2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iiim cnm sen nasılsın??bizde hazırlıklar durmuş durumda eşimin babanesi hastanede yatıyo durumu ağır ona bağlı yani..bir sürü planım vardı ama hevesim kırıldı..bilmyrm olcak mı offf yaaaa..sen sipariş verdin mi netten dediklerini ne kadar sürede gelir ki fiyatı ne kadar??

aa üzüldüm şimdi burcu yaa,inşallah birşey olmaz sizinde keyfiniz kaçmaz..
ilk doğum günü insan herşeyi özeniyor ama Allahtan gelene birşey denmiyor..

selamlar hanımlar
aylinim geçmiş olsun canım bak sen şu yaramaz eguşa annesini yanlış anlamış :))
buarada ayşegül fotolar yine süperler bayıldım hepsine maşallah kuzulara
anneleride kıskandım buarada hepsi zayıflamış tığ gibi olmuş ay ben gelseydim yanınızda fil gibim kalırdım valla acaba benim oğlan beni görerekmi yemöiyor aman annem gibi şişko olurum deyip
:))
cnm derya zayıf hakkaten bizde balık etliyiz:kedi: sna gelme planları da yaptık valla çatkapı yapabiliriz haberin olsun
bebişlerede sizlerede kocaman :nazar: maşallah

egeyede geçmiş olsun inşallah benimm oğlumda atlatır..dün gece ateşi yine 39 oldu..

hava çok kötü internette gelip gidiyor...inci çekilişte bana kim çıktı burda fırtına var internetim giderse bir kaç güne gelmez haberim olmaz o yüzden şimdi söylesen olurmu_?
geçmiş olsun cnm ya çocuklar hasta olunca hiç tadı tuzu kalmıyo insanın inşallah iileşir havalarınız da düzeliropuyorumnanaktan
meral,inci,balım,semra,duygu teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için,

balım sizede geçmiş olsun,hemen geçer inşallah sizinde..

ayşegül sağol resimleri eklemişsin..oğluşum resimde de görüldüğü gibi baygın baygındı
cicilerimizi bile giyemedik eşofmanlarıyla durdu hep..

Meralcim Derya çok çıtır dediğin gibi çokta zayıf,bir daha görüşmeme kararı aldık zemuszemus
komplekse giriyoruz diye :))ama ezgi annesini geçer maşallahı var hem enine hem boyuna allah nazardan saklasın..

incii yok yok ben varım sana arkadaşlık edecek rahat ol yani :))
hadi cnm ordan ben senin yaşına geldiimde nolurum bilmiorum 2çocuk annesisin ve maşallahın var güzel yüzün yeter zaten cnm benimopuyorumnanaktan
eguşu da ctesi giydirip foto çek buraya koy dgünlüklerini görelim
aylincim bugun nasil egecik daha iyi insallahh

Valla kizlar hic yanilmamisim hakkinizda hepinizin cok samimi ve cok tatlisiniz yillardir gorusuyorum gibi hissettim gerci aylardir tanisiyoruz

Hepiniz citirsiniz ayrica en citirr aysegul ben kart kaldim :))

Aylincim pastanin tarifini yazarmisin misafir gelicek yapim sana zahmet cok lezizdi eline saglik
sen hiç konuşmaa bakim ya sen bence doğurmadın taşıyıcı anne falan doğurmuş olmalı o tosuncuğu:nazar: maşallah çok şeker ezgi ya ama fotoları büyümüyo bana msnden yollarmıısn biara eşime göstercem elbisenizden de bulursam alıcam çok güzel bizim siyah hiçbişeyimiz yok pembelere boğulduk
fotolar süper hepiniz cok tatlısınız deryaaaaaaaaa yakında ezgiyle bir giyinirsiniz:)
moralim bozuk metiş e bakıcak kimse yok seminerim basladı 15 gün sabah 7 de evde cıkcam aksam 8 den önce gelmicem cocugum kaldı ortalarda işe gidiyorum gezmeye gidiyomus muamelesi görüyorum bosa koyuyorum almıyo dolu zaten dolu cıldırmama az kaldı birde bunlar yetmiyomus gibi 2. bir bebek öööööööööööööööööööffffffffffffffffff hayatımın hiçbir dönemi böyle karamsar olmamıstım alt tarafı yarım gün calısıyorum tam gün calısmak zorunda kalıp da bebegi cocugu için işini kariyerini bırakan anneleri çok iyi anlıyorum ...allahım bana bir kapı ac :(
çalışan anne olmak çok zor hayatım ya aylin de hep söylüyo keşke orta bi yolu olsa evde de bişey üretmeden durmak sinir bozucu hadi şimdi bebekler, büyüyüp okula başlayınca boşluğa düşücem ben de kendi işimi yapabilirim inşallah şöle istediim saat girip çıkabileceğim bi işim olsa daha ne isterim
aah aylincim bende en çok börekleri beğendim tadı damağımda kaldı valla pastad çok güzeldi vede çok kolaymış ellerine sağlık
börekte pasta da süperdi:enbuyukkk: bu sitenin meyvelerini biz topluyoruz gelsin pastalar böreklerzemuszemus
kizlar hepiniz o kadar tatli cikmisinizki inan hayran kaldim sizlere hele o yaramazlara resmen bayildim ALLAH korusun onlari hespine MASALLAH SUPAN ALLAH 5 ANNEYE 5 BESILERIME :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
amin cnm:nazar:

