2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün dra GıTTıK Bı SIKINTISI MI VAR ACABA DıYE cuma günde 9 aylık olacak hem oda aradan çıksın dedik. geçen ay aldığı 200gr ı bu ay vermiş hemde hepsini. boyu hiç uzamamış. dr. bunda sıkıntı var dedi. sonra kan alındı kansızlık çıktı ve karaciğer enzimlerinden biri çok yüksek çıktı. sebebi
belli değil bitkisel çaylar yapabilir diyolar ama benimki su bile içmiyor. bir sürü mama vitamin aldık geldik. idrar istendi ama bizim oğlan saatlerce işemedi. onuda yarın sabah babamız giderken götürcek yaparsa ve toplayabilirsek tabi. canım çok sıkıldı napıcam bilemiyorum. gücüm yetmiyo yok yok ben bu işi beceremiyorum. bide haSTALIK ÇIKARSA MAHFOLURUM. neyse ya herkesin işi başından aşkın.
alisha geçmiş olsun hayatım. allah hepimizin önüne iyi insanlar çıkarsın inşallah..

saol cnm...bende yıkıyrm...ama düşünce tekrar çıkıoo..fitili bende 6 ssaat arayla veriyrm ama 4 ssaat çıktıktan sonra tekrar çıko ateş...o zaman calpol versem olur mu ki?

dru aradım yarına kadar düşmezse yatış yapıcaz dedi:gitme:

Burcucum, bizimde üst dişler çıkarken 39,9 a kadar yükseldi egehanın ateşi, dr.umuz 1 ölçek calpolün içine 10 damla novalgin damla damlatın öyle verin dedi.Bende öyle yaptım, yaklaşık 7-8 saat ateşi o kadar yükselmedi.Hafif yükselmelerinde de hep ılık suya soktum ya da ellerini başını yüzünü ayaklarını ıslattım.Dr.unla bir konuş, öyle yapabilirsin derse bir kullan.İnşallah bir an önce iyileşir, kolay gelsin canım.Kimseyide takma, tabii ki o kadar düşeceksin üstüne kendi çocuklarının üzerine düşmemişler mi, hasta olduğunda ilgilenmemişler mi bu insanlar_?
Sıkma onlarla canını.Kanında iltihap yoksa büyük ihtimalle diştendir.

Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun.İnşallah bir an önce atlatır bütün kuzular.

Deryacım tek değilsin, bende öyle gece boyunca 5-6 kez emmek için uyanıyor, emdiği sürece bu olacak sanırım.Birde bazen sütüm olmuyor, uyku sersemliği emdiği memeyi veriyorum, bizim paşa süt gelmiyor diye ısırıyor memeyi.Mecburen uyanıyorum o zmana, diğer memeyi veriyorum.Sabah ta en geç 7 de ayaktayızkafamçokkarıştı

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım sizede.Allah korumuş bişey olmamış.istanbul güzel yerde epey sorunlu oldu artık.

iyi akşamlar hanımlar... Bizim aybükenin uyku düzeni çok acayip oldu. bu saatte uyuyor.. Sonra 9-10 arası uyanıyor... Sonra bir de yatıyoruz gececi olduk...

burcu çok geçmiş olsun cnm... İnş biran önce atlatırsınız.

Ayşegül sizede çok geçmiş olsun.

burcucum işallah düşmüştür ateşi
sepetçi işallah bişeyi yoktur canım sakın bakamıyorum diye düşünme hepimiz onlar için elimşzden geleni yapıyoruz Rabbim dermansız dert vermesn hiç birimize

