2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

deryacım geçmiş olsun bizimde öksürük başladı 2 gündür , bugün aradım doktoru sordum iyi haber vücuttan enfeksiyonu atıyor dedi

fifoşcum bebişin ağlatıyor seni ben buradayım anne diyor bu arada geçmiş olsun hastalanmışsın

semoşcum geçmiş olsun mirayada bizimde burnumuz hala akıyor ve tıkanıyor bir tek o geçmedi ama geçen seferde 15 gün sürmüştü

günaydın kızlar

deryacım geçmiş olsun bizimde öksürük başladı 2 gündür , bugün aradım doktoru sordum iyi haber vücuttan enfeksiyonu atıyor dedi

fifoşcum bebişin ağlatıyor seni ben buradayım anne diyor bu arada geçmiş olsun hastalanmışsın

semoşcum geçmiş olsun mirayada bizimde burnumuz hala akıyor ve tıkanıyor bir tek o geçmedi ama geçen seferde 15 gün sürmüştü

iyi dogumgunlerine turp gibi olacaklar inşallah :))

ay hala bana şaka gibi geliyor ya hangi ara bir yaşında oldu bu veletler ... daha dün hamileydik ..

evet valla geçen sene bugünlerde karnım burnumda her gece heyecanla yatıyordum gece sancım tutarsa diye zaman su gibi akıp gidiyor ben şimdiden bebeklik günlerini özledim minicikti ileride ne kadar büyük özlem duyucaz bugünlerimize Allah bütün yavrularımıza sağlık versin yüzleri hep gülsün inşallah

merhaba kızlar, iyi günle hepinize.

haklısın derya yaaa, ne çabuk geçti 1 sene.ocak bebeklerinin en geç gelenleri bile 20-25 güne kalmadan 1 yaşlarını doldurmuş olacaklar:))))

hamileliğimiz nasıl geçti, ne zaman doğdular; büyüyorlar, 1 yaşlarını dolduruyorlar.Zaman öyle bir akıyor ki.

nasılsın emelcim.artık doğru dürüst konuşamıyoruz bile:))) peşlerinden koşacağız diye
onat nasıl_?
maşallah çok tatlı çıkmış resimde, sarı kuş:)))

ahhh ahhhh gerçekten zaman öyle geçiyorkii.... daha dün doğmasını beklirken şimdi tıpış tıpış yürüyorlar.. yaşlarını doldurdular.. küçük mucizeler büyüdülerrr...
büyümeleri izlemek büyük bir keyif....

hepinizi çok özledim beni unutmadınız dimii....
ismail artık yürüyor..... birçok kelime yi söylüyor.. her yaptığımızı taklit ediyor.... tam bir şebekkk....

sağol canım yaa ...bazen k.k. ya girememenin eksikliğini öyle hissediyorumki..... bazen bi durum oluyo o sitede bakarım arkadaşlara sorarım diyorum kalakalıyorum...
hiç takip edemiyorum kim ne durumda merakda ediyorum aslında herkes yürüdümü? dişler ne durrumda ? (bizde 7tane)....

sağol canım yaa :teselli:...bazen k.k. ya girememenin eksikliğini öyle hissediyorumki..... bazen bi durum oluyo o sitede bakarım arkadaşlara sorarım diyorum kalakalıyorum... -tatlicadiarzu-

hiç takip edemiyorum kim ne durumda merakda ediyorum aslında herkes yürüdümü? dişler ne durrumda ? (bizde 7tane).... doğum günü kutlamaları ne durumda?:uhm:

Doğum günü kutlamaları tam gaz gidiyor:)))
Bizde daha 6 tane.Yürüyen ilk bebeklerimiz duygunun nil cadısı ve faziletin eymeni olmuştu.Arkasından sırayla diğerleri yürüyorlar maşallah.

merhabalar herkese nasilsiniz hanimlar herkes yaramazlarla ugrasiyor sanirim kimseler yok buda benim sansima herkesleri öptük oglusumla sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile2

Ayy ayyy siz geçen yıldan bahsedince bende resimlere baktım efkarlandım:) Ne kadar çabuk geçti.. Ben geçen yıl bu günlerde her gece korkarak yatıyordum. Erken gelirse bana süpriz yaparsa diye.. Ama kızım tam gününde geldi.. :)) Benim minik tıytılım şimdi kocaman tıytıl oldu...

İyi akşamlar.. Aylin abla geçenlerde senin mercimek çorbanı yaptım ama teşekkür etme fırsatım olmadı. Aybükenin damak tadına uygun bir çorba oldu, arada farklı tarifler iyi oluyor. Uygun bir zamanda ismini unuttum da halleyle yaptığın pastayıda deneyeceğim. Güzel olacağından eminim..

Bende dün akşam fırında peynirli ıspanak yaptım. Aybüke çok sevdi. Bugünde haşlama ve pilav yedi.. Çok yemedi ama bir iki lokmada olsa yedi.. Bu da benim mutlu olmam için yeterli:)

beğenmenize sevindim Tuğbacım afiyet bal şeker olsun fıstık kızıma :)
pastayı dene eminim çok beğeneceksiniz çok kolay ve çok leziz oluyor..

ayy allahım şirinliğe bak sarı kafadaki :)

merhaba canlarım nasılsınız geçmişe bakamadım ama doğum günleri başlamış çok sevindim Allah hep mutlu günleriizi gösterin inşalah
haftaya işe başlayacağım iş yerinde internet vardır heralde ve bende sanırım daha sık girerim topiğe diye umuyorum

aa ne güzel olur umarım dönersin aramıza :)

günaydın arkadaşlar,

d.günü kutlamaları çok hoşdu darısı bizlere inş.

pzt günü işdeydim miray ateşlenmişdi iki gün ateşi vardı ama allahdan fitille hemen düşürüyorduk fazla inatcı olmadı busefer, burnu akıyor burnun akması iyi diye biliyorum,

Semracım çok geçmiş olsun,evet burun akıntısı,öksürük iyi diyorlar..

günaydın demeyi unuttum..
günaydın herkese..a.s.

Nerelerdesin Demet uğramaz oldun buralara artık ?

Kimsecikler yok.. Bari kızımda uyurken biraz ders çalışayım...

iyi dersler :)

aylin bi senden baska kimse yok nasilsin canim oglun un hastaligi nasil oldu ? kimseler ugramaz olmus bugün buraya

aylin versene şu tarifi. ben izleyemedim...

3 adet yufka
5-6 orta boy patates
200 gr peynir
maydanoz
2 yumurta
yarım paket margarin
1 bardak yoğurt

patatesleri haşlayıp rendeleyin ,bir yumurtanın sarısını ayırıp içine kırın
peynir maydanoz,margarini eritip hepsini harmanlayın..peynirin tuzuna göre
tuzunu ayarlayabilirsiniz..
masaya 1 yufka serip hazırladığınız harçtan sürün,sürerken dikkat edin parçalanbilir yufkalar..harcı sürünce 2. yufkayı üstüne serip yine harctan sürün,
3.yufka içinde aynı işlemi yapın..harç işi bitince yufkaları rulo şekline sarın..
ortadan keserek dolapta bekletin 2-3 saat,aceleniz yoksa 1 gecede bekleyebilir..
daha sonra dilim dilim kesip yağlı kağıt konmuş tepside üstüne yumurta sarısı sürüp
pişirin..ve afiyetle yiyin..
isterseniz kaşarda rendeleyebilirsiniz,isterseniz susam çörek otu koyabilirsiniz..

Son düzenleme:
Back
X