2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın birgül alerjik olabilir serum fizyolojik dene istersen....
yok canım doktora sorarım ....kaydirigubbakcemile5

o ne montesor i ben almanyada yasiyorum burda bulabilirmiyim
bide burda havalar cok soguk bu iki gündür bilmiyorumki ne yapsam kafam cok karisik

günaydın arkadaşar,geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim...
ece daha iyi montesori ateşimiz düştü ama iki gündür vücudunda döküntüler oluştu moralim çok bozuk 4 tane antibiyotik iğne yapıldı dünkü dr. iğneye gerek yok çok ağır değil enfeksiyonu dedi kafayı yicem

kızarıklıklar için enfeksiyona bağlı kızıl dedi.netten araştırıyorum kızıl geçiren bebeğin dili çilek gibi kızarırmış bizde yokkk...
gerçi bugün yüzündekiler azaldı.. drlara hiç güvenim kalmadı 4.dr gördü hepsi farklı bişey söyledi kafamçokkarıştı

aaaaaaaa hatice niye döküntüleri oldu ki....
igne kac tane oldu ööööfffff kıyamam yaaaa canı ne ki onun igne oldu kuzum....
metin in ilaçlarını vermiyorum doktor yedi gün kullan dedi bitti iki gündür de az öksürüyo şükür

dr.un biri antibiyotik alerjisi dedi dünkü dr. kızıl geçiriyo dedi bilmiyorum..
biranevvel iiileşsin yavrum dr. görmek istemiyorum..
annem geldi ben çıkıyorum hasta olan tüm bebişlere allahım acil şifalar versin :Saruboceq:

alisha nerde acaba naptı bugun
napiim cnm altınları topladımkaydirigubbakcemile3 aman geldiler gittiler işte maksat muhabbet olsun, masa açtım, balkona geçtiler orda da tatlı verdim kahve yaptm çay yaptm kola verdim herşei yaptm:)

ayy yatıya geliolar desene işin çok zor cnm kolay gelsin ev de taşıodun gelmeselerdi keşke
buaradaaaa nilden sonra nazdan da bi haber benim kızım emeklemeye başladı, çok seri gidemese de 2kol atıp, ters dönüp dinleniyo odayı dolaşıyo maşallah

cnm keşke fazla dr gezmeseydiniz böle daha çok karıştı kafanz inşallah iileşir iğne yemez yavrum
biz yarın gidioruz kızlar çok işim var bugün kuaföre gidicem terziye gidicem uğrarım arada öptümmm

günaydınnnnn

birgül teşekkürler cnm

hatice geçmiş olsun

ooooo alisha hayırlı olsun altınlarınız güzel günlerde kullansın nazımızgamyoncuiremsusen nereye gidiyosun tatile mi kuaföre giderken naz da senle mi geliyo benim de gitmem lazım da metişi napcam
esra hanımlar nerde daha teşrif etmedilerbuyrunnnnnnnnn

evet cnm annemlerle tatile 10gün yokum.evet nazı alıcam kuaförmün de bebeği var yürüteç var orda ona koyucam zaten çok çalışan var hepsi kadın bu saatlerde de kimse yoktur

bizm fotoya baksanıza nazla gloriada oturmuş kahve içip dedikodu yaparken:roflol:

bebişleri hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.

benim kızım kahvaltısını yapmamış göğsüm olmadığı için uyuyamıyor dünde biberonu emerek uyumuş acaba sakıncası varmı

aaaaaaaaa semra nolcak böyle bu miray yaaaaa sen işten gelince nasıl davranıyor sana
ooooooooo alisha kahveler dedikodular filan kız annelerine özeniyorum

aaaaaaaaa semra nolcak böyle bu miray yaaaaa sen işten gelince nasıl davranıyor sana
ooooooooo alisha kahveler dedikodular filan kız annelerine özeniyorum

valla hiç sorma ya şimdi konuşdumda muhallebi yapmış ablam ıonuda yememiş biberonu vermış 90 cc içmiş sabahda emzirmişdim sanırım kanrı tokdu diye yemedi ,
ya bana mirayın öksürüğü için bıldırcın yumurtası önerdiler aslıma bronşite çok iyiymiş fakat normal yumurtaya göre daha falza protein içeriyormuş bebeklere pek tavsiye edilmiyıor şaşırdım kaldım versemmi vermesemmi biyerde rafadan kahvaltısına a koyabilirsiniz diyor, biyerde vermeyin o ff offf bugünlerde doktora gidicek arkadaşlar varsa öğrenebilirmi normal yumurta yerine kahvaltısında bıldıırcın yumurtası verilebilirmi.

bıldırcın yumurtası 1 yaşından sonra diye biliyorum cnm ben ama yınede sor doktoruna

çağana kiraz verdim çok gzüel uyudu maşallah araştırdım şimdi kraz bebeklerde uyumayı sağlıyormuş bilginize

arkadaşlar siteyi daha yeni bezmeye başladım. çok hareketli bir oğlum var. fazlada zamanım olmuyor. ek gıdalara başladık ufak ufak. ama neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum. sitede tarifler varsa o bölüme nasıl ulaşacağımı bilen bir arkadaş yol gösterebilir mi acaba.

şimdiden çok teşekkürler..

serpil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…