Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
ayy bütün bebişler hastalanmış umarım en kısa zamanda atlatırsnız
nazocum başınız saolsun allah sabır versın
bizimde 1 haftadır gece uykularımız çok bozuktu süreklı uyanıp ağlıodu bugun sebebi belli oldu üstten 2 dişimiz birden patlamış,sonunda 4 lüoruz dişleri
bu arada unuttum size söylemeyi,benim gibi kan damlasını hiç kullanmayan arkadaşlar,geçen hafta berrağın dr kontrolünde drmuz kan ilacınına dewam edıosun dimi die sordu,bende hiç kullanmadığımı doğal yollardan beslediğimi söledim,acık kızar gibi oldu nie kullanmadın die,sonra hemen tahlil istedi ,yaptırdık önce korktum bide değerler düşük çıkarsa die,ama tahlil sonucunda kan saymı demir oranı folik asit değerleri hepsi normal çıktı,verdiğin pekmez işe yaramış dedi,ayrıyeten hergün ceviz badem kabak çekirdeği içide vermeye dewam ediyordum,yawrum ilacı kullanmadan atlattı ,sizlerde değerine baktırdınızmı hiç?
uzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....
sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun
ilk gece biraz ateş oldu en çok 38 e çıktı o kadar ama bu gece ateş yoktu düzeldi ilaç hemen etki etti epey düzeldi dr bize zitromax şurup verdi birde otrivine burun spreyi verdinoldu güzelim nasıl fenalaştı çok geçmiş olsun
ates falan varmı
ne ilaç verdi size
yastığa yada yakaya sürülüyormuş ama ben buhar makinesine koyuyorum 2 damla öyle daha iyi geliyorcoldmix ne cnım yastıga sürülenmi bende aldırayım eşime
korkmaz incicim bir süre sonra unutur yine başlar yürümeye bu çocuklar herşeyi hatırlıyorlar ama düştüklerini hatırlamıyorlar malesef hatırlasalar bir daha düşmezler ama nerdee bizimkide yataktan sanki ben düştüm hala balıklama atlamaya çalışıyor :)))ah kıyamam ben yavrulara hepsine geçmiş olsun işallah çabucak atlatsınlar
nazo başın saolsun canım
serpil işallah aşınız ateş faan yapmaz bzde vurdurmadık ama vurdursakmı kararda veremiyoz valla
çağanda bugün düştü kıslar kafa üstü ay aklım çıktı yine tamda yürümeye başlamıştı çocuğum işallah korkup bırakmaz((
bu tarifi normal cevizle yapsak ama yumurtaya bulamadan direk fırına versek olurmu acabaduygu geçen kurabiye tarifi arıyordun ya canım hindistan cevizli fındık kurabiye
125 gram margarin 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı pudra şekeri 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı hindistan cevizi karıştır margarin oda sıcaklığında beklemiş olsun ceviz kadar toplar yuvarla önce yumurta akına sonra hindistan cevizine bula yağlı kağıt serilmiş tepside 150 dercede 25 dakika pişir çok güzel oluyor afiyet olsun
maşallah çok tatlı çıkmış serpil, koca adam gibi büyümüşde küçülmüş sanki