Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iikız olmuş oda baya hadi bakalım Allah sonunuda hayır etsin inşş
incicim cAllah sanada kolaylik versin.
sinri harbi resmen , takmayay calis. micinida yayana bir sinir oluyorum ki.
zaten cocuklu insanin isi asla bitmiyor yardim edecekleri yerde bide boyle
neyse canim, sabirli olmaya calis yipratma kendini.
AY valla bende tıkandım kaldım şimdi:)))
onca şey okudum aklımı yokluyorum öncelikle elvin burcu sepetçi geçmiş olsun canım özlem sız atlatmışsınız ne güzel darısı diğer hastalarımıza inş.
yeşim moralın bugün daha iyi olmasına sevindim bende dün bi ara moronlaştım ama geçti gerçekten çok zor anne olmak yedi yemedi uyudu uyumadı düştü kalktı aman hasta olmasın ay insan a bazen geliyolarr aksi mümkün değil bende en azından.
incicim montunuz hayırlı olsun cnm güle güle giyin
heraaa tekrardan merhaba!!özlettin kendini neden takılmıyorsun artık bakimm buraya???hımm?
montiş ve sedayı görüyorum merhaba cesur annelerrrrr!!!gününüz güzel geçsin
merhabaa..
inci senin kaynanan benim kaynanammış gibi gelio valla ,kabus kadın..sakın düzenini bozma madem o kadar kalırlar onlar sana uysun..diorum daha da demiorum.
filizz kız mı??metine de maşallah,çok da tatlı
yeşimcim sevindim daha ii olmana..:))
sagol seker dostum yazmayı unuttum sana sabır dicem ama...
büyük bir ihtimal 5. ayımda sekerim cıkıcak hergün bol bol tatlı yiyorum:))eşim sagolsun madoyu eve tasıyo her gece seker partisi veriyos:)
ins kiz olur canim. benimki kiz olmasa aklim kalirdi kizda. 4-5 yasindaki halleri acayipsagol duygu teyzesi daha belli degil cinsiyeti ama kız diyelim kız olsun:)
nil nasıl hala cadı mı?
slm kızlar biz geldiik ne var ne yok biraz bakabildm ama aklmda pek bişey kalmadı
aslnda 1hafta daha uzun kalıcaktk ama kısa kestik bu sefer nedense pek rahat edemedik naz büyüdükçe annemin evine sığamaz olduk naz 25kasmdan beri yürüyo bütün gün ayakta nerdeyse koşucak çok ilerletti bizi de gebertti saolsun:)