bugün dra GıTTıK Bı SIKINTISI MI VAR ACABA DıYE cuma günde 9 aylık olacak hem oda aradan çıksın dedik. geçen ay aldığı 200gr ı bu ay vermiş hemde hepsini. boyu hiç uzamamış. dr. bunda sıkıntı var dedi. sonra kan alındı kansızlık çıktı ve karaciğer enzimlerinden biri çok yüksek çıktı. sebebi
belli değil bitkisel çaylar yapabilir diyolar ama benimki su bile içmiyor. bir sürü mama vitamin aldık geldik. idrar istendi ama bizim oğlan saatlerce işemedi. onuda yarın sabah babamız giderken götürcek yaparsa ve toplayabilirsek tabi. canım çok sıkıldı napıcam bilemiyorum. gücüm yetmiyo yok yok ben bu işi beceremiyorum. bide haSTALIK ÇIKARSA MAHFOLURUM. neyse ya herkesin işi başından aşkın.
alisha geçmiş olsun hayatım. allah hepimizin önüne iyi insanlar çıkarsın inşallah..[/hliliQUOTE]
sepetçi geçmiş olsun canım,merak etme birşey yoktur;aynı şey bizdede oldu doktor kan alırken kolunu çok sıkmışlarsa karaciğer değerleri yüksek çıkabiliyor demişti,gerçektende öyleymiş sonraki kan tahlilinde normal çıktı inş. sizinkide öyledir.
slm kızlar umarım iyisinizdir metin çok hastasenağlamaatesini düşüremiyoruz iki gündür 39 larda yemiyo içmiyo ya uyuyo yada baygın yatıyo kuzum mahvolduk 1-2 saatlik uykuylayım sabah kalkıp işe gidiyorum yedi de ilaçlarını verdim o saattir uyuyo atesi düştü ama ilaçların etkisi gecince tekrar cıkıyo perişan olduk yarın da gecmezse yatıs yaptırcam hastaneye umarım sizler bebekleimiz iyidir neyse ben kaçtım çok öptüm
monte geçmiş olsun canım inş. biran önce iyleşir bebeğin,allah onlara hastalık vermesin