2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese..
bugün çok işim var :bbo:
herkesler iyidir umarım..

irem nehir o suları içiyorsun peki hiçmi birşey yemiyorsun?

iyorum ama az yiyorum,bugün tartda 62.5 çıktım.bugün 7. gündü.2.5 kilo gitmiş daha devam edicem en az 1 ay.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selamlar kıslar bugün hiç giremedim eşim laptobu okula götürmüştü zaten vaktimde olmazdı çağan bugün hiç bişi yemedi kaşık elimde peşinde dudum bütün gün ay ne zaman yemeye başlıcak bu çocuk ya benim sabrım tükencek diye korkuyorum
buarada kabuslarım yarın geliyor bir gün daha erkene almışlar ne kadar erken gidersek okadar gıcık ederiz diye düşündüler herhalde hadi bakalım yarın yine sil süpür yemekti artık buraya geceleri zaman bulursam anca bakarım hepinizi öpüyorum

burda bırılerı vardır dedım ama burda da kımse yok üfff cokk sıkıldımm
esım iş yemegınde sınır oldum zaten bu saat oldu gelmedı şöyle bı agız tadıyla canına okuyamıyomkı cocuk korkar aman cocuk uyanır
zaten dıyetteyımmm :(((

selam kızlar naber sizlerle kaç gündür görüşemedim bebişler nasıl benimki biraz rahatsız dr gittim üşütmüş dedi akşam olunca yediğini çıkarıyordu şimdi biraz iyi hayırlı geceler arkadaşlar kaydirigubbakcemile4

günaydın hanımlar nasılsınız bugün bakalım..
ben gene zombi deniz ayaktaydım gece gene çok uyandı...
gözlerim hortlakların gözleri gibi pörtledi...
uyumak istiyorum artık yaa....

memeden kesilene kadar düzelmez gece uykuları denizcim biraz daha uykusuz kalıcaz :))

günaydın duygucum nasılsın

günaydın canım,nili yatırıp kahvemi aldım ,geldim,daha iiyim:))sen nasılsın??
ayşegül ,inciiii,incinin kayınvalidesi hoşgeldiniz:))

slm hanımlar... uyandı bizim küçük hanım:) ay aybükede geceleri emiyor. saat başı uyanıyoruz:(

bakıyorumda kimse yok:1ninca:
teşekkürler k.k:enbuyukkk:reklam alanları azalmış dikkate almışlar beni heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatice geçmiş olsuna.s.
ben buara çok gerginim depresyona girdim galiba bişeyde yok ama herşeye sinirleniyorumkafamçokkarıştı

Back
X