2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm burcu iiyiz sen nasılsın elvin napıo?çok sıcak walla klima açıom hep
ela nasıl oldunuz eşinle,geçmedimi hala?berrak babymix in dibini görüo walla:lepi:

yaptığım çorbayı 3-4 kaşık aldı ,bi görseniz suratının halini öğğğğğ yapar gibi,milupaları şapır şupur götrüoben çok mu iğrenç yapıom acaba:1no2:

slm ben de kıza bugün yoğurt çorbası yaptm pirinçli baya yoğun yarım kase yedi, ilk deneme için ii sayılır, gidiyim de şu hamiş şubat annesini bulıyım merak ettim bana noluyosa:)

bu arada milupanın sütlü sebzeliden başka çorbası varmı esra kerem onu nazlı yiyo çok ta yemiyo zaten tadıda iğrenç valla çocuk napsın

gerçi hep mızmızlandiği dakıkalara denk gelıo benım çorba,uykusu warmış,uydu bile,uyanınca bi daha deniim bakalım
başak üye mi oldunuzda numune gelio?

ya bu çorbaları nerde buluosunuz ben migrosa baktım yok eczaneye sordum yok nerdekii

ben geçen tavuklu sebzelisini ve domatesli fasülyelisini aldım ,2 sinide çok sewdı,beklemıodum

afiyet olsun naza,nsıl yaptın canım anlatsana

burdaki bütün marketlerde var,tansaş,kipa,pehlivanoğulları gibi heryerde buluorum
bebek malzemeleri satan mağazaların gıda reyonundada bulabilirsınız

yoğurt yumurta un çırptım su ekledim kaynayınca pirinç koydum tadı çok kötüydü çok az nane koydum baya yoğun kıvamda sıcakken yedirdim naz herşeyi sıcak seviyo, şimdi uyansın yine vericem benim kız mamayla doymuyo artık, 1saat snra da muhallen-bi yer yatar
cicibebenin kızarmış ekmeğini deneyen varmı güzelmi

ayşegül berrakta aksine herşeyı soğuk yiyo,genelde benim çorbalarıda ılıkken verıorum ondan yemio olabilir,mamayıda soğuk içio

ekmeği bende denemek istıorum,bazen bizim kepek yada çavdar ekmeğinin içinden bikaç lokmacık verıom,

bu gün düzeldik esracım eşimde bende ayy neydi valla öldük:çok üzgünüm:
şubat annelerinden biri 2.ye hamile öylemi ayyyyy ben olsam ambulansla bakırköy ruh ve sinir hastanesine kaldırırlar gerçi benim doğal yolla hamilelik olması zayıf bi iftimal ama olsun zaten eşimle ev arkadaşıyız bizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet esracım netten anne bebek kulubune uye olmuştum
ben sadece sütlü sebzeliyi gördüm çokta incelemedim gerçi
alisha migros ve pehlivanoğullarında geçerli indirim kuponları yani oralarda kesin var canım
ben her yerde görüyorum naza afiyet olsun aferin ona
keremde benim yaptığım çorbayı sevmedi esra bende bi daha yapmadım 1 ay oldu
çok bişi vermiyorum ben ne kadar çok emerse kar diye şimdilik öyle arada sistematiğimiz yok
kaşık maması yoğurt meyve veriyorum günde iki öğün veriyorum ek gıdayı meyve fix
kaşık maması yada yoğurt veriyorum birde bazen çorba yoğurt la birlikte karıştırıp bazen ayrı

biz artık 6.5 aylık olduk,bende günde 1 kahvaltı,1 kere çorba,1 kere yoğurt ,2 kerede meyve verıom,üstünedde emzirıorum,süt artık doyurmuo bizi çünkü

bende iiim esracım elvini yıkadım şimdi uyuyo bende senin menünün aysını uyguluyrm elvin sebze çorbasında çok öğürüo ama tarhanayı sevioo..bide yoğurdu çok yiyo babymixde bizde dibini görüyorz

gülce geçmiş olsun

bizim dişimiz çıktı teyzeleri altta hemde 2 tane..biberonu ve emziği almayan elvin şimdi deli gibi emzik emio o olmadan hayatta uyumuyo

ben sabah biraz da omlet verdim sevdi sanki, meyve hiç doyurucu diil ya ben vericeksem yoğurda falan karıştırıom
bugün düşündüm de ben dr un verdiği listedeki hiçbişeye uymuorum hatta yapma dedii şeylerin çoğunu naz doğduundan beri yapıorum( yastık kullanma, emzik verme,emziği şekere batırma, bazı ilaçları kullanma, güneşe çıkarma) yani acaba gerek var mı bu kadar para vermeye, ayda 1gidip 1saat ders dinleyip eve geliyoruz ee dediklerini yapmayıncada gayet sağlıklı kızımız, gitmesek daha mı ii bari kendi doğrularımla büyütürüm çocuumu böle suçluluk hissediorum

:roflol::roflol::roflol:

çok iyi yaa...sen git para ver adamın dediklerinin tam tersini yap,dr nunda herşeye uyuyosun sanıo dimidelikafadulden

işin şakası bi yana bencede en iyi şekli anne buluo ,kim ne derse desin boş
bende kendim dediğim şeylerın tersini yaptım,emzik vermem dedim verdim ama almadı,sallamam dedim hala sallıorum:jeyyar:

burcu hayırlı olsun ben geldiğimde varmıydı diş hatırlamıorum?
canım menü haliyle aynı ,dr aynı çünkü,bizde dün gittik saliha hanıma,8800 72 cm,elvin ne kadardı son kontrolde?

bence ben prosedüre uyma taraftarı değilim nasıl bakıcaksam öle bakıyrm kızımı yok onu yapma yok bunu yapma hiç takılmıyrm artık öle şeylere..

alisha senin düşündüğünü bende düşünüyorum:)
o kadar verip dediğini yapmamak aptallık oluyo sende mi yastık kullanıyosun ben bir haftadır unutturdum yastığı ilk doğduğu günden beri yastıkla yatıyordu kerem midesi ağzına geliyodu yoksa şimdi düzeldi
bu ay gitmesem mi o kadına başka bak sen diyordum dün gece eşime oda sn iki gitmede ondan da sıkılırsın diyodu bizmki hiç birşey verme sadaece anne sütü diyo ama ben veriyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…