2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazişin annesi bende yaptım çorbayı ama ben içine birde brokoli attım biraz, güzel oldu aferin kız sana yeni gurme olarak seni ilan ediyorum

ben nazın doğduğu günün gaztesini saklıorum artık diğerlerini saklamam onlara da netten baksın:)
hediye de valla çocuuna göre değişir onat bi fil hediye etmişti naza, o çok işe yaradı uyku arkadaşı oldu resmen ona yatıyo yumuşacık elinde uyuyo.bi de değişik olarak bebek yemek seti gelmişti onu çok kullanıorum öle bişey bakabilirsin

ben çok mu duygusuzum nedir bu günlük, şiir, kitap işlerini hiiç anlamıorum yanii okusa noolcak bana sorsun anlatıyım:)))bi de ölürüm falan arkamdan bakıp bakıp ağlar çocuum yazık yazamam zaten anlatamam ki anne olunca anlar beni ancak
afiyet olsn emelcim yeni gurmeden havuçlu portakallı tepside yumuşak bebek keki tarifi:
1bard şeker
1bard portakal suyu
1port kabuğu rendesi
1havuç rendelenmiş
1kabartma tozu
yarım bardak sıvı yağ
2bard un
fırın 180e ayarlanır şeker yumurta çırpılır sıvılar eklenir sonra rendeler en son kab tozu karıştırılmış un eklenir orta boy fırın tepsisine konur 30-35dk pişirilir.(kalıpta da olur ama kabuk tutuyo sert oluyo böle içi dışı yumuşak)

günaydın ...
yürüyen bebek sayısı arttı bizim çevremizdeki bebekler 14 aylıkken yürüyolar ocak bebişleri hızlı çıktı çevremdeki büyükler herkesin yanında izinverme nazar olur kucağına al yürümesin diyolar ama bizim kız birini görünce tüm marifetlerini sergiliyo birde asi olunca engel olamıyorum saçımı-tatlicadiarzu- başımı yoluyokaydirigubbakcemile3

Duru hızlı çıktı valla minnoş tıpış tıpış yürüsün bakalım ama sanırım 17 ocak doğumlular öyle bak nazda yürüdü ikiside aynı gün doğmuştu değil mi

çok sevdik emel hiç sorma neler yapıyo o file üstüne çıkıyo tıkıtıkı bişeyler diyo(dıkıdık)üstüne yatıyo yatağına bırakıyorum yüzünü örtüyo dokunarak uyuyo kendikendine bazen
şuan itibariyle naz oturduum odadaki L koltuğa tırmanabiliyo ayvayı yedim ya alçakta diil küçücük boyuyla bacağını atıyo poposunu zıplata zıplata çıkıveriyo

Maşallah Naz cadısına,onun hızına kimse yetişemez valla,ufacık tefecik
ama marifetleri büyük cadının :)

merhaba:))
ya gene buluşuosunus ha:((
sanırım ben ay sonu da göremeyeceğim sizi,eşim getirecek galiba ee o zamanda çok kalamayacağım:((
ayşegül tarifi yazdım bu sefer:))
ben göğüs ağrısı yaşıorum kızlar 6,5 tan beri ,dr.a gittim, birazdan tekrar gideceğim??:(

kızlar günaydın hepinize

hediyeler anılar güzel şeyler ben hiçbirşey yapmadım oğluma, bir arkadaşın kocası oğluna kitap yazıyo çok güzel oluyor bebekleri daha yeni doğdu 15 günlük başlamışlar yazmaya

duygucum nil nasıl oldu bebe yağı içmişti ya

ahahha açık kahverengi bi kakayla atlattık canım,saol:))

çok sevdik emel hiç sorma neler yapıyo o file üstüne çıkıyo tıkıtıkı bişeyler diyo(dıkıdık)üstüne yatıyo yatağına bırakıyorum yüzünü örtüyo dokunarak uyuyo kendikendine bazen
şuan itibariyle naz oturduum odadaki L koltuğa tırmanabiliyo ayvayı yedim ya alçakta diil küçücük boyuyla bacağını atıyo poposunu zıplata zıplata çıkıveriyo

vay eşşek nası kaldırıo o popişi öle:nazar::teytey:

herkese merhabalar...umarım herkes iiidir.geçmişi okumadım...hasta olanlara geçmiş olsun diyrm..
oo yürüyenler artmış..elvin naz bi saniye durmuyo...sürekli yürüyo eline bişiyi kaptımı pıt pıt gidio..bide iice sinirli oldu istemediği bişi olunca kızıo resmen..ya kızlar öksürük hala geçmedi bizde dün gücemiz çok kötüydü..uyuyamadı kuzum öksürmekten.dr öksürük şurubu verdi azdı öksürüğü bilinler nasıl geçirdi yardım etsinler..

