2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada benim oğlumun adı da çağan. oda kiraz yiyor ama uyumuyor pek şanslısınız. çünkü benim oğlum genellikle uyumuyor..

serpil..

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür edrim bebeklerinizle sağlıklı mutlu günler diliyorum esen:teytey:kalın.....

Trabzondan slm kizlar... Görümcemlerdeyim net varken bir bakayi_m dedim...

Herkesler iyidir ins. Bizim keyiflerde yerinde sayilir.. kizim alisti halalara, babaneye .. gidince ne yapacagiz bilemiyorum. Bir sorunumuz var kabizlik... aslinda bol bol su içiyor ama kakasini yapamiyor kizlar.... Biraz önce zeytin yagi verdik.. baska ne yapsam tavsiyesi olan var mi?

görüserik yarin aksama kadar burda sayiliriz...

slm tugba kayısı kaynat suyunu ver birde armut suyu işe yarıyor.......
sedaaaaaaaaaaa nbr zilli:))))

merhaba:))
ay ada çok tatlı biz görseniz ikisini nil cadılık yapıo tabi ama o güsel güsel gülüo..
şimdilik bu kadar fırsat buldukça gireceğim,beni bekleyin anacımopuyorumnanaktan

sagol filizcim deniyecegim...

neyse ben çikiyorum yegenim bilgisayar içi_n agliyor....

slm kızlar
bende anca vakit buldum ,evi silip süpürdüm,markete gittik kızımla birde duş aldık
akşama arkadaşım gelecek,börek yapıcam birde

hera monte çok demişiniz menüye ,sabah kahvaltı arada meyve öğlen çorba arada yoğurt akşamada muhallebi herkesdeki menüler yani,bide berrak bunları yiyor arada da emıo ,

duygu kolay gelsin canım sen ew taşımıcanmı misafırler kalıcımı?
ayşegül kolay gelsin atlatmışsın misafirleri
bebişleri hasta olan annişler geçmiş olsun

subat annelerinden bir üye 2. bebegine hamileymişkafamçokkarıştızor bir durum:ecrin_bebek:

huuuuuuu eski dünür masallah berraga menüsünü yiyorsa....metin corbaları agzına sürmüyor bugun yine yaptım sonuc hüsran ....fotoda yakıyo

evet esracım size dedim:))))
kerem uyumadı akşamüstü uykusunu yazamıyorum da okuyamıyrumda
bugün hiç kuyamADIM

evetttt monteden son dedikodularkaydirigubbakcemile2
okudum canım allah yardımcısı olsun walla çok zor bir durum

canım yeiyo dedimde hepsini koca dolu kaselerle yemiyor,muhallebi dışında yarım kase anca yiyo,daha yeni alışıo gıdalara ,bide bizimkide tarhanayı sewmedı mesela,milupaları götürüo,şimdi pişiriom çorba, patates domates bezelye ve pirinç,bakalım beeğenecek mi??

seninkı ne yiyo emme dışında?

nasıl esracım berrak nasıl?? evet yoğurt baya uyku yapıyoo

uff çok sıcak yaa bayılcam şimdi

merhaba kızlar...
ay sıcaktan salgın varmış ishal kusma yalnız biz değilmişiz eşimle ayyyy çok zor naniknanik
esra çok güzelsiniz kızınla canım Şeniz
bende kızıma bu sıcakta yoğurt mayalayamadığımdan baybmax vermeye başladım pek beğenmiyo ama 3-4 kaşık veriyorum :jeyyar:

babymix veriyorum esra bende
gçengün sütaşın tava yoğurdu var ya günlük onu ilk açtığımda sulandırıp verdim çok yağlı çünkü o gün iyi uyumuştu:)) ama kabız yapabilir kabız sorunu olanlklarda baya yağlı sevmişti onu babymixi o kadar sevmiyor,milupa 1 hafta önce bi paket yollamıştı bana indirim kuponları ve kaşık maması numunesi aşı tanıtımları birde bebeğim kitapçığı bugünde zarf yollamış aptamil kaşık maması numuneli:))sütlü pirinçli tadı harikaydı onu yedirdim uyudu bende alcam indirim kuponu vardı yine %20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…