saolun kızlar ya evet daha 1ay olmadı cüzdanım çalınalı, insanlar çok adileşti bu istanbulda kimseye arkanı dönmiycen
gerçekten şans..her an tetikte olmak lazım..çook geçmiş olsun..
bugün dra GİTTİK Bİ SIKINTISI MI VAR ACABA DİYE cuma günde 9 aylık olacak hem oda aradan çıksın dedik. geçen ay aldığı 200gr ı bu ay vermiş hemde hepsini. boyu hiç uzamamış. dr. bunda sıkıntı var dedi. sonra kan alındı kansızlık çıktı ve karaciğer enzimlerinden biri çok yüksek çıktı. sebebi
belli değil bitkisel çaylar yapabilir diyolar ama benimki su bile içmiyor. bir sürü mama vitamin aldık geldik. idrar istendi ama bizim oğlan saatlerce işemedi. onuda yarın sabah babamız giderken götürcek yaparsa ve toplayabilirsek tabi. canım çok sıkıldı napıcam bilemiyorum. gücüm yetmiyo yok yok ben bu işi beceremiyorum. bide haSTALIK ÇIKARSA MAHFOLURUM. neyse ya herkesin işi başından aşkın.
alisha geçmiş olsun hayatım. allah hepimizin önüne iyi insanlar çıkarsın inşallah..
off ne diyeceğimi bilemedi,umarım kötü bişi yoktur,geçmiş olsun.senağlama

burcucum işallah düşmüştür ateşi
sepetçi işallah bişeyi yoktur canım sakın bakamıyorum diye düşünme hepimiz onlar için elimşzden geleni yapıyoruz Rabbim dermansız dert vermesn hiç birimize

amin:Saruboceq:

ii akşamlar..
ben de deliriodum bugün hiç mi susmaz bi bebek ağla ağla..yemedi,giyinmedi,altını değiştirmek ne mümkün,hıçkıra kıçkıra ağladı.dr gittik susuo orda geri geldim gene..neys bişi yok Allahtana ama diş patlamış bu sefer gördüm..ay gene uyandııı bu kaçıncı

duygucum dişi patlamış ya ondan öle yapıyodur..

meral abla dr novalgin damla vermiş eşim gelince aldrcm..bu gece de düşmezse hastaneye yatışı uygun görüyo dr.çok saol..

hepinize ayrı ayrı tşk ederimm iii ki varsınızzz...ii ki sizleri tanıyrmm

Duygu diştendir.. Bizim hala dişimiz yok. üst damakta bir beyazlık var ama dişmi değilmi anlamadım. Hergün rüyalarıma giriyor bu dişer yaaa

canım nasıl ii olacaksa öle olsun sonuçta tedbir,biz de yatmıştık 2 gün hastanede.Allah korusun di mi?
bişeye ihtiyacın olursa haber et,belki elimizden gelir..tabi işallah geçer ateşi.

ii geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan

canım nasıl ii olacaksa öle olsun sonuçta tedbir,biz de yatmıştık 2 gün hastanede.Allah korusun di mi?
bişeye ihtiyacın olursa haber et,belki elimizden gelir..tabi işallah geçer ateşi.

ii geceler arkadaşlaropuyorumnanaktan

evet cnm allah koruusun...ayy cnm benim çok saol....bi daha ateş olmadı ama inş gecede olmaz...öpyrm sizi ii geceler

slm kızlar umarım iyisinizdir metin çok hastasenağlamaatesini düşüremiyoruz iki gündür 39 larda yemiyo içmiyo ya uyuyo yada baygın yatıyo kuzum mahvolduk 1-2 saatlik uykuylayım sabah kalkıp işe gidiyorum yedi de ilaçlarını verdim o saattir uyuyo atesi düştü ama ilaçların etkisi gecince tekrar cıkıyo perişan olduk yarın da gecmezse yatıs yaptırcam hastaneye umarım sizler bebekleimiz iyidir neyse ben kaçtım çok öptüm

kızlare elvinin ateşi bir türlü düşmüoo fitil veriyrm pzar gününden beri...şimdide dolven verdim...fitil alışkanlık hyapar mı napmam lazım dr antibiyotik verdi ateşi bi düşüo sonra tekrar 39a çıkıoo..şimdi yine 39 çok fena haldeimmm

