2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecenin ikisi çağan bey hala ağlıyo. kapattım odasının kapısını geldim yazmazsam delircem. allaha yalvarıyorum ya bana güç ver ya şu bebeğe uyku diye ama vermiyor. allah beni sınıyor herhalde ama ben bu sınavdan galiba kalıcam. isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi. allah kahretsin ne anam geliyo ne kaynanam. hoş gelselerde bi faydaları yok ya. şu dünyada kendimi sap gibi yapayalnız hissediyorum. analığımdan utanır oldum neyi yanlış yapıyorum diye. sinirlerim alt üst olduağlıyorum sadece. uykusuzluktan ölüyorum delircem galiba. oooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff. dayanamıyorum yaaaa.

günaydın arkadaşlar

sepetci çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun sabırlı ol bende kızım huysuzlanınca yapamıyorum beceremiyorum diyorum ama öyle değil olucak bunlar allah başka dertler vermesin allaha şükür sağlıkları yerinde onun dışındaki şeylerde önemli değil, eşinden yardım iste geceleri alsın pışpışlasın oyalasın sende dinlenmiş olursun hem gerçekden çok zor yanında yardımcı olabilcek birinin olmamasıda çok kötü ne diyim zor işin. ya kuzenimin çocuğuda öyle huysuzmuş rezene çayı içdim sürekli onada iyi geldi beni rahatlatıyor egeyede uyku yapıyor dedi ama bilmiyorum bitkisel çaylar falan denesen

günaydın:))
canım ya gerçekten çok sinir ,uykusuzluk beraberinde o kadar problem getirio ki..nil de dün 6,5 gibi tamamen açtı gözünü akşam 9 u geçiodu uyudu hem de arabadaydık,pess dedim pess!!
3 gecedir uyumuorum ben de alt üst oldum..eşin kalkacak olsaydı kalkardı heralde benimki duymuo nili..
umarım çok güsel bi gün olur:))

günaydın şekerler nasılsınız???daha kahvaltı yapmadım yapayım
birde geçmişe bakayım geleyim öpüyorum...

slm hanımlar. kuzumla kahvaltı yapmaya çalıştık, çamaşırları makinaya atıp, mutfağı toplayı geldik. kuzum kendi kendine oyalanırken bende iki dakika bakayım. Birazdan uykusu gelir ağlamaya başlar...

sepetçi cnm üzülme bence eşin yardımcı olmalı sana kesinlikle geceleri kalkmalı pışpışlamalı işe gidiyor olabilir ama senin temponunda işten bi farkı yok sen daha cok yoruluyorsun ondan o yüzden yardımcı olsun sana ben cok uykum olduğunda eşimi kaldırıyorum geceleri mama vs icin saolsun hiçte kalkamam demiyor

günaydın tuğba cım nasılsın ya... afiyet olsun size...
sepetçi canım üzülme yanlız diilsin bizimki de kalkmaz...
ama hafta sonları yardımcı olur tabiki...
chadı çok şanslısın ne güzel bak yardımcın var en azından..

Son düzenleme:
selamlar hanımlar parktan geldik çağanı uyuttum çorbasını yaparken bakim dedim umarım herkes keyiflidir
serpilim valla benim çağanda uyumuyordu dün gece babasıyla aramıza yatırdık sırtını sıvazlaya sıvazlaya uyuttuk belki senin yannda uyur denedinmi biliyorum ama zorda kalınca ben yanıma alıyorum güzel uyuyor

deniz cnm kusura bakma geç yazıyorum.. Aybükeyi uyuttum geldim..
ıYiyim çok şükür sen nasılsın.

valla doğrusu bende sabah ezanından sonra yanıma alıyorum daha çok uyuyor ozaman.. Yopksa yatağında uyanınca hemen uykusu kaçıyor

1kere kalkıo cnm genelde 4te.snra 7de tamamen uyanıyo

oh masallah allahim bizim domatezede versin boyle uyku ben 9 aydir bir gece uyudugumu bilmiyorum 5-6 kez en az kalkiyor hele bu ara uyaniyor oyun oynamak istiyor aramiza aliyoruz yatagin basina tutunup zipliyor biz uyuyoruz bir sure sonra hanfendide yorulunca yatiyor :))

aa kimselr kalmamış kıslar geçen biri bahsdiyordu bu halkbankın sınavı 1980 ve sonrası sınava katılabiliyır yazıyordu acaba benmi yanlış okudum bilen varmı biz katılamıyormuyuz

herkese merhablar...elvinden giremiyrm...
inci abla 1980 sonrası sınava girebiliyo die biliyrm ben halkbankın sitesine bakabilirsin emin olmak için

kızlare elvinin ateşi bir türlü düşmüoo fitil veriyrm pzar gününden beri...şimdide dolven verdim...fitil alışkanlık hyapar mı napmam lazım dr antibiyotik verdi ateşi bi düşüo sonra tekrar 39a çıkıoo..şimdi yine 39 çok fena haldeimmm

canım fitil alışkanlık yapabiliyormuş antibiyotik işe yaramıyorsa bir dra git derim ben geçmiş olsun canım accık ılık su işle havluyu ıslat sil bakalım nasıl olucak

azılar kabarık dr dişeten dedi...diş yapmıo ateşinide boğazları iltihaplı işte o yapıo ateşi..diş boğaz iltihabı yapar mı ki??

Back
X