2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler Hatice. Ferrum kilo başına bir damla veriliyor doğru ama ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.. zaten dişleri çıkalı bir ay bile olmadı nerdeyse bir aydırda ferrum vermeyi unutuyorum...

Ben devit, monovit varya onun kaç damla olduğunu unuttum.. vitamini değiştirmiştik onlar bitti geri devite geçeceğim de...

selam ben devit 5 damla kullanıyordum çok oldu doktor bıraktıralı veson gittiğimde kansız dedi az pekmez ver dedi 1 tatlı kaşığı veriyorum hergün sende ver ama susuz bırakma:ecrin_bebek:kızın mı?vardı ismi ne by by

iremnehir, inaysa ve demet geçmiş olsun kızlar..acil şifalar hepinize. burun tıkanıklıgı için cold- mix diyordu k.tugcu..siz de okumuşsunuzdur belki, bana daha mantıklı geldi. burunlarına damlatmaya çalışmak cok zor oluyo artık.

günaydın kızlar
hastalarımız çabucak iyileşir inşallah

geçmiş olsun demetcim bizdede olay olmuştu o burun spreyi sıkamamıştık hiç eşim uyurken sık demişti bana bende olmaz zarar verir dedim bir şey olmaz sık sık dedi bende sıkmıştım sonra prospektüsü okudumki uyurken sıkmayın kesinlikle diyor seninde bilgin olsun, Ayçanın dediği cold-mixi bende kullandım ama çok ağır koktu bende buhar makinesine damlattım 1-2 damla o zaman iyi geldi birde en iyi vicks geldi miniminicik sürüyorsun burnuna hemen açıyor

Günaydın kızlar , nasılsınız_?Hasta olanlara geçmiş olsun benden de.Biran önce atlatırsınız inşallah.
Bizde oğlumla biraz kırık gibiyiz.2 gündür çok sık olmasa da öksürüyor.Bugünde burnu akmaya başladı.Aynı şeyler bende de var.Sanırım ikimiz birden aynı anda hasta olduk.Allahtan ateşi yok.

günaydın

demet sizede geçmiş olsun..bana doktor söylemedi ama bende birkaç yerde okudum sırtlarına sürün terletin diye cesaret edemedim..çok az burnuna ve boğazına sürdüm..birde sıcak suyun içine koyup eymeni buharın üzerine tuttum...burnunu filan açtı rahatladı biraz..

sağolun arkadaşlar..
bugün berat da ben de saha iyiyiz çok şükür. cold mixi buldum aldım, 3 damlada odaya bile sindi kokusu, inşallah tıkanıklığı geçer kuzumun..

selamlar herkese dr agitik bugün oğlumun boğazlarındaki kızarıklık geçmemiş henüz ama iğne vurdurmucaz şurup kullanıcaz iğneler çok ağı geliyor çağana ateşi normale döndü herkese teşekür ederim ilginiz için buarada oğlumda ishalde başladı ilaçların etkisi galiba ne önerirsiniz ishal için

sevindim inci, geçmiş olsun. ishale endişelenme bence de, birkaçgüne kalmaz eski neşesine döner inşallah ...

saolun kıslar çağan şimdi uyumaya çalışıyor öksürükten habire uyanıyor normalde az olna öksürüğüde arttı işallah çabucak atlatır kuzum hiç tadım tuzum kalmadı artık oğlum iyileşissin bişey istemiyorum valla neyse ben çıkıyorum herkese sağlıklı bir gece diliyorum öpüyorum hepinizi iyi aşamlar
:gitme:
bende değiştirdim avatarımışakkıdı bişeydende eksik kalmayayım

ksıkanmaya başladım face bende üye olcam sonunda...ama eşimin dilinden kurtulamam...
balımcım gel, gel... çok keyifli, ben de uzun süre direndim ama taaa eski arkadaşları bulunca keşke daha önce girseymişim diyor insan.. hem bebişlerin ve annelerin fotoları da var..

Slm hanımlar. Keşke Aybüke uyusa da ben de yatıp uyusam. Ama saat 12'ye kadar uyumaz ne yazık ki.. Çünkü saat 7'de kalktı. Hasta olacak gibiyim; burnum akıyor ve tıkanıyor, gözlerim yanıyor, başım da ağrıyor.

ay ne oluo ya aman dikkat et kendine,ii beslen canım çok geçmiş olsun..
iileşsin artık kuzularla ineklersırnaşık şeydelikafadulden

Günaydınn... aybüke uyanmadan iki dakika bakayım... gözlerim yanıyor ama size bakmadan da olmuyor...

ay ne oluo ya aman dikkat et kendine,ii beslen canım çok geçmiş olsun..
iileşsin artık kuzularla ineklersırnaşık şeydelikafadulden

Cnm bilmiyorum ki.. oh Aybüke iyileşiyor, ateşide çıkmıyor diye sevinirken ben hastalandım... ben çok fazla hasta olan bi insan değilim aslında ama bu sefer bende hal bırakmadı...

dediğim gibi burnum bir akıyor, bir tıkanıyor, gözlerim felaket yanıyor bide baş ağrısı olunca domuz gribimiym diye düşünmeden de edemiyorum doğrusu... :( eşim sağolsun yardım etmese ne olurdum bilemiyorum artık...

