2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deniz hoşgeldin cnm. Görünmüyordun bu aralar. Sahap iyidir inş.
Bu sıralar Elif ve ısmiye de pek görünmüyor...

Aylin çorbanı yaptım, ben beğendim, zaten yeşil mercimeği çok severim. Kızımda yarım kase yedi. Normalde kızım damak tadına göre ama iki gündür çoook iştahsız. Bir saat sonra üç aile ev görmeye gideceğiz, bizim afacan çok huysuz. Uykudan uyandı keyfi yok galiba. Tabi büyük ihtimalle aç ama iştahı yok...

Neyse size iyi akşamlar, iyi sohbetler annişler:)

slm kızlar
ayy bütün bebişler hastalanmış umarım en kısa zamanda atlatırsnız
nazocum başınız saolsun allah sabır versın

bizimde 1 haftadır gece uykularımız çok bozuktu süreklı uyanıp ağlıodu bugun sebebi belli oldu üstten 2 dişimiz birden patlamış,sonunda 4 lüoruz dişleri

bu arada unuttum size söylemeyi,benim gibi kan damlasını hiç kullanmayan arkadaşlar,geçen hafta berrağın dr kontrolünde drmuz kan ilacınına dewam edıosun dimi die sordu,bende hiç kullanmadığımı doğal yollardan beslediğimi söledim,acık kızar gibi oldu nie kullanmadın die,sonra hemen tahlil istedi ,yaptırdık önce korktum bide değerler düşük çıkarsa die,ama tahlil sonucunda kan saymı demir oranı folik asit değerleri hepsi normal çıktı,verdiğin pekmez işe yaramış dedi,ayrıyeten hergün ceviz badem kabak çekirdeği içide vermeye dewam ediyordum,yawrum ilacı kullanmadan atlattı ,sizlerde değerine baktırdınızmı hiç?

slm kızlar
ayy bütün bebişler hastalanmış umarım en kısa zamanda atlatırsnız
nazocum başınız saolsun allah sabır versın

bizimde 1 haftadır gece uykularımız çok bozuktu süreklı uyanıp ağlıodu bugun sebebi belli oldu üstten 2 dişimiz birden patlamış,sonunda 4 lüoruz dişleri

bu arada unuttum size söylemeyi,benim gibi kan damlasını hiç kullanmayan arkadaşlar,geçen hafta berrağın dr kontrolünde drmuz kan ilacınına dewam edıosun dimi die sordu,bende hiç kullanmadığımı doğal yollardan beslediğimi söledim,acık kızar gibi oldu nie kullanmadın die,sonra hemen tahlil istedi ,yaptırdık önce korktum bide değerler düşük çıkarsa die,ama tahlil sonucunda kan saymı demir oranı folik asit değerleri hepsi normal çıktı,verdiğin pekmez işe yaramış dedi,ayrıyeten hergün ceviz badem kabak çekirdeği içide vermeye dewam ediyordum,yawrum ilacı kullanmadan atlattı ,sizlerde değerine baktırdınızmı hiç?

biz değerlerine bakıttık önce damla vermişti onun hiç etkisi olmamış dedi şurup verdi şimdi...eymenin kan değeri epey düşük...

balım pekmez verıomusun?bende aslında berrağın kansız olabileceğini düşünüodum,ewlenirken test yapmışlardı bende anemi çıkmıştı,genelde anemi annelerin bebekleride taşıyıcı oluo ama şükür öle bişey çıkmadı

Ayy Esra ben uzun zamandır ne pekmez nede ceviz veriyorum yaa... Hiçbişey yemeyince onlarıda kestim... Tekrar başlasam iyi olacak:)

Bugün ev görmeye gitmiştik ama bizim hanım hiç durmadı sürekli ağladı. En sonunda yarım saat uyudu. 10:15 te uyandı. Gece kaçta uyur kim bilir:) Sanırım diğer bebeği kıskandı...

İyi geceler... Aybüke cadısı beni çağırıyor

iyi akşamlar kızlar gerçi kimsecikler yok ama olsun.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aylinciğim üzülme çocuk bunlar ordan kapmasa başka biryerden kapacaktı.rabbim daha beterinden korusun.ecenin sadece burun akıntısı var.inş hafif geçirir.i3i geceler ekese

slm kızlar benim kızımda kansız diye dr pekmezi tavsiye etti 1aydır kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra veriyorum iştahı kesilmesin diye:kedi:

maşallah serpil çok tatlı çıkmış

hatice ben kahvaltısına karıştırıorum iştahını kesmıo

günaydın kızlar

noldu güzelim nasıl fenalaştı çok geçmiş olsun
ates falan varmı
ne ilaç verdi size
ilk gece biraz ateş oldu en çok 38 e çıktı o kadar ama bu gece ateş yoktu düzeldi ilaç hemen etki etti epey düzeldi dr bize zitromax şurup verdi birde otrivine burun spreyi verdi
yarına tamamen iyileşir
ezgi nasıl oldu seni cepten aradım ama duymadın sanırım 533 lü numara benim 2 kez aramıştım :)
coldmix ne cnım yastıga sürülenmi bende aldırayım eşime
yastığa yada yakaya sürülüyormuş ama ben buhar makinesine koyuyorum 2 damla öyle daha iyi geliyor
ah kıyamam ben yavrulara hepsine geçmiş olsun işallah çabucak atlatsınlar
nazo başın saolsun canım
serpil işallah aşınız ateş faan yapmaz bzde vurdurmadık ama vurdursakmı kararda veremiyoz valla
çağanda bugün düştü kıslar kafa üstü ay aklım çıktı yine tamda yürümeye başlamıştı çocuğum işallah korkup bırakmaz :(((
korkmaz incicim bir süre sonra unutur yine başlar yürümeye bu çocuklar herşeyi hatırlıyorlar ama düştüklerini hatırlamıyorlar malesef hatırlasalar bir daha düşmezler ama nerdee bizimkide yataktan sanki ben düştüm hala balıklama atlamaya çalışıyor :)))
duygu geçen kurabiye tarifi arıyordun ya canım hindistan cevizli fındık kurabiye
125 gram margarin 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı pudra şekeri 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı hindistan cevizi karıştır margarin oda sıcaklığında beklemiş olsun ceviz kadar toplar yuvarla önce yumurta akına sonra hindistan cevizine bula yağlı kağıt serilmiş tepside 150 dercede 25 dakika pişir çok güzel oluyor afiyet olsun
bu tarifi normal cevizle yapsak ama yumurtaya bulamadan direk fırına versek olurmu acaba

maşallah çok tatlı çıkmış serpil, koca adam gibi büyümüşde küçülmüş sanki

Back
X