Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım farketmedim:hulya:burdayım aslında,
internetten soğuk algınlığında yapılması gerekenleri arıyorum
acildeki dr vicks vermişti uyurken burnuna sürün diye,
sürmeyin diyo her taraf..
..
kaçayım ben..
saat 1 olmuş. iyi geceler nilime ve sana.
zemuszemuszemuszemusohh sağlıkla doğsun işallahmrb kızlar ben yine evimde deilim ve size bi bakim dedim kızlar saolun ii dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı tşk edeirm bebişim nisan 15 te doğucak Allah kısmet ederse soran bi arkadaş vardı yazim dedim.
umarım herkesler ve tüm bebişler iidir.valla çok özledim sizlerle sohbeti.herkese tatlı rüyalarrr en çokta bebişlereee:))
diş lekesi için diil canım,işe yaraması için..leke için c vitamiyle(por.suyu vs)vermek gerekiomuş..selam benim bildiğim demir ilacı ferrum oda 10 damla ferrum u verdikten sonra ve önce 2saat süt ve yoğurt verilmiyor verdiğin taktirde dişleri lekeli geliyor emzirme olarak duymadım görüşürüz a.s.
Günaydın kızlar , nasılsınız_?Hasta olanlara geçmiş olsun benden de.Biran önce atlatırsınız inşallah.
Bizde oğlumla biraz kırık gibiyiz.2 gündür çok sık olmasa da öksürüyor.Bugünde burnu akmaya başladı.Aynı şeyler bende de var.Sanırım ikimiz birden aynı anda hasta olduk.Allahtan ateşi yok.
Çok sevindim canım, bol bol içer inşallah portakal suyunu filan.Dişiniz de hayırlı olsun bakalım.Bizim 5 dişle kaldık.Bir aydır dişlerden kıpırdanma yok:))))5 dişli canavar olarak dolaşıyor egehan:))))
Bende de annemde de sabah kalkar kalkmaz bir elma, ya da yazın karpuz filan yeme alışkanlığı vardır.Tabii bizim canavarda sabah bizimle birlikte arkamızdan önümüzden dolaştığı için ne yersek ondan istiyor.Şimdi onda da alışkanlık oldu her sabah bir dilim elmayı yiyor.Tabii yarısını ağzına büyük koparttığı için atıyor ama yine de meyveyi sevmesi çok iyi.Eline de son günlerde gün içinde sürekli mandalin, ya da portakal dilimi veriyoruz.ÇOk severek yiyor.
size de geçmiş olsun canım,ateşlenmeden atlatın bari
5 dişli canavarın yakında 6.dişi gelir bizim de 1 ay oldu arası soona da 7. geldikaydirigubbakcemile
biz de sabahları elma yiorus hepa.s
ah olabilir canım ,şimdi o kadar emmio Allah tan ama bu seferde ben uyku problemi çekiorumÇok üzgünüm çoookduygu çok emmesinin sebebini bende dişten olabilir diyecektim..çünkü benim oğlanda öyle yapıyordu allahtan 8.dişimizde patladı rahatladık..
[
yeni bişiler bekle canım,sabırlı ol,seni çoook ii anlıorum,dinlenebilirsen dinlen ,bikaç gün sürer çünküsengözlerimebaksanabgünaydın kızlar umarım herkes iiidir..elvinin uykuları çok düzenlidi ama ne olduysa sapıttı bu arala deli olucam resmen...
burcu büyüme atağı olabilir..bizdede öyle olmuştu..tabi girp diş çıkarma yürüme hepsi bir arada geldi kilo bile verdi yavrum..şimdi iyiyiz şükür yürümek çok hoşuna gidiyo yürüdükçe gülüyor birde alkış yapıyor kendi kendine.
:içelim:aynı olmuş valla ..nil cadısı bi hızlandı artık ,dimdik ,büyük keyifle yürüo:icecream:
AHH A llah'ım kimseyi yavrusuyla sınama:Saruboceq:
günaydın kızlar
hastalarımız çabucak iyileşir inşallah
geçmiş olsun demetcim bizdede olay olmuştu o burun spreyi sıkamamıştık hiç eşim uyurken sık demişti bana bende olmaz zarar verir dedim bir şey olmaz sık sık dedi bende sıkmıştım sonra prospektüsü okudumki uyurken sıkmayın kesinlikle diyor seninde bilgin olsun, Ayçanın dediği cold-mixi bende kullandım ama çok ağır koktu bende buhar makinesine damlattım 1-2 damla o zaman iyi geldi birde en iyi vicks geldi miniminicik sürüyorsun burnuna hemen açıyor
hala gelemedin kız sevda oğluşun hayırlı olsun bu arada kızın nasıl
bizde seni merak etmiştik özledik çok iyi olduğuna sevindim
merhaba annişlerrr...
geçen sene bu günlerde, sizler de bizim gibi heyecan içindeydiniz muhtemelen.. değil mi?
şimdi azıcık baktım yazışmalarınıza :) vitaminler, kaç damla verilecekleri falan var gündeminizde..
bizler halen doğum korkusu, eşya hazırlıkları, valizler, odalar, vb... ile paniklerdeyiz, tahmin edersiniz :)
allah hepinizin bebeklerine, analı babalı büyümeyi nasip etsin... sağlıkla kalın..
darısı başımıza.
merhabalaropuyorumnanaktan
bugün hava kötü burda ama bi sürrü iş var beni bekleyen..
eguşu da yerim ben annesi taam mı:)
merhaba annişlerrr...
geçen sene bu günlerde, sizler de bizim gibi heyecan içindeydiniz muhtemelen.. değil mi?
şimdi azıcık baktım yazışmalarınıza :) vitaminler, kaç damla verilecekleri falan var gündeminizde..
bizler halen doğum korkusu, eşya hazırlıkları, valizler, odalar, vb... ile paniklerdeyiz, tahmin edersiniz :)
allah hepinizin bebeklerine, analı babalı büyümeyi nasip etsin... sağlıkla kalın..
darısı başımıza.
sedacım hoşgeldin oğluşun hayırlı olsun..uras,gürel,poyraz..ben bu isimleri beğeniyrm..
duygucum maşşallah nilee..
canım ben erkek ismi mert 'i çok severim..
kaan da güsel,yanına uyumlu ne olabilir.ata.ya da şööle diim,kerem ,evrim,burak:)),cem..şimdilik aklıma gelenler bunlar..
senin göbüş ne durumda ,bize fotosunu koy bi ara:)
sedacım hoşgeldin oğluşun hayırlı olsun..uras,gürel,poyraz..ben bu isimleri beğeniyrm..
duygucum maşşallah nilee..
Aylin, ben ticker ekleyemiyorum.Sen nasıl yaptın canım yaaa_?
KK yönetiminden mesaj geliyor uygun değil diye
merhabalaropuyorumnanaktan
bugün hava kötü burda ama bi sürrü iş var beni bekleyen..
eguşu da yerim ben annesi taam mı:)
kızlarr oğluşuma isim arıyorum hadee bana şöle değişik fikirler yazın iki isim düşünüyorum gerçi biri kaan olsun istiyorum ama şuan tabi fikrim değişirmi bilmem şuan kulağıma en hoş gelen isim o ama bi isim daha bulmam lazım.üç çocuğumda çift isim olsun olmuşken.