Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar telaş yok ,bizimkiler önce doodu ya sizinkiler de sırayla takip ediolar!!üzülmeyin hepsi geçicek:))
nilde de acayip çığlık atma başladı,devamlı bağırıo..aaa bi de tokat atıokötükedihüso
montesori bence çok dikkat et ben 10 yılı geçti istanbul trafiğinde araba kullanıyorum helede kışın araba kullanmak çok zor 1-2 kereyledeğil zamanla tecrübe kazanıyosun ama sağdan sağdan yavaş git:jeyyar::jeyyar:
hahah ben ısırınca kızıorum valla!!dans biz de de var..ben çalıorum nil oynuo:))ya ticker yapmaya çalışıorum bi türlü kk beğenmio ,nası kopyalıoduk yahu??
iyi geceler hanmlar uzun zamandr giremyrrm oğluşum cok hareketlendi bagırmalrn mı ararsn vurmalarınımı herşey mevccut bizde artık yerden kendi başına kalkıp ayakta duruyor ve 3 4 adım atıyor buarada bende ehliyet alıcam ders calişyrm yakında alanlar varmı kolaymı sınav neyse ben cok uzattm galiba gecmişi okuyamdm herkes iyidr umarm iyi geceler bebişlere tatlı rüyalaaaaaaaaaaar
oo bugün burası baya kalabalıkmş başkçım büyük geçmiş olsun eşinede badeye işallah hersey daha iyi olur canım sizin için
ahu nerelerdesin kaçak özledik valla seni küçük ceylin nasıl
filiz hayırlı olsun canım ah ehliyeti olupta trafik korkusu olan birde ben varım yaza bende özel ders alıcam valla böle habire kocişi bekliyoz biyere gitmek için o bile diyor artık kullansan iyi olur darısı aşımıza
başaçım ah canım azda olsa yiyorya olsun o yeterli gıdayı alıyordur canım zaten kilosu falanda iyiymiş paşanın hiç dert etme yani
burcucum gözün aydın elvinde iyileşmiş oh dede evine dönmüş daha rahat edersin
serpilcim işallah gönlünüze göre bir bakıcı bulursunuz
özlem hadi gözün aydın bak hamile değilmişssin oluyor böle gecikmeler stresten falan
gülce maşallah duruyada nil bir duru iki ocak bebişlerinin en hızlılarılar valla
balımcım işallah iyi haberlerle dönmüşssündür drdan canım
güzel nilimde işallah uyur annesini üzmez bu gece
ay başakada ne vardı unuttum kıslar unttuklarım kusura bakmasınlar yaklaşık üç saat önce kumuştum çünkü ancak yazmaya fırsat buldum zira evde 4 bebek var bakılmak istenen her irini yedir içir doyur mutfağı topla uyudlarda anca kıçımın üstüne oturabildim neyse öpüyorum hepinizi hayırlı geceler diliyorum
günaydın emel
herkese iyi hafta sonları bizim yine bursa günümüz ceylini doktora götüreceğiz
biraz öksürüyor ama asıl kontrol amaçlı
birazdan çıkarız gece 11-12 gibi döneriz
incicim haklısın kaçaktım kaç gündür ceylincik iyi teyzesi iştahı birazcıcık açıldı o da iştah şurubuyla
ne yapalım buna da şükür sağlıklı olsunlar da
doktor bize bir dolu tahlil yaptı çölyaktan şüpheleniyorum dedi ay ne kadar üzülüyor insan sonuçlar 1 haftada çıktı öldük korkudan şükür çıkmadı