Mazdanın hangi modeli.meralcim bende 307 var mazda baktikk bugun yarinda toyotaya bakicaz
Mazdayii cok begendim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mazdanın hangi modeli.meralcim bende 307 var mazda baktikk bugun yarinda toyotaya bakicaz
Hayırlısı olsun gamzecim.İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
massallah sahapa gözünüz aydincanlarımj nasılsınız biz iyiyiz şahapta iyi maşallahh yürüyo teyzeleri oğlum 1 haftadır nerdeyse....
bu arada inanna canım adresini bana yollarmısın canım....hediyeni yollayacağım...
canim bizmkiside daha kasikla bisey yemek yerine oynamayi seviyor hatta en iyi oyuncaklarindan legen takta kasikya kızlar birşey sorucam size..
milupadan yazı gelmiş şimdi
bebeğinz artık 11 aylık kendi kaşıkla yemege başlamıştır diyee..
varmı kaşık tutan bebek ocak bebeklerinde benimki kaşığı yemeği tercih ediyor ya kaşıkla yemeği bırak kaşığı tutmuyor
birde omega 3 şurup çok faydalıymış kullanan varmı ne zaman başlıycaz bilgisi olan var mı ??
yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))
amma sordum dimi :))
kat canim bisey olmaz artik bencelütfen bi cvp:kedi:
süt katsam çorbaya bişey olur mu:gitme:
canim ya uykusu geldi yada disin sikintisi olabilirmaşallah canım:teytey:
nil de çatal kaşık sevio ama tabi onunla yiyemio,(zaten bişi yemioklava:)ama kaşığı boş olarak ağzına götürüo.
omegadan bihaberimklava:
oh 32lesin işallah:)
bence de...
ii geceler hanımlar..
ben de bişi sorcam:
nil deli gibi ağlıo akşamları ağlarken düşüo canı acıo daha da ağlıo,gene ağlıo ağlıo,emmek istemio bile yani o kadar ağlıo..
nieki:uhm::uhm:
simdiden hayirli olsun canim allah kazadan beladan korusunmeralcim bende 307 var mazda baktikk bugun yarinda toyotaya bakicaz
toyotayı tek geçerim derya ben hiç kullandınmı bilmiyorum ama
yarın bir sür tamam dersin bence
ayrıca güvenlik olayındada toyatadan iyisi olduğunu sanmıyorum
duygu keremde aynen uykusu çok gelince ağlıyo feci feciiii meral ablanın dediği gibi uyuyana kadar ağlar
nilde ondan ağlıoo olabilir..
bizimde 9-10 dişlerimiz geliyor kesin kızlar dişlerimiz geç çıkmaya başladı ama hızlı çıktılar
eşim ist gitmişti sabahtan dönüş yolunda şimdi mucittin aşkım ın bi fikri geldi kızlar eğer
olursa köşeyi dönermişiz şaka maka ameliyatları kolaylaştıracak bi alet tasarladı çizimini felan yapıp istanbula fabrikasına gitti ar-ge müh. görüşmüş önce prototipi yapılacak işe yararsa patent alınıp firmanın her sattığı alet başından % alcaz ayy ne süper olur inş olur da bende alırım bi toyata:))
gerçi honda civic de olur onun otomatikleride süper