Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne haber aylincim, nasılsın_? Eve gitmeden bir bakayım dedim sizlere:)))
Ayşe sen nasılsın canım_?
nasılsın emelcim.artık doğru dürüst konuşamıyoruz bile:))) peşlerinden koşacağız diye
onat nasıl_?
maşallah çok tatlı çıkmış resimde, sarı kuş:)))benim büyük oğlum sarışındı.sağsarı saçları vardı.ona benzetiyorum senin oğlanı:))
maşallah ismail paşayaahhh ahhhh gerçekten zaman öyle geçiyorkii.... daha dün doğmasını beklirken şimdi tıpış tıpış yürüyorlar.. yaşlarını doldurdular.. küçük mucizeler büyüdülerrr...
büyümeleri izlemek büyük bir keyif....
hepinizi çok özledim beni unutmadınız dimii....
ismail artık yürüyor..... birçok kelime yi söylüyor.. her yaptığımızı taklit ediyor.... tam bir şebekkk....
merhaba ayşe giremiyoruzki hiç bu afacanlardan siteyemerhabalar herkese nasilsiniz hanimlar herkes yaramazlarla ugrasiyor sanirim kimseler yok buda benim sansima herkesleri öptük oglusumla sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile2
dedigin gibi aylincim zaman buldugum an fazladan yapip dolaba atacam canim tekrar tesekür ederim ...Benim 3 oglum var canim malesef kizi bulamadim belki bidaki sefere kaydirigubbakcemile3KIZLARIN GELDİĞİ GÜN YAPMIŞTIM
sağolsunlar çok beğendiler,kolay pratik bişey
at dolaba hazırda böreğin olur hiç değilse..
sen kaçtane çocuğun var ?
iyim meralcim sen nasilsin ? kusura bakma benim yaramazlardan firsat bulup bakamadim burayaNe haber aylincim, nasılsın_? Eve gitmeden bir bakayım dedim sizlere:)))
Ayşe sen nasılsın canım_?
iyiyim meralcim saol sen nasılsın , evet görüşemiyoruz malesef, onatda hastaydı toparlandı sayılır artık, asıl senin paşa çok güzel çıkmış resimde maşallah, valla bizimkinin saçı değişir dedik ama değişmedi sarı kafa kaldı
maşallah ismail paşaya
merhaba ayşe giremiyoruzki hiç bu afacanlardan siteye
günaydın
ben çok kötü durumdayım miray son haftalarda gece hep 3 gibi uyanıyor ya beni emmek istiyor yada oyun oynamak bu gece 3 de uayndık saat 5 e kadar ne yapmak istediğini tam analayamadım. altı kuru karnı tok keyfide yerinde ama uykuda yok.
saat 11 gibi uyudu gece 3de uyandıı başda oyun oynamakl istedi sonrada babasının kucağında dön sağa dön sola oturmamızada izin yok anca pofpofladık çok kötğüyüm resmen gözlerim yanıyor neyapamam gerektiğini bilmiyorum dişlerden olabilirmi sizce, bana bişeyler söyleyin arkadaşlar gercekden çok zor durumdayım işe gelmesem sorun değil işyerindede uykususluk hiç çekilmediğinden sıkıntı yaşıyorum.
bi kitap vardı uyku düzeni için falan onu okuyan arkadaşlar işinize yaradımı veya kitaptaki düşünceler gercekdede yardımcı oluyormu.
ya tatlım bizde sabahladık bugün 2 de uyandık 6:30 akadar uyumadı oyun oynamak istiyor allahtan ablam bizde kalıyor yoksa sabah işe nasıl gelirdim bilmiyorum biraz önce bi sitede okudum büyüme sancıları diye bebeğin uyku düzeni bozulur veya sebebsiz mızırdaklık yapıyorsa diyor ya emeklicektir ya yürücektir ya diş gelicektir yada büyüme periyodunda ne varsa sırada onun zamanı geliyordur yazıyor . inşallah bakalım bende yürümesini bekliyorum artık avuntum o..