maşallah bebeklerimiz yürümeye başlamış bile ne güzel çağan emekliyr ve sıralıyor daha yürüyemedik henüz. 1 2 defa tay tay duruyor ama:))

hasta olanlara geçmiş olsun umarım herkes iyidir eskiye dönemiyorum arada giriyorum

uykuya zor geçen var mı bizim gibi çağanı çok zor uyutuyorum bir uyku arkadaşı alma gereiyor tavsiye edeceğiniz bir uyku aradaşı oyuncağı varmı acaba yada nasıl uytuyorsuz

Gamze bizde uykuya çok zor dalıyoruz. bikaç kez yatırıp tıpışlayarak uyudu ama hala ayakta sallıyorum..

Gamze bizde uykuya çok zor dalıyoruz. bikaç kez yatırıp tıpışlayarak uyudu ama hala ayakta sallıyorum..

yok canım ayakta sallamadım hç ama yanına yatınca 2 pış pışta uyurdu eskiden şimdi uymuyor zor geçiyor rahat bıarkılmak isitiyor kendi dalıyor aslında uykuya ondan uyku arkadaşı alıyım diyorum ama kararsızım

slm canlar nasılsınız bugun ben çok fenayım uykusuzluk tak dedi bu gece
bağırıcaktım az daha ya.,uykuya dalma dalıyoda çok uyumadan pat uyanıyo
dün gece 15 dk da bir uyandı başım patlıyo ağrıdan ben ne yapacağımı şaşırdım
yaşını geçince düzelir diolar ama aha ne kaldı yaşına ki hala düzelme belirtileri bile yok ya
daha beter bozuluyo uykusu..
yani kelin ilacı olsa misali şimdide...

benim oğlum da 5-6 adım atıyo grisi yok korkak tavuk korkuyo yürümeye zamanı gelince
dinlemez yürürleer onu düşünmüyom da şu uyku sorunu öldürüyo beni yaaa..:((((((((((

slm canlar nasılsınız bugun ben çok fenayım uykusuzluk tak dedi bu gece
bağırıcaktım az daha ya.,uykuya dalma dalıyoda çok uyumadan pat uyanıyo
dün gece 15 dk da bir uyandı başım patlıyo ağrıdan ben ne yapacağımı şaşırdım
yaşını geçince düzelir diolar ama aha ne kaldı yaşına ki hala düzelme belirtileri bile yok ya
daha beter bozuluyo uykusu..
yani kelin ilacı olsa misali şimdide...

benim oğlum da 5-6 adım atıyo grisi yok korkak tavuk korkuyo yürümeye zamanı gelince
dinlemez yürürleer onu düşünmüyom da şu uyku sorunu öldürüyo beni yaaa..:((((((((((

canım seni arad takip ediyorum uyku probleniz var Allah yardımcınız olsun zor tabii
gece mama veriyormusunuz veryorsanız ne veriyorsunuz baba doktorum bebelc gece vermemi tavsiye etti denemenizi öneririm normal mama ile 2 kere kalkıyorsa gece bebelac ile 1 kere kalkıyor

benim oğlana bebelac falan kar etmiyor ne yedirirsem yediriyim en geç 2 saat sonra uyanıyor , bizde sizin gibi sabaha kadar kalkıp duruyoruz hele bazen sabah 5 den sonra sapıtıyor 15-20 dk da bir kalkıyor

canım bende herşeyi denedim bebelac felan kar etmedi çok tokluk oluncada uyumuyo
yatırırken muhallebi yedirip yatırınca bazen uzuyo uyanması ama ekinsunun dedii gibi 1 saat sonra
da benimki uyanıyo...

Back
X