2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyuyamadım...
temizlik yapıcam....
görümcem hala hastanede dogum günü yapsam cagırcak adam bulamam anneme kacarım 1 seklinde pasta yaptırcam kardesimin de o gün dogum günü teeyze yigem keserler artık pasta:) foto cekiliriz ogluma güzel bir hediye alıcam zaten günlük tutuyırum ona da bişiyler yazarım ben hassasım doguma gittigim gün o gün içinde yasadıklarım gelir aklıma heyecandan mutluluktan aglar dururum artık oglumun KRAL METıN olarak son dogum günü seneye kardesi parcapincik eder oastayı kutlayamam:))

Gamzecim çok geçmiş olsun gerçekten zor kolay gelsin

Aylincim bende sadece anane babane teyze hala çağırıcam kalabalık olmasın ilk yaşgünü ya çekirdek aile gelsin yeter maksat bir resmi olsun pastasının başında birde babamız o gün fotoğrafçıya gidelim üçümüz güzel resim çektirelim dedi

Gamze çok geçmiş olsun,okurken daraldım yoruldum Allah yardım etsin..

filiz bir rahat vermediniz ki çocuğa azıcık krallık sürseydi hemen yetiştirdiniz birtane :)

filiz bir rahat vermediniz ki çocuğa azıcık krallık sürseydi hemen yetiştirdiniz birtane :)

sorma yaaaaaaaaa iyi mi etti kötü mü bilmiyorum sünnet oldu abi olcak 2009 da gelmeyen kalmadı oglumun basına 20 günde askere gider birde evlenirse sasırmamkaydirigubbakcemile3

gamzeeeeeeeeee neler yasamıssın okurken ben yoruldum eşin nasıl şimdi zeynep nasıl

ayy herşey üstüste gelmiş yaa çk geçmiş olsun...inş düzelir zeynep badecik..

Gamzecim çok geçmiş olsun gerçekten zor kolay gelsin

Aylincim bende sadece anane babane teyze hala çağırıcam kalabalık olmasın ilk yaşgünü ya çekirdek aile gelsin yeter maksat bir resmi olsun pastasının başında birde babamız o gün fotoğrafçıya gidelim üçümüz güzel resim çektirelim dedi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar,şu anda daha iyi çok şükür
Babası da artık hareket edebiliyor
Kayınvalidem sosyetede cüzdanını çaldırmış şimdi aradı
ben de yemek yapıcam ne yapsam diye düşünüyorum

aylin pazartesi bizim okula gelsene yerli malını kutlucaz fındık fıstık yeriz:)dolma börek filan da var

neyse evi sildim toz aldım camasır astım banyo temiz bugun cumartesi gibi bütün işlerim bitti annem de sagolsun yemekleri yapmıs gitmeden cok ballıyım cok....

azcık da 2010 temmuz annelerine takılıyım lülülülülülüorda da cevre yapmam lazım dimi amakaydirigubbakcemile2

yok acmadı beni 2010 temmuz anneleri:sinifsinif:hemen hediyeleşiyolar tanısmıslar bulusmuslar filan kafamçokkarıştıne bu böyle kaydirigubbakcemile3ben bu topikden baska bir yere gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

gamze geçmiş olsun ay herşey üstüste gelmiş:teselli: evet canım montesori 2.ye hamile elini çabuk tuttu temmuz annelerinden olacak :CüvCüv:

kıZLAR sanırım kendini yetersiz hissetme hepimizde var bende genelde öyle hissediyorum daha fazla ne verebilirim ne yapmalıyım diye düşünmekle geçiyor günlerim resmen..bazen sıyırcam sanıyorum artık eski ben olamıyorum zor gerçekten zorr
İNANNACIM DUYGUCUM dört ana öğünün biri kahvaltı biri öğle yemeği biri aksam ve yatmadan yoğurt tan olusuyoor ama keremin porsiyonları çok ufak yarım kaselerdeyiz biz hala tam kaseye geçemedik oda benim zorumla o bakımdan yani yemeklere pek sıcak ddeğil sevdiği bir kaç sey dışında..tek yönlü beslemekten korktuğum içinde hep uğrasıyorumm bu çok yorucu umarım memeyi bırakınca iştahllı bi bebek olur..hepsiiii:))

