2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayşegül hoşgeldin canım alemsin valla olabilir bu normal bir şey herkes annesi ile geçinecek diye bir kural yok, ne güzel diyosun kaprisimi bi tek kocam çeker diye birde eşin duymasın :))

mrb emelcim nasılsın onat nasıl
öle ama cnm ya bi de en önemlisi naz anneme çok alışık olmadığı için uyumuyodu onda hep ben uyuttum nerdeyse, burda nasıl yapıyo bilmiorum ama eşim nazı yatağına yatırıyo mamasını veriyo 15dkya uyutuyo ben bile yapamıorum

Nehaber komşum,sıhhatler olsun temizlenmişsin :) zaten kaş aldırırken ağız ağıza nefeslerin değmesine oldum olası sinir olmuşumdur..maske iyi fikir :)

annen duymasın Ayşegül çok üzülür :) bunca yıl kocan çekti sanki kahrını..işte doğur büyüt sonra anneyi çekemesinler bu evlatlar böyle oluyor işte naniknanik

günaydın herkese

inci alıntı yapacaktım mesajından ama unutmuşum...bende okumuştum yürüyünce huyları değişir diye..puding ver demişsin önce kesinlikle hazır gıda vermem diyordum ama şimdi ne yerseyesin bu kadar üzerine titriyorum boşunaymış..dün ekmek kızartmıştım mutfak masasına boyu yetişiyorya elindeki topu koyuvermiş masaya bi tane ekmek aldı gitti diğer odaya..ben bakmıyomuş gibi yaptım sonra oturmuş ekmeği yiyor..bu arada kayınvalidenler gelcekmiş şimdiden bol sabır diliyorum sana...

neyse ben kaçtım babacım geldi annemlere gidiyorum...

merhaba komşucum iyiyiyim ayşegülcüm sende saol oğluşumda iyi arkadaşlarını özlemiş şimdi naz yürüyor bizimkiler hala emekliyor bir araya gelince sınıf farkı olcak ama napıcaz olmaz öyle naza söyle görüştüğümüzde oda emeklesin :)))

aylin valla annem internet kullanıcısı olsa şuan bunları yazamazdm:)biliorum çok kötüyüm kadın evini açıyo bazen haftalarca,bizim yüzümzden gelen giden eksik olmuyo onların da düzeni bozuluyo bazen düşünüorum annem olmasa napardım ya da annesi olmayanlar nası çocuk büyütüyo Allah başımızdan eksik etmesin ama Allah kimseyi de evinden yurdundan etmesin ev ev üstüne olmuyo

balım çocuğu aç bırakmışsın kuru ekmek yemiş bak gördünmü :))
ah nasıl tatlı gelmiştir o ekmek ona afiyet bal kaymak olsun :)

nazın yeni kankası su damacanası zaten emel bütün gün nereye gitse onu da sürüklüyo yerine koyarsak ağlıyo artık ece onat eguş oynar naz da damacanasıyla takılır:)))

tabi canım evden çıktınmı birkere o ev sana yabancı oluyor sanki hiç o evde büyümedin yemedin içmedin ,doğanın kanunu böyle demekki :)

komşum doğru söylüyor bizim çocuklar psikolojik çöküntüye uğrayacak naz yürüyor biz yürüyemiyoruz diye :) gerçi eguş tutuna tutna naza eşlik eder beraber karıştırırlar heryeri :)

iyiyiz deniz çok şükür sen nasılsın,oğlun nasıl ?

bizde iyiyiz çok şükür oğlumda iyi şükürler olsun...
cuma günü dr gittik aylık kontrolüne
boy:81
kilo 11650 çıktı
boyu durmuş uzaması 2 aydır uzamıyo...
kiloda az almış ona sıkıldım biraz da...
onun dışında şimdilik uyuyo teyzesi oğlum 3. dişini patlattı bugün yarın 4. cü yolda
5-6 adım atıyoda daha yürümedi tembel...

maşallah maşallah,kilosuda boyuda çok iyi bundan sonra fazla kilo almıyacaklar zaten
almasınlarda obez olurlar sonra :)
hayırlı olsun dişlerini..bizimde 6 tane oldu 7. yolda..
yürümeye daha cesaret edemiyor tek tek adım atsada korkuyor benim korkak tavuğum :)

ayşegülcüm hoşgeldin canım....
incicim allah yardımcın olsun diycem sana artık... gerçi ben kaynanayla oturuyorum ama
bizim aramız çok şükür rabbim bozmasın çok iyi seviyoz biz birbirimizi...
hastalar varmış gene çok çok geçmiş olsun hepiciğine...

