2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım,nili yatırıp kahvemi aldım ,geldim,daha iiyim:))sen nasılsın??
ayşegül ,inciiii,incinin kayınvalidesi hoşgeldiniz:))
bende iyiyim saol bende içtim kahvemi :))
Canım benİm oĞlum meme emmİyo ama malesef genede uykusuzuz

ne biliyim annem hep öyle diyor bana memeden kesince geceleri uyanmaz diyor bak şimdi hayallerim suya düştü şimdi
günaydın herkese

günaydın faziletcim nasılsın

MERHABAAAAA
emelcim merak etme memeden kesilince düzelir uyanmazlar
meme için uyanıyorlar şimdi annemde öyle diyor benim ayrıca dr teyzemizde tasdikledi bu durumu
ben haziran temmuz gibi bıraktırmayı düşünüyorum 18- 19 aylık olacaklar inş.
yazı özellikle bekliycem kışı bağışıklık sistemimizi dahada koruyucu halde geçirmek
ve yazın sebze ve meyvelerin çıkmasını baklemek için seçtim eğer çok zorlanırsa bırakmamak için direnirse belki 1 ay daha müsade edrim ama memeye güvenip diğer yemekleri pek yemek istemiyor
her yemek saati oynatarak yediriyorum canım çıkıyor valla memeyi bırakınca daha güzel yer diyorlar umarım oda doğrudur:))

ben eğer isterse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ondan sonra kesmeyi düşünüyorum yani bu durumda bana 1 yıl daha uyku yok :)) doğru düşünmüşsün sen Başakcım kışın bağışıklık sistemi için emmesi daha iyi bıraktırmak için uygun mevsim yaz

2 yaşına kadar mı???
oooo çokk korkuorum,ben bütün gün emziriorum ya dayanamam 1 yıl daha..ama çok da keyifli oluo:(
elacım gülcecim (uff adını unuttum)kızının yaptıklarını okuyorum ,sen haklısın,ben de geçirdim hemen hepsini..huy düzelince sen de düzeleceksin,azcık dayan e mi??

ne haber kızlar..
bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum..

Duygu Nil hala birşey yemiyormu hep memedemi?

bende 2 yaşa kadar emzirmek istiyordum ama kerem memeye çok düşkün ve meme dışında ki gıdalara çok sıcak bakmıyo ..dün doğum yaptığım hast.nın diyetisyeni aradı(2-3 ayda bir arayıp keremin beslenmesiyle ilgili sorular sorup öneriler veriyo) yemeklerle arası yok deyince memeyi sadece gece verin dedi artık yemek yemeye alışmalı ilere sorun olur diyo. ben sadece gece vermeye sıcak bakmaadım istedikçe veriyorum günde 10-12 kez emiyor.aslında haklı ama anne sütünün bi mücize olduğunu düşününce bana gereksiz geldi eğer yemek yeme düzeni oturursa bende 2 yaşa kadar emziririrm sütüm hala gayet iyi(çok şükür).neden oğlumdan mahrum edeyim.kilomuz boyumuza göre fazla bile tontikiz biraz böyle oluncada yemek konusunu çok sallamıyorum hergün 4 ana öğün bir kezde meyve veriyrum..ama dediğim gibi güç bela

inanna sağol canım ya bide bu cadı memeuçlarımı koparmazsa bende 2 yaşına kadar emziricem cadı gelip penyemi kaldırmaya çalışıyo mem mem diyo ben bırakırımda o bırakırmı valla bilmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çat çat keskimdişleriyle ısırıyo ayyysırnaşık şey
montiş ne haber damadım nasıl ?duru çok cadı valla alacaksan şimdiden al gelinini 3 bebek olsun tepende hahahakaydirigubbakcemile3

gülcecim bizim oğlanda gelip penyelerimi çekiştiriyor ııh ııh diyor bazende duru gibi mem mem mem diyor çok tatlılar ya her geçen gün hayran bırakıyor beni kendine eşeğim benim

iyi geceler ama kimseler kalmamış....bende artık ipin ucunu kaçırmak üzereyim...eymenin bir kaç gündür yürüyüşünde tuhaflık vardı sürekli düşüyordu...bugün bacaklarında bir tuhaflık gördüm sol bacağında bir eğrilik var ayağının üzerine basamıyor...arkdaşa gitmiştims söylemedim zatende kayınvalidesi dediki senin bu çocuk garip yürüyor ilk yürüdüğnde bu kadar düşmüyordu nazaramı gelmiş yoksa dedi...bende birkaç gündür böyle dedim...bacağına baktılar onlarda aynı şeyi söyledi...yarın doktoro götürcem...offf yaaa artık hep kendimi suçlar oldum bakamıyorum ben bu çocuğa...kendimden nefret ediyorum...kilosu yemesi ayrı problem.ne kadar takmasamda aklımın hep bir tarafında...

balım üzülme canım inşallah bişey çıkmaz! yetersiz hissetme duygusu genelde bendede oluyo valla ben diyorumya bakırköy ruh ve sinir hastanesine yatacak kıvama geldim kafamçokkarıştı

Kızlar aynı duygu bende de oluyor. Özellikle yemek konusunda hiç iyi bakamıyorum kızıma:(

ii geceler arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir ugrayamadim türkiyedeydim kizimla ilk tatilimizi yaptik biraz kizim zayifladi türkiyeye gelincce hic bisey yediremedim sadece emmek istedi simdi ise 9 bucuk kilo sizce cokmu az evimize gelince hersey düzeldi ama kilo almamiz biraz zaman alacak galiba

:nazar::
iyi geceler ama kimseler kalmamış....bende artık ipin ucunu kaçırmak üzereyim...eymenin bir kaç gündür yürüyüşünde tuhaflık vardı sürekli düşüyordu...bugün bacaklarında bir tuhaflık gördüm sol bacağında bir eğrilik var ayağının üzerine basamıyor...arkdaşa gitmiştims söylemedim zatende kayınvalidesi dediki senin bu çocuk garip yürüyor ilk yürüdüğnde bu kadar düşmüyordu nazaramı gelmiş yoksa dedi...bende birkaç gündür böyle dedim...bacağına baktılar onlarda aynı şeyi söyledi...yarın doktoro götürcem...offf yaaa artık hep kendimi suçlar oldum bakamıyorum ben bu çocuğa...kendimden nefret ediyorum...kilosu yemesi ayrı problem.ne kadar takmasamda aklımın hep bir tarafında...

üzülme canım allah kolaylık versin kötüye yorma tüm bebeklerin yeme problemi oluyor bacağı için bol güneşe çıkar ve d vitamini de tavsiye ediyor dr ama lütfen karamsar olma çünkü ne olursa olsun çaresi var anne baba nın pisikolojisi iyi oluursa çocuk daha çabuk iyileşir benim kızımada herkes zayıf diyor vitamin ve pekmez veriyorum hala yürümüyor herkes neler diyor takma

Back
X