Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba esracım.Nasılsın_?Dün gece ben çıkmışım, sen girmişsin sanırım.Mesajını bugün gördüm hayatım.Biz iyiyiz allaha şükür.Egehan yürümeye başladı.Bacakları daha tam düzgün tutamasada denge sağlamak amaçlı açık açık yürüsede yürüme çalışmaları tam gaz gidiyor.Düşe kalka evin alt katında her yere gidiyor:))))meral nasılsın
görüşemioruz walla artık,egehan nasıl yürüyormu?
Geçmiş olsun aylincim.İyi hemen atlatmış.Günaydın hanımlar..
başım ağrıyor 2 gündür uykusuzum..
eguşum hasta oldu neyse ki çok fazla ilerlemedi bugün daha iyi
oysa ki 1 haftadır yalvarıyordum bu hafta hasta olma partilerimiz var
sonra ne zaman istersen hastalan diye ama ters anladı herhalde sıpalmaz:
Deryacım dün geldiğin için çok mutlu oldum bir kez daha teşekkür ederim..
Ezgicikte çok şahane çıkmış fotolarda..
Kızlar dünkü erken doğumgünü partimiz çok güzeldi ama eguşun mızmızlığı yüzünden
fazla ilgilenemedim arkadaşlarımla,kucağımdan inmedi hep meme emdi
çaylarımızı bile ayşegül getirdi hatta ben koltuğa oturdum ayaklarımıda uzattım ege yi salladım
ayşegül bana çay ve tatlı getirdi, sağol ayşegülcüm :kedi:
bu arada ezgi fotolarda harika cıkmıs allah nazarlardan saklasın annesi kızım olursa cicilerinize talibim:)
o kadın eşimin arkadasının annesi hatır için bakarım paraya ihtiyacım var ama yaslandım bakmıyorum artık cocuk zorda kaldıgınız için sadece bakarım dedi yüklü de para söyledim kem küm etti seminer olayım yeni cıktı onu da duyunca bakmam dedi yarım gün bakarmıs eeee ben 8 de gelcem nolcak metin 1 den 8 e kadar annem bana getir bende kalsın zaten emmiyo diyo onu da eşim istemiyo derya napcam ben yaaaaaaaa