2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım baby mix doğal içinde katkı maddesi ve renklendırıcı yok,bizimki çok sewdı,hem prebiyotik
büyümix nasıl denemedım renklmı i??renkli ise katkı maddesi vardır,bunu dene istersen

filiz kız nedır bu haliniz sizin ya ,hastalık çıkmıo ewden
aysegül arada girdi okudu çıktı sanırım

ne biliyim esra yaaaa bir o bir ben mafoldumbenben önemli degilim de kuzum iyi olsun yeter ....ayyyy yoruldum metişde uyudu kardesim bende kendimi sokaklara atcam biraz sahilde yürüyüm sonra gelirim

[alkisalkisalkis bana kocaman bi alkıııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ilk defa oğlumu tek başıma yıkadımmmhihoyyyt

baktım kocişin kalkmaya niyeti yok bir hışımla girdim banyoya.... cesaret edemiyodum elimden kaydırırım die ama hiç sorun olmadı.....alkisalkisalkis
banyosunu yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyo canım oğlum...

Son düzenleme:
merhaba:))
esracım teşekkürler menü için ama nil de hiç o kadar yemiolmaz:
reyhan umarım bizim de öle çıkar dişimiz,yoksa artık ben çıkarcamlaelaelaelaelae
metine ve sana geçmiş olsun canım,inanır mısın bilmiorum ama ben küçükken bizim evi okutmuşlardıfisfisfis
ve sıkı durun yarın sabah kaynanam,kayınpederim,görümcem eşi ve küçük adacık geliobuyrunnnnnnnnn
sıra bendeymiş demekki ben onları en erken p.tesi bekliodum.ev leş,tabak bile yok ,3,5 saat non-stop evi topladım,alkisalkisalkisgeberiorum-tatlicadiarzu-
eve geldiğimde çok açtım yorgunluktan yemek bile yiyemiorum Çok üzgünüm çoook
çok öpüorum,sabah belki günaydın deme şansım olur,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

iyi gecelerrrrrrrrrrrr
nasilsiniz bakalim?
biz iyiyiz bugun kizimla baya bi gezdik simdi uyuyor,cok yoruldu fistigim.
ben de bi sizlere artik kim varsa merhaba diyeyim dedim.

iyi geceler kızlar

fifoş geçmiş olsun cnm

esra gercekten menu çok fazla

balım dediğin bişey yapmıyor batu ama dr normal demiş ya içini ferah tut olmadı başka doktora götürürsün

duyguuuuuuuu şimdiden kolay gelsinkafamçokkarıştıcok yorulmussun acda kalmıssın kıyamam:teselli:
reyhan tebrikler bende bir aydır tek yıkıyorum hayatta yıkayamam diyodum şimdi kocama minnet etmiyorum:dilcikar:
hera sagol canımopuyorumnanaktanayyybize doktor altı ögün ver dedi neden emzirmeyi de bir ögün saymıyolar ki ne zaman emzircez bunları yada emince yerler mi ek gıdaları:sm_confused:
bize kahvaltı-meyve -sebze corbası-yogurt-piirinç unu ver dedi ayy öbürü neydi unuttumkafamçokkarıştı

iyi geceler kançiçeğim montesoriopuyorumnanaktan

nasılsınız_?bebişler rahatsızmış sanırım umarım hemen iyileşir

ben dün birşeyler yesin diye emzirmedim akşama göğsüm taş gibi olmuş hatta sağ göğsümde bir şişlik oldu.gece eymeni zorla emzirmeye çalıştım

iyidir balım sen nasılsın metin biraz daha iyi bende dün gece kötüydüm ilaç etkili geldi gecti rahatsızlıgım eymen nasıl....
dagevi ve seda gözümüyolar dimi kaç gündür

geçmiş olsun.iyiyim bende eymen huysuz işte.sanırım sıcaklardan yapıyor süreklide oyun ve ilgi istiyor.

günaydınnnn:sm_cool:
bizimkiler 5 te yola çıkacaklardı ,daha çıkmamışlarklava:
teşekkür ederim arkadaşım bana kıyamadığın içina.s.
daha ii olmanızasevindima.s
batuhanla berrakın yeni resimlerine yorum yaptım mı hatırlamıorum ama çok güzelleropuyorumnanaktan
ben şimdik öğle yemeği ne yapçam:uhm:
şimdilik bayyyy:gitme:

günaydıııııııııınzemuszemuszemuszemus
nasılsınız milletgamyoncuiremsumetin 6 da kalktı uyur diye bekledim hala tık yokkafamçokkarıştıposetle oynuyo şimdi dün babası baktı nerdeyse bütün gün uyumuslarkaydirigubbakcemileniye bana böyle yapıyo:ecrin_bebek:
semra nbr miray nasıl sen nerde calısıyosun canım yakın mı eve

ventolini kaç ölçü veriyosun ben veriyodum bıraktım baslasam mı acaba arkadasım kızına 6 aydır kullanıyo

ventolini kaç ölçü veriyosun ben veriyodum bıraktım baslasam mı acaba arkadasım kızına 6 aydır kullanıyo

günaydın arjkadaşlar,

canım sabh öğle akşam yarım ölçek ama 6 gün vermemi söylşedi doktor, inş benimkinede iyi gelirde dua ediyorum, eğer vericeksende 6 gün ver doktora danışmadan kafana göre verme belki hastalık derecesine göre veriyorlardır

günaydin arkadaslar umarim herkes iyidir
batuhanla berrak cok tatli olmuslar

arkadaslar benim kizimin su son bir haftadir burnu hep tikali oluyo dün ve ondan önceki gün temizledim bi sorun yoktu ama simdi hic temizlenecek biseyde yok yavrum rahat nefes alamiyo neden acaba bi bilgisi olan varmi havayla ilgiloi olabilirmiki ya :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…