ooo??kafamçokkarıştı
puanlarımızın üzerini tıkla:sm_cool:
ewet canım şirinyerin merkezi sevgi yolu güzeldir,bende ewlenmeden önce özel bir şirkette çalışıodum yoğun oluo tabiki,bende o sebeble dewlete öğretmenliğe geçtim memnunmusun dersen hayır deilim ama özellikle çocuk olduktan sonra bayan için çok uygun çalışma saatleri
bemim de şimdiki aklım olsa öğretmen olmaya çalışırdımşakkıdı
ben de guruyumopuyorumnanaktan
[/ QUOTE]
?????kafamçokkarıştı
baktın mı:teytey:
[
menün nası??öğlen yazmıştım canım aynı şeyler
suyu kaynatmana gerek yok
oturtmaya başla
kan ilacını kullan
bide menü verdi
öksürüğümüz içinde şurup
o kadar yani
bizimkide arada mızıldıo,dişten die düşünüorum
haaa bide kulağıyla oynuo diştenmı dedim,bazen içinde kir birikir kaşıntı yapar dedı
tam kulağının yanakla birleştiği yere parmağınla hafifi masaj yap hoşlanır bak dedi,zaten ben banyodan sonra çubukla etrfını kuruluorum hiç sesını çıkarmadan yatıo kucağıma hoşlanıo dedım
yemio amaafiyet olsun nile demekki açmış çocuk
esra 3. yü bende olmadım nisanda olmam lazımdı
merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazılarınızı biraz okudumda benim bebeğim 2 gün sonra 6 aylık olucak ve sürekli ağızından sular akıyor:) ve sürekli eli ağızında acaba diş çıkarıyor olabilirmi ilk çocuğum biraz acemilik var. önereceğiniz bişey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?