benim annem istanbulda olduundan yorum yazamıyorum o konuda sadece çok çok özledim
ama kısmetse kardeşimin nişanına gidicem nisan ayında...daha çok var ama napalım dayanacaz artık

ewet aylincim doğru söylüyosun ...
bizimkide korkuyo 5-6adım atıyoda gerisini getiremiyo heyecanlanınca tekerlenip düşüyo...
ama maşallah çok hareketli dün bi komşuya gittik ordada 10 aylık bi bebiş vardı kadın koydu yere
çocuğu elinede verdi birtane oyuncak onunla saatlerce oynadı orda..
bizimkide 30 saniyede evi altını üstüne getirdi
özendim walla... çok yaramaz bu ocak bebişlerinin hepsi böyle sanırım...
oğlum çak yapmayı öğrendi öpücük atıyo, çirkin yapıyo,
dün güle güle bi hal oldum...
pc masasının altında bi raf var ordan giriyo diğer taradından çıktı dün gülmekten çocuğu alamadım yerinden.

kızlar saolun yaa.tabi allah yinedevermesinde bazan grip olsaydım diyorum geçerdi ama bu hastalık benden geçmeyecek. fıtık olsaydı ameliyat olurdum kurtulurdum ama malesef bu öyle bişey değil. düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. hastalık ilerleyecek ve ben çocuğuma yetemeyeceğim diye korkuyorum. mesela dağa tırmanamayacağım kayamayacağım koşamayacağım o arkamddayken boynumu çevirip onu takip edemeyeceğim off offff. neyse düşünmüycem bunları.. beşverin gitsin..

inci kız bende şimdi ortalığı kızıştırcam ama napıyım sinirlendim bende. kız bayramda çağanı bile anneannesine göndermeyen kocan kendi annesi gili kabul ederken sana soruyomu. emrivakimi yapıyo.valla hiç yorma kendini. kocanada sen bizimkilere ne kadar bende sizinkilere okadar dersin. ayyy ne fenayım dimi..

neyse hadi öptümm..

canım hiç sorarmı zaten onlarda direk geliyoz diyolar onlar sormuyorki kociş sorsun acaba bı kız müsaitmi değilmi kimin umrunda

selam kızlar ...
istinye parka gittik ay arabada durmuyo kucağımızdada illa yüricek cadı kızım minicik boyuyla ordan oraya koştu koştu yoruldu arabadada uydu:jeyyar::jeyyar:ilk defa rahat ettim yaramaz toplar indirimdeydi aldık diğer oyuncakları gibi yüzüne bile bakmadı çekmeceleri boşaltıyo kafayı yicem sürekli makine çalışıyo ve ütü elimde hiç acıması yok bu kızın bana :olmaz:
hasta olan anneler ve meleklerine geçmiş olsun!
inci kabus dönüyo demek Allah sabır versin sana kaynanan çok yüzsüz ama boşver yokmuş gibi davran takma hiç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayşegül hoşgeldin nazda yürüyen bebekler kervanına katıldı demek maşallah Şenizay dahada zor artık işin bizimki yaklaşık 1 aydır yürüyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yüssüz anam bide yüz veröediğim halde böle birde sıcak davransam benden çıkımcaklar

İyi geceler hanımlar... Bende bu ay limitimi aştım galiba.. Aybükeye, bana ve mutfağa üç ayrı siteden alış veriş yaptık, umarım paraları yalnış hesap numaralarına yatırmayız:) blender almıştım ama iki defa bozulunca bu sefer telaf aldık , umarım bunuda bozmam..

kimseler yok bende gidip eşime yardım edeyim. İ geceler

güle güle kullan bende iki tane var bir arzum birde braun arzum bozulunca almıştım diğerini malum çağanın pütür sorunu var öbürünüde yaptırdım dönüşümlü kullanıyom

günaydın hanımlar
hasta olanlara geçmiş olsun bir an önce düzelirler inşallah

İncicim kolay gelsin sana ne diyim arkadaşım tam kabus deiğin gibi

Yeşimcim senin iyileşmene ve Defneninde hala emdiğine çok sevindim iyi Allaha çok şükür sütün gitmeden atlattın

Tuğbacım sizinde yeni cicileriniz hayırlı olsun bende braun kullanıyorum çok memnunum

bende dün kuaföre gittim kaş-bıyık için tam 15 gün oldu gitmedim ormana dönmüştüm ama hep kaararsızdım ortada salgın var yakın temastasınız bıyık alınırken falan diye en sonunda olmıyacak böyle dedim gittim elimde maske kıza dedimki ben hastayım sana bulaştırmak istemem takarmısın oda demezmi yok bir şey olmaz gerek yok diye bende dedim hayır benim içim rahat etmez tak kız hala yok mok diyır en sonunda hayır takacaksın dedim neyse taktı , sonrada demezmi bende çok hastaydım yeni iyileştim çok ağır grip geçirdim dedim domuz gribimi yok değil faranjitmişim dedi ay aklım çıktı valla Allahtan iyleşeli 1 hafta olmuş vede maske taktırmışım vede bana çok yaklaştığında valla hiç nefes almadım bir daha gitmicem orman olsun kaşlar napıyım, bu korkudansa yarım yamalak ben hallederim

oh sıhhatler olsun benimde gitmem lazım ama anca çağanın doğum gününe artık

günaydın arkadaşlar

hasta bebişlere acil şifalar dilerim ki inş hasta bebiş yokdur,
filizcim hamileymişsin inş birde kızın olur :)) sana cam siler yer siler toz alır :)) allah sağlıklı güzel bir bebk nasip etsin, sanada güzel hamilelikler dilerim,

emel nasılsın valla benimde kaş bıyık karışdı bende kendim almaya çalışıyorum hem zaman bulamıyorum kuoföre hemde dediğin gibi salgın var zaten, en güzeli bi dödnem kendi başımıza almak.