Komşumun özürlü çocuğu var üç yaşında oda 5 gündür hasta.. bitkin ve sürekli yüksek ateş var.. domuz gribi olabilir demiş doktoru. Tahlil yapmamışlar ama 5 gün ateş sürer demiş öyle de oldu... Zaten şimdiki griplerin çoğu domuz gribi sayılıyormuş:(

Cnm bilmiyorum ki.. oh Aybüke iyileşiyor, ateşide çıkmıyor diye sevinirken ben hastalandım... ben çok fazla hasta olan bi insan değilim aslında ama bu sefer bende hal bırakmadı...

dediğim gibi burnum bir akıyor, bir tıkanıyor, gözlerim felaket yanıyor bide baş ağrısı olunca domuz gribimiym diye düşünmeden de edemiyorum doğrusu... :( eşim sağolsun yardım etmese ne olurdum bilemiyorum artık...

Komşumun özürlü çocuğu var üç yaşında oda 5 gündür hasta.. bitkin ve sürekli yüksek ateş var.. domuz gribi olabilir demiş doktoru. Tahlil yapmamışlar ama 5 gün ateş sürer demiş öyle de oldu... Zaten şimdiki griplerin çoğu domuz gribi sayılıyormuş:(

geçmiş olsun kötü düşünme herşey güzel olur ŞenizŞeniz

Teşekkürler Hatice.. Babamız kursa gitti, kuzumda benim hasta olduğumu anladı galiba 1 saati geçti hala uyuyor. Normalde yarım saatte bir emmeye kalkıyordu:(

seamlar herkese çağan daha iyi bugün şükür ama hastalığın vermiş olduğu huysuzluk sürüyor hep kucakta durmak istiyopr birde zaten iştahsızdı iice yemeyi bıraktı zorla yediryorum üç beş kaşık ishal pişik yaptı okadar çok bez değişiyorki her 10 dakikada bir nerdeyse buda pişiğe neden oldu nekadar yıkasamda busefer acıyor elletmiyor popoyu bitmiyor dertlerimiz anlıcanız işallah atlatıcaz bunlarıda neyse tüm hasta olanalra acil şifalar diliyorum öpüyorum hepinizi

ayy uyuyor dedim uyandı afacanım.. Ben gidip nane limon kaynatayım kendime gözlerimi açamıyorum...

canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin

seamlar herkese çağan daha iyi bugün şükür ama hastalığın vermiş olduğu huysuzluk sürüyor hep kucakta durmak istiyopr birde zaten iştahsızdı iice yemeyi bıraktı zorla yediryorum üç beş kaşık ishal pişik yaptı okadar çok bez değişiyorki her 10 dakikada bir nerdeyse buda pişiğe neden oldu nekadar yıkasamda busefer acıyor elletmiyor popoyu bitmiyor dertlerimiz anlıcanız işallah atlatıcaz bunlarıda neyse tüm hasta olanalra acil şifalar diliyorum öpüyorum hepinizi

yavrum benim kiyamam ona ben nasilda cani yaniordur ishal olmasaydi ac altini biraz havalasin diyecektim ama ishal olunca cok zor sen genede bol suyla yika canim baska bisey fayda etmez insallah cabuk düzelir

selam vermeden konuya daldim kusura bakmayin insallah hasta bebislerimiz annelerimiz cok cabuk igilesirler

ayça iyi olmanıza sevindim ne yapıyor senin yaramaz :)

Gamze okumuştum ben erken doğum yaptı sanırım,nasıl durumları şimdi ?

valla tam yaramaz, giremediğimden belli değil mi kaydirigubbakcemile3
olsun ama yaramazlığına bile aşıkım ben onun, tiryakisi oldum..yanlız oynadıgında bile oturup onu izliyorum çaktırmadan :hulya:

söylemeye korkuyorum herşeyin cezası var burda şimdi uzaklaştırma alırım. kukicim blogspot uzantılı desem uzaklaştırma alır mıyım acaba :)

aa süpermiş, hemen baktım valla..çok çok güzel olmuş, ellerinize sağlık..başarılar canım cokacimcoook

selam canım..bizimki de böyle bişey atlatmıştı, ne haldesin çok iyi anlıyorum..bu ishal denen meret de hemen pişik yapıyo..kucagıma aldıgımda nasıl tutacagımı şaşırmıştım pişikten ağlıyodu, almasam ayrı aglıyodu..kolay gelsin canım, şu günde 1-2 kez sürülen iyileştirici pişik kremlerinden kullan bakalım, benimkini o geçirdi..acısını aldı enazından, sonrası da ishal bitince normale döndü.

yazdım çıkıyorum, kimse yoktu zaten girdiğimde..herkese iyi pazarlar diliyorum kaydirigubbakcemile4

Back
X