aa üzüldüm şimdi burcu yaa,inşallah birşey olmaz sizinde keyfiniz kaçmaz..
ilk doğum günü insan herşeyi özeniyor ama Allahtan gelene birşey denmiyor..

herşey allahtan ama keyfimiz kaçtı haliyle..inş bişi olmaz..kadın zaten 86 yaşında..bi daha hiçbişeye böle özenmicem ilk doğum günümüzdü bu bizim yaa..2 gün kaldı pasta siparişimizi bile vermedik..mafoldumben

galiba böle özel günleri önceden kurunca çok plan yapınca hep bi aksilik çıkıyo ben şimdiden hiçbişey kurmuyorum zaten daha 1ay var, kar kış olmassa, hasta falan olmassak yaparız bişeyler ama öle abartmam heralde yoksa bende stres olurum bişey anlamam

herşeyin hayırlısı canım,üzülme umarım iyileşir sizde keyifli keyifli kutlarsınız..
bende dün için çok özenmiştim erkende olsa ama bak oğlum hastalandı keyfimiz kaçtı..

ayşegülcüm ne güzel iltifat etmişsin öyle,bak şimdi akşam akşam doping oldu :))

ayşegül akşam evde konu naz'dı, naz'ın yürümesi :))
babasıda birtek onu gördü yaa, kurmalı bebek gibi yavrum yaa
nasıl güzel yürüyor minyatürüm :)

eet cnm sağlık olsun artık napalım..esracım ben foto cihanı aradım şimdi serinkuyudakini bizim düğün albümüzde ordandı..2 tane albüm varmış biri 100 diğeride 300 tlmiş..ama 300 olan baya geniş kapsamlı...ben orda çektirmek istiyrm ama eğer eşim götürebilirse tabi..sen nerde çektirceksnn

Msn yok yuklemem lazim bilgisayara format attirdik gitti
Mail atiyim sanaa fotolari adres yazz ozelden
Elbise aziz bebe bak baska renkleride var
Nazinn patiklerini nerden aldinn hicbirsey tutmuyor benimki ayaginda hep ayakkabi giy cikarda zor oluyor evde

bugün de bbekleri olan arkadaşlarlaydık aylin herkes çok şaşırıyo yürüdüünü görünce aa bu yürüyomu 9aylık değilmiydi falan diolar:))umarım yaşlanınca da böle küçük durur. sen buarada haftasonu 20kişi mi ağırlıycaksın ay yazık ya çok yorulucan ege iileşir inşallah o güne

pançodan aldım cnm benimkinden al diğerlerini çıkarıolar, büzmeli lastikli olsun, bilekli alma

deryacım partipaketi.com birde platinparti var,platinin fiyatları daha ucuz aynı ürünler ,ilk yaşım kız a bakıosun ordan,platin izmirdeymiş canım ama parti paketi nerde bilmiorum istanbul olabilir

burcu geçmiş olsun canım ya,en azından kendi aranızda yapsanız bencillik mi olmuş olur
siparişi verdim canım zaten platin alsancaktaymış ben istanbul sanıodum ama başka yerde olsa 1 gün içinde hemen gönderıolar siparişi

ayşegül kötü olursa iptal ederim yapmam doğumgünü
ama iyileşir diye umut ediyorum..
burcuuu 19 aralıklara birşey oldu ikimizde de kara bulutlar dolanıyor :)

burcu foto işi eşime ait o araştırıo
300 tl çok deilmi ya doğum albümü mü yapıo:1shok:

walla nerdeyse 1 milyarı bulacak herşeyi yaparsan bir doğumgünü:bbo:

resimli magnet yapan bi arkadaşımız vardı yaptırmak istedim ama geç kalmışız malaesf onada sinirim bozuldu...

Back
X