benim kızımda arife günü çok hastalanmışdı ama şimdi iyi, çok yaramaz yürüteçden kendi başına iniyor geçengün yemek yiyorduk anam yürüteçdeydi bide bakdım tv nin yanında şok oldum miray ne yapdın kızım nasıl indin dedim cızz diyor :))) babasıda inanmadı ben indirdim sandı dün de gözüm üstünde takip ettim ayaklarıyşla yürüteçin makas yerlerine basıp kendini aşşaya veriyor ellerini yere koydukdan sonrada ayaklarını çekiyor :)) artık korkuyorum çok hareketli dönemlerinde: buarada mirayın saçları çok seyrekdi yaza kadar uzar dedik ve dün akşam saçlarını kazıdık biraz zor oldu ama başardık, kış günü evdeyiz nede olsa yaza kadar uzar :)

aylin size gelirsek kızıma birtane peruk almam lazım ar5kadaşları onu öyle tanımasın :)) imaj çok önemli helede ilk görüş :))

maşallah miraya :))

Günaydın hanımlar..iyi haftalar herkese..

Serpil çok geçmiş olsun,umarım hemen atlatırsın..bel ağrısı felaket ,hayatını herşeyini kısıtlıyor,inşallah en kısa sürede geçer..

İnci allah boll bolll sabır versin sana dualarımız seninle :)

Ayşegül hoşgeldin şekerim evine :)

Filiz maşallah Metişe çok tatlı olmuş sıpacık :) hangi doktora gittin muayeneye ?

Semra aslında eskiler hep ilk saçını kestirirlermiş hem gür olsun hem anne saçı gitsin diye..
iyi yapmışsınız belki gürleşir saçları..miraya peruk alalım ozaman arkadaşları bu da kim demesinler :)

saol canım

bi de ayıptır sölemesi, millet kaynanayla aynı evde geçiniyo ben annemle aynı evde yapamıorum, saolsun çok yardımcı da olsa bi yaştan sonra aynı evde yaşamak çok zor.zaten biraz kaprisliim beni kocmdan başkası çekemiyo:))

ay aynen ben ben annemlede aynı evde kalamıyom valla en kaprisli değilim ama annem çok kaprislidir

selamlar kıslar umarım herlesler iyidir fazla kalamıcam eşimin kuzeni gelcekmiş bugünde anam bunlar bana gelmeye ne meraklı ben istemedikçe onlar te açıp gelicez diyolar boşuna dememişler istenmeyen ot dibinde bitermiş diye neyse banyoyu falan yıkadım çağana çorba yaptım accık evi toplayıp yemek yapıcam öpüyorum herkesi

ahh canım çok çok kolay gelsin allah yar ve yardımcın olsun...
bu ne yüzsüzlüktür anlayamadım doğrusu...

mrb cnm çorba da mı içmiyo duru, ben sebze çorbası yaptm bugn çok güzel olmuş yedi severek bi dene istersen 1kırmızı biber, bi soğan, bi havuç , bi patates kavurdum.su ekledim yarım limon 1bardak yoğrt 2kaşık un terbiye yaptm iice kaynaynca kereviz sapı, yaprağı, maydnoz tuz karabiber ekledim nefis olmuş

tünaydın herkese.ocak bebekleri yürümeye başlamışlar bile.hepsine maşallah:nazar: b,zimki hala parmak ucunda yürümeye çalışıyor o nedenlede dengesini sağlaması mümkün olmuyor.geç yürüycek galiba bizim cadı.
kızlar domuz gribi aşısı yaptıranınız var mı?ben ve eşim olduk iremede yaptırıcam şu günlerde.

slm kızlar herkesler iidir inşallah.
bugünkü derin konu analar ve koca anaları heralde.valla bende anamla hiç anlaşamam oldum olası anlaşamışımdır ama evlendikten sonrasında deil 14 sene zor katlandık birbirimize benimki çok kıskanç ve dengesiz bir kadındır soğuk ve garip bir insan.çok ısrar eder ama gidincede rahat vermezz :)
kaynanamla daha iyiyizdir ama kızı olmadığı zamanlarda.ama kocişle maşallahhhhhh:)

Back
X