irem karbonatlı su yaptınmı ağzına???
napiim cnm altınları topladımkaydirigubbakcemile3 aman geldiler gittiler işte maksat muhabbet olsun, masa açtım, balkona geçtiler orda da tatlı verdim kahve yaptm çay yaptm kola verdim herşei yaptm:)alisha nerde acaba naptı bugun
ayy yatıya geliolar desene işin çok zor cnm kolay gelsin ev de taşıodun gelmeselerdi keşkemerhaba:))
esracım teşekkürler menü için ama nil de hiç o kadar yemiolmaz:
reyhan umarım bizim de öle çıkar dişimiz,yoksa artık ben çıkarcamlaelaelaelaelae
metine ve sana geçmiş olsun canım,inanır mısın bilmiorum ama ben küçükken bizim evi okutmuşlardıfisfisfis
ve sıkı durun yarın sabah kaynanam,kayınpederim,görümcem eşi ve küçük adacık geliobuyrunnnnnnnnn
sıra bendeymiş demekki ben onları en erken p.tesi bekliodum.ev leş,tabak bile yok ,3,5 saat non-stop evi topladım,alkisalkisalkisgeberiorum-tatlicadiarzu-
eve geldiğimde çok açtım yorgunluktan yemek bile yiyemiorum Çok üzgünüm çoook
çok öpüorum,sabah belki günaydın deme şansım olur,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
kızarıklıklar için enfeksiyona bağlı kızıl dedi.netten araştırıyorum kızıl geçiren bebeğin dili çilek gibi kızarırmış bizde yokkk...
gerçi bugün yüzündekiler azaldı.. drlara hiç güvenim kalmadı 4.dr gördü hepsi farklı bişey söyledi kafamçokkarıştı
aaaaaaaaa semra nolcak böyle bu miray yaaaaa sen işten gelince nasıl davranıyor sana
ooooooooo alisha kahveler dedikodular filan kız annelerine özeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?