reyhan kolay gelsin ...sicakta utu hic cekilmiyor vallahi.
ben de yarin yapicam eger kizim uyursa.
günaydın başakcım hergün erkenciyimde buraya pek girmiyorum. batuhan da kalktı kendi kendine sesler çıkarıyo.
kardeşimde iyi çok şükür okula gidip geliyor.
inşallah çıkar cnm izmir güzel yer.
sen nasılsın? kaynanan gittimi sonunda:)
canım seni okurken de yoruldum:))esraaaaaaaa geldim geldim
ay sabahtan beri mıcımın üstüne oturmadım 10 da cıktık dısarı 2 de geldim metin le saglık ocagına gittim asılarını yapmadılar cigerlerine gögsüne baktı doktor temiz alerjik olabilir dedi smrisk sen hangi ilaçları kullanmıstın ayyy birde demez mi metiş in bıngıldagı bayagı küçülmüş takip edelim dedi buyur burdan yak şimdi :sinifsinif:günes kremi aldım ogluma birde kıyafet cicler filan cok sekerler....kasık mamaları bitmişti o işide hallettik sütlü ballı irmikli aldım var mı kullanan 6. ay sonrası diyo eve gelince jeton düştü bal 1 yasından önce verilmiyo kiCADIARZUeve geldik 2 saat uyudu kostur kostur ütü yemek temizlik kafamçokkarıştıuyandı tarhana içirdim ilk defa az içti yogurduda az yedi o 2 gr yerken benim mıcımdan akan terlerin haddi hesabı yok yeawf hala dusa gircem neyse yarına kaldı uyucam şimdi alisha ne güzel seyler yapmıssın da kız hellimi patates haslamayı yarın yapmaydın .....bende gecen arpa sehriye salatası yaptım misafirlerim cok begendi sürekli patates yapmaktan ööööööö gelmişti arpayı haslayıp süzdükten sonra içine azcık tavuk didikleyosunuz havuc salatalık rendeleyip bol dereotu koyup mayonez yogurt koyuyosunuz:1ninca:ayyy cümlelerim çok devrik kafamçokkarıştıneyse ben uyuyorum ayakta bari yatakta uyuyum esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarın uzun uzun sohbet ederiz artık:ecrin_bebek:iyi geceler
bilmiyorum duygu ya 2 haftadır falan hiç bişeyi yemiyor doğru dürüst hele ki çorbaları onları hiç yemiyor yine diğerlerini kavga dövüş yiyoruz nazar mı oldu bilmem insanların yanında yapmamak lazım bazı şeyleri kem göz çok onu anlıyorum. ne zaman insan arasına karışsak vakit geçirsek huyu suyu değişiyor
kızlar yazmayacaktım ama duramıorum nil ters emeklio ve tutunup rahatça kalkıo:içelim:
duygu batuhan mama tarzı şeyleri sevmiyor bunu anladım bizimle bir sofraya otursun onları yiyor kebap,tavuk,yemek suları ekmeğe batırıyoruz,ekmek. yani kısaca sofrada olan şeyleri yiyor küçük adam ya:)))
maşallah nilebatuhanda tırtıl gibi popuşu kaldırıp ayaklarından destek alıp ittiriyor kendine öne böyle yaparak baya gidiyor
hera ben çok inanırım nazara
başkasının yanında beslememek gerek bebişleri kimin ne gözle baktığını bilemiyorsun ki malesef
duygucum keremde aynı bizim yediklerimize ağzının suyu akıyo ben vermiyorum ama
sıpacıklar işte sen okadar uğraş ona özel mama yap onalar yemesin
ama farkındamısınız hergeçen gün değişiyorlar büyüdüklerini görmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?