Kızlarrrrr...
Ay çok uzun süre oldu yaaa,çok özledimmm
Dün bi ara girdiö ne okuyabildim,ne yazabildim.. Bu alet kendini kapatıyor uzun süre başında olmayınca,burdaymış gibi göründüm lakin hiç olamadım
Kızlar eşim bayramdan önce fıtık ameliyatı oldu..Bu arad Zeynep Bade epey hareketlendi,çok zorlandım ikisine birden bakarken..Kayınvalidembir gün gedi daha sonra grip oldu kadın uzunca yattı 10 gün kadar..Bu arada bakıcı da grip olmuş,tam eşimin ameliyatında ..Tabii ben hastane-ev yaparken tümgün bakıcıda kaldı..Haydiiiiii bir ateş,bir ağlama
O da orta kulak iltihabı,soğuk algınlığı,faranjit hepsi bi arad
ardından 2 tane birden diş çıkardımı!!!
Soluğu kıçımdan aldım resmen vallaaa
ne buraya bakabildim,ne kendimemafoldumben
Çok şükür kzım şimdi iyileşti ama ben ben olmaktan çıktım kızlar
Biraz önce de kontrole götürdük adam dr boğazına bakarken yediklerini komple kustu
Aynı zamanda kabız,kaka yaparken poposu kanadı
Diş kabız yapar mı kızlar?İshali duydum da kabızı hiç duymadım
Duygu,sizde vardı değil mi anal fissür nasıl hallettiniz geçti mi Nil in popişi?
Allah büyük dert vermesin yarabbim ama gecem gündüzüm karıştı inanın..1 hafta rapor aldım,idare de burnumdan getirdi müfettiş gelcekti diye
İşte ben böyleeeeee
Allah ın bugününe çok şükür diyorum,haftaya atölye sırası bende.Bolbol konuşuruz inşllah
ah be canım neler neler olmuş..neys bitmiş..
anal fissüre gelince 1 ay falan alıo geçmesi,hem kremi var hem de sıcak suya oturtma işi..sıcak su çok rahatlatıomuş,bi tanıdığım sööledi,ihmal etme olur mu..çok zor bişi ,Allah yardım etsin badeye..
slm kızlar nasılsınızzemuszemusben cok mutluyum 10 gündür trafik dersi alıyordu dün ders bitiminde hoca yarın okula kendin gidebilirsin dedi sabah kalktım nasıl bir yagmur okudum üfledim bindim arabaya okula geldim dönüste de zorlanmadım kaydirigubbakcemile2basardım sonunda:dance:
afferin sana,darısı başıma..
aylin pazartesi bizim okula gelsene yerli malını kutlucaz fındık fıstık yeriz:)dolma börek filan da var
ben de gelsemdelikafadulden
kıZLAR sanırım kendini yetersiz hissetme hepimizde var bende genelde öyle hissediyorum daha fazla ne verebilirim ne yapmalıyım diye düşünmekle geçiyor günlerim resmen..bazen sıyırcam sanıyorum artık eski ben olamıyorum zor gerçekten zorr
İNANNACIM DUYGUCUM dört ana öğünün biri kahvaltı biri öğle yemeği biri aksam ve yatmadan yoğurt tan olusuyoor ama keremin porsiyonları çok ufak yarım kaselerdeyiz biz hala tam kaseye geçemedik oda benim zorumla o bakımdan yani yemeklere pek sıcak ddeğil sevdiği bir kaç sey dışında..tek yönlü beslemekten korktuğum içinde hep uğrasıyorumm bu çok yorucu umarım memeyi bırakınca iştahllı bi bebek olur..hepsiiii:))

canım ya,gerçekten dert etme biz 2 kaşık yiyince mutlu oluoruss,maşallah de,ii düşün ii olsunkaydirigubbakcemile3

off ben de geberiorum,nil ağlamaktan helak oldu,yıkadım ,yatırdım,sanırım dişş!!gelio..umarım gece uyur(minoset verdim azcık) yoksa dün de az uyudu,benim başım çatır çatır çatlar:roflol:

selam kızlar nasılsınız bakalım bügün çok işimiz vardı
bakamadım size...
kayınvalideme yatak odası takımı geldi onları sil temizle birde şahap...
zaten şahap tek başına bir ordu ya bedel ya neyse...

filizcim sen bu azimle dediin gibi çocukta yaparsın karıyerde...hehe
tebirik ederim canım...

bizimde aynı şekilde ,cumatesi günü bütün aile toplanırız birkaç arkadaş gelir yer içeriz pastamızı keseriz..babası ablası pek meraklılar onlarda evi süsliceklermiş :) bende 6.ay kınası yapmamıştım..
salı günüde eguşun arkadaşlarıyla erken doğumgünü kutluyacağız :)

6. ay kınasımı nasıl yani bebeklerin kilosu nereye yazılıyo ben bilmiyorum öyle bişey var mı?:içelim::içelim:

Back
X