2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
toyotayı tek geçerim derya ben hiç kullandınmı bilmiyorum ama
yarın bir sür tamam dersin bence
ayrıca güvenlik olayındada toyatadan iyisi olduğunu sanmıyorum
duygu keremde aynen uykusu çok gelince ağlıyo feci feciiii meral ablanın dediği gibi uyuyana kadar ağlar
nilde ondan ağlıoo olabilir..
bizimde 9-10 dişlerimiz geliyor kesin kızlar dişlerimiz geç çıkmaya başladı ama hızlı çıktılar
eşim ist gitmişti sabahtan dönüş yolunda şimdi mucittin aşkım ın bi fikri geldi kızlar eğer
olursa köşeyi dönermişiz şaka maka ameliyatları kolaylaştıracak bi alet tasarladı çizimini felan yapıp istanbula fabrikasına gitti ar-ge müh. görüşmüş önce prototipi yapılacak işe yararsa patent alınıp firmanın her sattığı alet başından % alcaz ayy ne süper olur inş olur da bende alırım bi toyata:))
gerçi honda civic de olur onun otomatikleride süper

Mazda 3 canim ozellikleri superr ama ben kisaa mesafe kullaniyorum otomatik benzinli alicaz sana yaramaz

Bu ozelliklerde ayni paraya baska bulamiyoruz

KIZLAR bu arda şaka gibi
bilmem hiç denk geldiniz mi unuulmaz diye saçma ötesi bir dizi var
mide bulandırıcı ve aile ahlakına aykırı bence yılın en başarılı dizisi seçilmiş şiddetle kınıyorum burdan
nasıl yaaa ..anlamadım hakikaten
eskiden ne güzel diziler vardı fikolu süper baba hanımlı ikinci bahar daha neler neler..şimdilerde herkes ablasının yok kız kadeşinin eşi erkek arkadaşıyla yok bilmem ne yaaa ..valla çığırından çıktı bu iş

canlarımj nasılsınız biz iyiyiz şahapta iyi maşallahh yürüyo teyzeleri oğlum 1 haftadır nerdeyse....
bu arada inanna canım adresini bana yollarmısın canım....hediyeni yollayacağım...
massallah sahapa gözünüz aydin
ya kızlar birşey sorucam size..

milupadan yazı gelmiş şimdi

bebeğinz artık 11 aylık kendi kaşıkla yemege başlamıştır diyee..

varmı kaşık tutan bebek ocak bebeklerinde benimki kaşığı yemeği tercih ediyor ya kaşıkla yemeği bırak kaşığı tutmuyor

birde omega 3 şurup çok faydalıymış kullanan varmı ne zaman başlıycaz bilgisi olan var mı ??

yarışmacı arkadaşlara başarılar :))))

amma sordum dimi :))
canim bizmkiside daha kasikla bisey yemek yerine oynamayi seviyor hatta en iyi oyuncaklarindan legen takta kasik
lütfen bi cvp:kedi:
süt katsam çorbaya bişey olur mu:gitme:
kat canim bisey olmaz artik bence
maşallah canım:nazar::teytey:

nil de çatal kaşık sevio ama tabi onunla yiyemio,(zaten bişi yemio:oklava:)ama kaşığı boş olarak ağzına götürüo.
omegadan bihaberim:oklava:

oh 32lesin işallah:)

bence de...

ii geceler hanımlar..
ben de bişi sorcam:
nil deli gibi ağlıo akşamları ağlarken düşüo canı acıo daha da ağlıo,gene ağlıo ağlıo,emmek istemio bile yani o kadar ağlıo..
nieki:uhm::uhm:
canim ya uykusu geldi yada disin sikintisi olabilir
meralcim bende 307 var mazda baktikk bugun yarinda toyotaya bakicaz

Mazdayii cok begendim ama
simdiden hayirli olsun canim allah kazadan beladan korusun
toyotayı tek geçerim derya ben hiç kullandınmı bilmiyorum ama
yarın bir sür tamam dersin bence
ayrıca güvenlik olayındada toyatadan iyisi olduğunu sanmıyorum
duygu keremde aynen uykusu çok gelince ağlıyo feci feciiii meral ablanın dediği gibi uyuyana kadar ağlar
nilde ondan ağlıoo olabilir..
bizimde 9-10 dişlerimiz geliyor kesin kızlar dişlerimiz geç çıkmaya başladı ama hızlı çıktılar
eşim ist gitmişti sabahtan dönüş yolunda şimdi mucittin aşkım ın bi fikri geldi kızlar eğer
olursa köşeyi dönermişiz şaka maka ameliyatları kolaylaştıracak bi alet tasarladı çizimini felan yapıp istanbula fabrikasına gitti ar-ge müh. görüşmüş önce prototipi yapılacak işe yararsa patent alınıp firmanın her sattığı alet başından % alcaz ayy ne süper olur inş olur da bende alırım bi toyata:))
gerçi honda civic de olur onun otomatikleride süper

süpermis canim insallah dilegin yerine gellir

çağanıma övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri.

