2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reyhan kolay gelsin ...sicakta utu hic cekilmiyor vallahi.
ben de yarin yapicam eger kizim uyursa.

sağol canım... ay ben bilerek akşama bıraktım oğlumu uyuttum bütün kapı pencereyi açtım... yoksa bu sıcakta ütü hiç çekilmiyoo
ay bu dişler bizi uykusuzluktan öldürecek zaten.. umarım bir an önce çıkarr

umarim canim ya benim kizim 1 aydir böyle cekiyor ha diyorum cikiyor ama yok birsey ya iki kilo verdi dis yuzunden,...bir de ishal oldu mu hic keyfi yok yaa..
burda havalar cok serinledi ki gundur ben gunduz de yapsam farketmiyor ütüy<ü ama zamanim olursa...

şimiden kolay gelsin sana o zaman ben sinir oluyorum ütü yapmayaa..
eşimde ütü konusunda hassas... bide sürekli takım giyiyo

GÜNayDIN kızlar bugün benden kahvaltı beklenmesin bugünlük affedin
az önce gitti misafirlerim:)))
bende geçmişe bakcam
esracımkusura bakma az önce gördüm cağrını canımcım

günaydın hera sende erkencisin bugün canım
batuhan nasıl? iştahsızlıktan bahsetmişsin dişiniz çıktımı onla alakalı olabilir ya
kardeşinle görüştnüz mü :)) nasıl memnunmuymuş yerinden
izmir emniyet müdürlüğü adli tıp a kimya mühendisi alınacakmış tercihlerim arasında izmiri de yazdım hayırlısı bakalım pek umudum yok aslında ama kısmet işte tercihler bu ayın 15ne kadar ,sonuçlarda ay sonunu bulur sanırım

bilmiyorum duygu ya 2 haftadır falan hiç bişeyi yemiyor doğru dürüst hele ki çorbaları onları hiç yemiyor yine diğerlerini kavga dövüş yiyoruz nazar mı oldu bilmem insanların yanında yapmamak lazım bazı şeyleri kem göz çok onu anlıyorum. ne zaman insan arasına karışsak vakit geçirsek huyu suyu değişiyor

günaydın başakcım hergün erkenciyimde buraya pek girmiyorum. batuhan da kalktı kendi kendine sesler çıkarıyo.

kardeşimde iyi çok şükür okula gidip geliyor.

inşallah çıkar cnm izmir güzel yer.

sen nasılsın? kaynanan gittimi sonunda:)

aynen cnm bende erkenden kalkıyorum ama kerem sayesinde tabi
uykusuzluktan gözlerimi bile açamıyorum neyse bugün daha bi dinçlik var üstümde nedense artık bi yük atmış gibim üstümden, kerem iki gün nerdeyse hiç emmedi bende inat ettim bişi vermedim emsin diye şükür dün bugün emiyoo,kaynanamın geleceğini öğrendiğim gün çok üzülmüştüm ertesi günde eşimle konuştuk bu konuyu biraz hararetli saatler olunca tabi sütten pek bi eser kalmadı korktum kerem bırakacak sandım ama atlattık neyseki

hera ben çok inanırım nazara
başkasının yanında beslememek gerek bebişleri kimin ne gözle baktığını bilemiyorsun ki malesef
duygucum keremde aynı bizim yediklerimize ağzının suyu akıyo ben vermiyorum ama
sıpacıklar işte sen okadar uğraş ona özel mama yap onalar yemesin
ama farkındamısınız hergeçen gün değişiyorlar büyüdüklerini görmek çok güzel

canım seni okurken de yoruldum:))
geçmiş olsun ,geçsin bitsin artık metinde..bıngıldak için deviti kestiler mi??ay nil bi durmuoo..
benden de çok ter akıo ama bi gıdım incelmedim daha:))

nazar var canım Allah kem gözden korusun:Saruboceq:umarım en kısa zamanda eski iştahına kavuşur batuhan:içelim:

gözün aydın canım:)))
bu arada izmirde yaşamayı ben de çok çok istiorum umarım senin iş olur:)))

duygu batuhan mama tarzı şeyleri sevmiyor bunu anladım bizimle bir sofraya otursun onları yiyor kebap,tavuk,yemek suları ekmeğe batırıyoruz,ekmek. yani kısaca sofrada olan şeyleri yiyor küçük adam ya:)))

evet başakcım her gün değişiyorlar çok değişik sesler çıkarmaya başladı bizim yaramaz da şimdi de sanki kelime söyleyecek gibi.

kızlar yazmayacaktım ama duramıorum nil ters emeklio ve tutunup rahatça kalkıo:içelim:

maşallah nile batuhanda tırtıl gibi popuşu kaldırıp ayaklarından destek alıp ittiriyor kendine öne böyle yaparak baya gidiyor

duygu batuhan mama tarzı şeyleri sevmiyor bunu anladım bizimle bir sofraya otursun onları yiyor kebap,tavuk,yemek suları ekmeğe batırıyoruz,ekmek. yani kısaca sofrada olan şeyleri yiyor küçük adam ya:)))

evet valla işte nil de ..zaten bizim amaç yemeğe alıştırmak di miiii,nie kasıorum diorum :uhm:

zaten herşeyi durduran o büyümelri gülmeleri değil miopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…