çok geçmiş olsun canım...çevrende farnjiti olan filan varsa elvine fazla yaklaştırma en önemlisi öptürme...mikrop kaptığı zaman çok kötü benimde yeğenim öyle biranda ateşlenip yatağa düşüyor doğru hastahaneye yatırıyorlar...doktor boğazında rahatsızlığı olan birisinden nefes yoluyla geçen bir hastalık demişti ismini tam hatırlamıyorm..inşallah biran önce iyileşir..:Saruboceq:

eşim aradı şimdi ümraniyede arabasına binerken gasp etmeye çalışmışlar bi çizik var sadece dio ama merak ettim karakoldaymış off:((

sizede çok geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur...

bugün dra GİTTİK Bİ SIKINTISI MI VAR ACABA DİYE cuma günde 9 aylık olacak hem oda aradan çıksın dedik. geçen ay aldığı 200gr ı bu ay vermiş hemde hepsini. boyu hiç uzamamış. dr. bunda sıkıntı var dedi. sonra kan alındı kansızlık çıktı ve karaciğer enzimlerinden biri çok yüksek çıktı. sebebi

çok geçmiş olsun..umarım kötü birşey çıkmaz.hemen moralini bozma başka doktorlarada götürürsün..

slm kızlar umarım iyisinizdir metin çok hastasenağlamaatesini düşüremiyoruz iki gündür 39 larda yemiyo içmiyo ya uyuyo yada baygın yatıyo kuzum mahvolduk 1-2 saatlik uykuylayım sabah kalkıp işe gidiyorum yedi de ilaçlarını verdim o saattir uyuyo atesi düştü ama ilaçların etkisi gecince tekrar cıkıyo perişan olduk yarın da gecmezse yatıs yaptırcam hastaneye umarım sizler bebekleimiz iyidir neyse ben kaçtım çok öptüm

minik pinponetede geçmiş olsun...ne oluyor bu beklere sanırım salgın var...inşallah metinimizde iyileşir bir an önce:Saruboceq:

bu aradaiyi geceler ama kimse kalmamış...

bugün bizde başka bir doktora gittik..eymen 8800 boyda 76 cm olmuş...kilosu ayına göre normal ama boyu uzun olduğu için zayıf gözüküyor dedi...en büyük problemi yeme sorununu konuştukk..eymende balık yağı kullanmaya başlayalı birazda olsa iştahı artmıştı doktorda balık yağı yazayım dedi bende kullanıyorduk dedim tamam dedi.kansızmış sabah 10 damla akşam 10 damla ver dedi (biz ilacın yarısını döküpte içtiğimiz için o yüzden böyle tvsiyede bulundu doktor)...birde ilcı metal kaşıkla ver mamsını plastik kaşıkla ver dedi..o yüzdende reddedebiliyomuş yemeği..metal olunca ilaç verdiğini zannediyormuş..birde fantomolt verdi..yemeklerine ondan koyacağım..en önemlisi aç bırak memeyi verme sadece uyuyacağı zaman birde geceleri ver dedi...yedirmek için en fazla yarım saat uğraş sonra bırak dedi...yumurtayı bir gün ver birgün verme dedi...birde liste verdi işte öyle..çokta farklı şeyler söylemedi yani...çok şükür eymen birazda olsa yemeye başladı zaten..inşallah zamanla tamamen düzelir...

bugün dra GıTTıK Bı SIKINTISI MI VAR ACABA DıYE cuma günde 9 aylık olacak hem oda aradan çıksın dedik. geçen ay aldığı 200gr ı bu ay vermiş hemde hepsini. boyu hiç uzamamış. dr. bunda sıkıntı var dedi. sonra kan alındı kansızlık çıktı ve karaciğer enzimlerinden biri çok yüksek çıktı. sebebi
alisha geçmiş olsun hayatım. allah hepimizin önüne iyi insanlar çıkarsın inşallah..[/hliliQUOTE]

sepetçi geçmiş olsun canım,merak etme birşey yoktur;aynı şey bizdede oldu doktor kan alırken kolunu çok sıkmışlarsa karaciğer değerleri yüksek çıkabiliyor demişti,gerçektende öyleymiş sonraki kan tahlilinde normal çıktı inş. sizinkide öyledir.

monte geçmiş olsun canım inş. biran önce iyleşir bebeğin,allah onlara hastalık vermesin

Back
X