2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
irem diyetini yazarmısın..bende yaparım belki zaten bu ara hiç yemek yiyemiyorum...kolu çatlayan senin kızındı değilmi nasıl oldu iyileştimi_?

selam kızlar...
ayşegül verdiğin sebze yemeğini yaptım duru çok sevdi sağol canım çok dua aldın benden valla:Saruboceq:
duru koşarken düştü kafasını dolaba çarptı ay deli olucam bu kadar çarpmaya aptal olmaz inşallah ay bende ağlamaktan çocuk gibi kusacaktım ya ben bakamıyorum heder oldu gül gibi çocuk elimde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:artıkbazı hareketlerine tahamülde edemiyorum (bazen kucağımda olmak istiyo)ağlatıyorum çocuğu sonrada vicdan azabından deli oluyorum:çok üzgünüm:

Aybükede bugün düştü, dudağını patlattı kuzum. Yürüyemiyor ama emeklerkende düşebilenlerden:( çok kanamadı çok şükür.
elagülce geçmiş olsun.

Off ya bu afacanları nasıl koruyacağız şaştım kaldım...

afyet olsun cnm biz de çok sevdik italyan çorbalarına benziyo di mi
ay buarada site beni boğuyo resmen üst reklam yana da reklam koymuşlar sürekli yazıları okurken gözüm takılıyo yoruyo ya bu kadar da olmaz

ah kıyamam ben bu kuzulara duruyada aybükeyede geçmiş olsun bir süre daha zorlancaz böle ama bugünlerde geçicek kıslar

irem diyetini yazarmısın..bende yaparım belki zaten bu ara hiç yemek yiyemiyorum...kolu çatlayan senin kızındı değilmi nasıl oldu iyileştimi_?[

canım kuzenimden aldım bu diyeti,oda doğumdan sonra 70 kiloda kalmıştı,bu diyetle 59 kiloya düştü 2 ayda.kuzenimde göbek denen hiçbişe kalmamış,manken gibi olmuş görünce çok şaşırdım,boyuda zaten uzun.sabah aç karnına 1 su bardağı lık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koup içiyorum,acıktıkça soğan suyu içiyorum(6 soğanla 1 litre suyu kaynatıyorum,bunu 1 günde aç karnına tüketiyorum)günde en fazla 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.çok acıkırsam aralarda elma,mandalina filan yiyorum.
ama çok hırs yaptım 57 ye kadar düşücem inşallah.bugün 6.gündü 65 le başlamıştım,sabah 63 kilo çıktım tartıda.canım kolu çatlayan benim kızımdı,çok şükür şimdi iyi,zor günler geçirdik,1 hafta alçıda kaldı kolu ama şimdi sorun yok.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

duruya ve aybüke ye geçmiş olsun,korumaya çalışıyoruz ama yinede düşüyorlar.bizim cadı biryerini çarpınca,düşünce hemen dudaklarını büküyor,bize küsüor ama çok tatlı oluyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba:))
kuzulara geçmiş olsun ya neler oldu öle!!
ben de vermek istiorum kilo ya 62,5 oldum ..hergün kavanozla nutella yiorum.biriş beni durdursunn..

inci sitenin adını atsanaaaa..

kilo meselesi ben 10 kilo alıp ilk ayda 15 kilo veren biriyim. yani normalinde baya altına düşmüştüm ama. 3 kilo almışım. vermem lazım. ama o sirke soğan falan yapamam ben. mideyi ağrıtır gibi geliyo bana sizde oldumu öyle bişey.

ay kızlar çok mutlıyum. hastalığım yüzünden bana yardıma gelen kadın kendi evinde çocuk bakmak istediğini söylemişti bana. öyle olunca hiç düşünmedim ama bugün eşi eşime biz sizin çocuğa sizin evde bakmaya adayız demiş. çağan kadının elinden maşallah diyim çok güzel yemek yiyo. kadııda sevdi. bugünde 12 yaşında oğlu var bizim lojmanların okuluna gidiyomuş gelsin dedim oda bize geldi çok güzle oynadılar. bakalım hayırlısı inşallah. bu hastalığın hayrıda bu olur belki.