bugün yorucu ama güzel bi gün geçirdim. yemekli misafirimiz vardı ama samimi olan türden. 14aylık bebişleri var bizimki ile baya oynadılar itiştiler birbirlerinden bişeyler kıskandılar gayet hoştu. tabi o büyük ya zarar verir bizimkine diye tedirgindiler ama ben rahat olmaları için ısrar ettim öyle özgür bıraktık bebeleri zararda vermediler birbirlerine. onlar gitti başka misafir geldi çaya diye allahtan azbuuk bişeyler vardı evde de ikarm ettik. onlarında 15 aylık bi kızlrı var onlada oynadılar. sonra biz yattık oğluşumla oynaşa oynaşa uyuttum kuzucuğumu. bi dahada ağlatmama kararı aldım. dünyaları yıkarım uleenn onun bi damla gözyaşı uğruna. varsın beni yanına istesin ytarım napayım bugünler geçip gidecek yavrumu nasıl kastırdım diye üzülcem. değermi yaaa..gün gelicek hepsi düzelecek doğduğunda ilk 4-5 ay ağzından mememi hiç çıkarmayıınca ömür boyu emecek sandıydım ama şimdi ben açmasam gelmiyor bile. demekki geçiyormuş bu günler..

uzattım yine. zaten çoğunuz okumuyonuz dimi eee bu kadar uzun yazıyı kim o kur..

ezranın kayınannesine benden de 10 puann allah bozmasın. ben kendi annemden bile görmüyorum. bakıcı sorunu var ya yolla samsuna ben bakarım diyo. onu rahmetli dedemde bakar. kusura bakma 9 yıldan sonra bulmuşum ben onu kimseye yollayamam dedim bişey diyemedi.

deniz maşallah oğluma.

şöyle resimlere bakıyorumda çirkin bebek yok yaaa maşallah ocak bebeklerine. çirkin annede yok canım o ayrı..

ben balkabağı ve brokoliyi azcık soğan kavurup üzerine su ile ekleyip eziyorum güzel oluyor.
artık yaptığım sebze çorbalarına unu kavurup birazda süt ekliyorum sanki daha güzel oluyor..

monte geçende aşı konusunu yazmıştım seda ve sen için. tabi tekrar diyorum işinize karışmak istemem ama sizler için risk çok daha fazla. benim eşim enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve kesinlikle öneriyor. ilk başlarda bizde karşıydık ama aşılanan kişi sayısı arttıkça verilerde çoğaldı malum. birde en başlarda aşının içeriği belli değildi artık böyle bi sorun yok. biz cuma günü çağanımada yaptırdık. allah şükür hiçbişey olmadı. ateş falan yapmadı. ve burdaki dr arkadaşlarımızın hepsi kendi bebişlerinede yaptırdılar. emin ol hastalığın yanetkisi aşınınkinden çok daha şiddetli. hamile ve lohusalarda allah korusun ama ölüm riski çok yüksek. vanda yoğunbakımlar dolmuş vaziyette. ve malesef hamile ve lohusa çoğunlukta.. sen bilirsin ama ben vicdani sorumluluğumu yerine getireyim yinede. haa virüs havadan bile bulaşıyo yayılma hızı şimdiye kadar olanlardan çok daha yüksek. birde hamilerler için adjuvansız aşı geldi ona göre....

serpil..

meral,başak ,afacan saolun kızlar ,tamam uykudan ama uyumuo da??nerdeyse 2 saat ağlıo:(
deryacım hayırlı olsun canım,:)

duygu akşamları keremde çok keyifsiz oluyo sürekli onunla oynamamı ister biraz ayrılayım yanından oda ağlar bence akşama kadar yoruluyorlar uykuları geliyor ama uyumaları gerektiğinin farkında olmadıkları için uykuya geçme işini zaten kolay beceremiyrlar sorun oluyo huzursuz oluyorlar ben uyuyana kadar oyun oynuyorum keremle herşeyi bırakıp en çok akşam oluyo bu dediğin gibi sonra yorulunca iyice ve sıkılınca uykuya yenik düşüyoruz canım

iyigeceler kıslar umarım herkesler iyidir bütün gün dışardaydım giremedim bugün kaş bıyık aldır çağana doğum günü süsleri hediye vs işlerini hallettik pastamızıda sipariş ettik pasta börek işleri için malzemelride aldık marketten ay dışarı çıkması güzelde yorucu oluyor çocukla neyse ben yatimde dinleneyim öptüm herkesi

inci hadi bakalım kolay gelsin hazırlıklarda sana
darısı bana:)
iş görüşmen nasıl geçti?
eşim gelmedi hala bende 1 kadın 1 erkek izledim ama 1 kadınla okaddar zevkli gelmedi..kocamı istiyorum benn

günaydın herkese güzel bir pzar olsun hepimiz için :)
başakçım iş görüşmesi salı günü canım ama bende hiç istek yok o ayrı düşünüp duruyorum çağanı nasıl bırakırım diye üstelik oğlumun daha hiç dişi bile çıkmadı ay çok geçmi kaldı bu dişler yaa neden çıkmadılar bir biz kaldık dişssiz valla :((
duygucum asıl iş bundan sonra evde temizlik yapıcaz bu hafta sil süpür cam sil vs yoruc kısmı bu hafta en kolay kısmı hallettim ben yani :)))

Back
X