Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kıyamam ben yavrulara hepsine geçmiş olsun işallah çabucak atlatsınlar
nazo başın saolsun canım
serpil işallah aşınız ateş faan yapmaz bzde vurdurmadık ama vurdursakmı kararda veremiyoz valla
çağanda bugün düştü kıslar kafa üstü ay aklım çıktı yine tamda yürümeye başlamıştı çocuğum işallah korkup bırakmaz((
coldmix ne cnım yastıga sürülenmi bende aldırayım eşime
saolun canlarım işallah ya pek ağladı düşünce
balımcım sana msn adresimi yollamıştım ekledinmi
açık canım
Geçmiş olsun canım, bu havalar hasta ediyor çocukları, inş. bir an önce iyileşir.ben geldim sen gidiyorsun Meralcim iyi akşamlar sana da..
bugün çok yoğundum bakamadım doğru düzgün..
sabah yine doktora gittik kulakları boğazı iltihap olmuş antibiyotiğe başladık
ateşi çıkmıyor uzun zamandır çok şükürki..
ahu inşallah sonuçlar temiz çıkar dualarımız seninle canım..
Egehanda suyu çok seviyor, özellikle biz içerken hemen istiyor.Zararı yok nasıl olsa.Ben doğduğundan beri veriyorum.ne demekmiş o bilmiorum ben ama umarım bi aksilik yoktur:Saruboceq:
ii akşamlar canım:)
kızlar nil baso su içio ver1mezsem ağlıo sizinkiler ne kadar içio?:uhm:
Geçmiş olsun canım sizede.Ezgide hastalar kervanina katildi burnu akiyor peditusa basladim atesi yok cok sukur
Ben tavsiye ederim canım, gece çok rahat oluyor.WATERFULL
Ben atlet, uzun kollu badi, üstüne tulumu giydiriyorum.Ayağına da külotlu çorap.:kedi:2 çift giydirirsen sıkılabilir çocuk duyduğum kadarıyla yatarken külotlu çorap gelişimi için iyi olmazmiş yada büyük giydir
uyuku tulumu tavsiye ederseniz bende alayım yatarken üstünü örtürmüyor hele uykusunda daha rahat ederse hiç durmam hemen alırım
Atlet, uzun kollu çıtçıtlı badi, ayağına da ince bir pijama ya da külotlu çorap.Ayaklı olmadığı için ben pijama giydirirsem çorap giydiriyorum.Y ada direk külotlu çorap giydiriyorum.canım ben düşünmüyorum valla yani yararından çok olabilme olasılığı olucak şeler daha kafa kurcalıyo bende zaten çok dışarda olan biride deilim dr dan dra çıkıyorum dışarı.
kızlar bu uyku tulumunu bende istiyorum ama nasıl kullanıyorsunuz bunu yani içine ne giydiriyosunuz vede giydirdikten sonra üstünü örtüyomusunus ayrıca örtüyosanız nasıl bir battaniye.
ahucum çok çok geçmi olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inşallan minik ceylinimize Allahın izniyle bişi çıkmıycakiçini ferah tut cnm
Bizde klima sadece salonda, o yüzden yatak odasında elk li soba yakıyordum, artık yakmıyorum.Rahat ettim.Sabaha kadar kuruluk oluyordu boğazımızdahasta bebişlere geçmiş olsun
sewda walla canım akşam yine haberlerde hamileler için muhakkak yaptırın normal kişiye göre 6 kat fazla riski varmış hamilelerin,ewden çıkmaman önemlı deil eve girip çıkan herhangi birinden en çokta paradan bulaşıomuş,sen yinede bı dr una danış istersen
bende uyku tulumu kullanıorum ama hergün deil çok soğuk olduğunda içine atlet üstüne çıtçıtlı body uzun kollu altına külotlu çorap giydırıodum ama bende ii deil die gecelerı giydirmıorum artık ama muhakkak bı alt giydırıorum çunku soğuk kalıo bacağı baktım,zaten çorapta giydrıorum bizim tulum ayaksız,üstünüde örtmuorum odada klima 23 derecde dewamlı çalışıo
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum.gündüzleri artık hiç açmıyorum.akşam yatmadan önce son sayfaları okuyabiliyorum..
ezginin fotolara bayıldımhasta bebeklere geçmiş olsun.ece de bugün hastalar kervanına katıldı
sürekli hapşuruyo burnu tıkalı uyuyamadı yavrum.offf keşke onun yerine ben hasta olsam diyorum..inş sadece soğuk algınlığıdır
Sizlerede geçmiş olsun kızlar.Bir an önce atlatırsınız inşallah.Ayşegül senin işin daha zor hem sen hem naz hasta olunca.günaydın kızlar biz de çok hastayız dünden beri,gece hiç uyumadı benm de boğazım ağrıyo burnum tıkalı, beraber üşüttük heralde ay çok fenayız ya
Başınız sağolsun canım.Kolay değil, hemde genç yaşta olunca.Allah sabır versin.uzun bi aradan sonra herkese merhabalar sizleri çok özledim
46 gün önce ani şekilde dayımı kaybettim ondan öncede işlerden giremiyodum bu oa oluncada .....
sanırım herkes hasta bütün bebişlere geçmiş olsun