ilk arabam geldi bugün çağan yüzüne bakmadı. daha doğrusu baktıda tırssstı. onun öyle huyu var hiç akla gelmicek şeyden tırsıyo.. du bakali nolcez..

hıhh bide adjivansız aşı gelmiş. kocişim cuma çağanıda aşılıycam diyo ama bilmiyorum. çocukçularlada iyi bi konuşalımda ben size yaptırıp yaptırmadığımı yazarım..

hadi baaayyyy

hahaha kıs hamişken üye olmuştum ya ozamanlar sakindim :)))),
kokteylin yanıa meyve çerez yokmu anne yazıyor
hahaaha:))
bir zamanlar anne olmadan önce:))
çerezler benden:))
inci sitenin adını atsanaaaa..

kilo meselesi ben 10 kilo alıp ilk ayda 15 kilo veren biriyim. yani normalinde baya altına düşmüştüm ama. 3 kilo almışım. vermem lazım. ama o sirke soğan falan yapamam ben. mideyi ağrıtır gibi geliyo bana sizde oldumu öyle bişey.

ay kızlar çok mutlıyum. hastalığım yüzünden bana yardıma gelen kadın kendi evinde çocuk bakmak istediğini söylemişti bana. öyle olunca hiç düşünmedim ama bugün eşi eşime biz sizin çocuğa sizin evde bakmaya adayız demiş. çağan kadının elinden maşallah diyim çok güzel yemek yiyo. kadııda sevdi. bugünde 12 yaşında oğlu var bizim lojmanların okuluna gidiyomuş gelsin dedim oda bize geldi çok güzle oynadılar. bakalım hayırlısı inşallah. bu hastalığın hayrıda bu olur belki.

ilk arabam geldi bugün çağan yüzüne bakmadı. daha doğrusu baktıda tırssstı. onun öyle huyu var hiç akla gelmicek şeyden tırsıyo.. du bakali nolcez..

hıhh bide adjivansız aşı gelmiş. kocişim cuma çağanıda aşılıycam diyo ama bilmiyorum. çocukçularlada iyi bi konuşalımda ben size yaptırıp yaptırmadığımı yazarım..

hadi baaayyyy

hayırlı olur işallah canımgamyoncuiremsu

irem nehir senin ismin neydi canım hatırlayamadım birde bu diyet emzirirkende yapılabilirmi acaba?

ismim nezahat canım.nette baya araştırdımda emzirenler için sakıncalıymış.benim cadı 6. aydan beri emmiyor zaten.o nedenle sorun olmuyor.ayrıca mide ağrısı sirke ilk başta yapıyordu ama şimdi alıştım.diğerleri mide ağrısı yyapmıyor.soğan suyunu diyetisyen önermiş,2 yıl boyunca için,hücreleri yeniliyormuş ayrıca kadın hastalığınada çok iyi geliyor.yarın 1 hafta olacak,hedefime ulaşıncaya kadar bırakmıycam,herkes kilon yok filan desede ben özellikle göbek kısmından çok rahatsız oluyorum.başkası anlatsaydı inanmazdım ama kuzenimi gördüm,walla çok güzel olmuş.o benide çok şartlandırdı kesinlikle bırakma dedi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler kızlar... Allahtan dişine bişey olmadı..

Nezahat soğan sütü artırır derler hem kilolardan kurtulup hemde sütümü artırsa keşke.. Ama sirkeliyi daha önce denedim, sütüm azalmıştı benim. sirke bide miğdemi ağrıttı... Soğanı deniyeceğim hem ben daha regl olmadım belki düzene girer. Ahmet maranki öneriyordu:)

Back
X