2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar
ceylin çok hasta sabaha kadar atesten yandı kuzum uyumadı da inledi durdu sanki
3 de doktora götürecem sağlık ocağına tabi uzman doktor varmış işte böyle durumlarda ilçede oturduğuma lanet ediyorummmm
şimdi baygın baygın uyuyor

semracım çok saol..üzülmemek elde değil
ahucum çok geçmiş olsun inş düzelir kısa zamanda..
askhom maşşallah darısı bize...ben bi tahmin yürütemicem...çünkü bu bebişlerin sağı solu belli olmuoo
fazilet başınız sağ olsun ani kayıplar çok zor oluyo sabır versin allah..
filiz kazasız belasız kullan inş arabanı

iyilik canım bizdende çağan uyurken yemek yaptım ona efe nasıl yemesi düzene girdimi yoksa hala mamaı istiyor

hemşom geçmi olsun sanada

saol canım

mastit olmustu bı arkadas da ona da cok gecmıs olsun

saol canım benım o

filiz yeni araban hayırlı olsun...

Esra sormuşsun dişi çıkmayan varmı diye. Henüz dişimiz çıkmadı ama görünürde birtane var. Bakalım nezaman patlıcak...

bizde daha görünür birşey yok canım

Günaydın kızlar pzt günü iş çok oluyo ev temizlenecek valizler yerleştirilecek yemek falan bugün unutun beni
Balım başınız sağolsun

Montesori araban hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

Efe çok şımarık oldu sizinkiler nasıl
1 hafta annemlerde kaldım huyu suyu değişti istediği olmayınca ağlıyo
sürekli bi şeyşere sinir yapıyo kızıyo

berrakta öle oldu,1 hafta babanne bizdeydi o baktı,hemen şımardı,tepinio ayaklarını nasıl vuruo sinirlenince bir görsen

herkese merhabalar umarım herkes iidir..
geçmişi okurum inş..
sabah çok kötü bi haberle güne başladım ağlayıp duruyrm canım kardeşimin usta birliği hakkariye çıkmışmafoldumben...allahım tüm askerlerimizi koru

hayırlı tezkereler olsun canım inşallah

filiz hayırlı olsun canım araban umarım bunu kullanırsın:)))
balım başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin

ooffff içim gitti ...

kızım odasında oynuyordu... birden ağlama sesi geldi... bi baktım babasının takımının askısının demiri ağzında.damağına takılmış.... ayyy ben gözüne felan girdi sandım... bayılacvaktım azkalsın...artık boşi bıakmaya fgelmiyo yaaa...

merhaba kızlar
ceylin çok hasta sabaha kadar atesten yandı kuzum uyumadı da inledi durdu sanki
3 de doktora götürecem sağlık ocağına tabi uzman doktor varmış işte böyle durumlarda ilçede oturduğuma lanet ediyorummmm
şimdi baygın baygın uyuyor

ccok gecms olsn diş falan mı cıkarack acaba ozamnda bazı bebklr ateşlnymş inş kötü bişe dgldr

Şeydacım evet buluşalım
Kışın çok zor olur
Bi organizasyon yapalım,ne zaman müsaitsin sen?
ben öğlden sonra 2.30 gibi müsait oluyorum

Çalışan annelerr,özellikle size bu soru..Bebeğinizle yeteri derecede ilgilendiğinizi düşünüyo musunuz?
Şu kalteli zaman dedikleri zamanı ne şekilde değerlendiriyosunuz bi anlatın da vicdanım rahatlasın

ınaysa bazen çok güzel yiyo bazen hiç bişey yediremiyorum neden böyle yapıyo anlamıyorum , neyse böyle böyle idare etcez artık çok takmıyorum...

Gamzecim sen yine Badesiz geleceksin anladığım kadarıyla o zaman haftaya buluşalım ben de Efeyi bırakıp gelirim...
Diğer ankaralılar size de uyar mı?

chef geçmiş olsun,ilçelerde özelliklede küçük ilçelerde oturmanın dezavantajlarından biri bu ne yazıkki bizde senelerce bunun sıkıntısını yaşadık Allah kolaylık versin.

aman tuğba allah korumuş valla ben 1 sn bile yalnız bırakamıyorum çünkü anında bir yerlere çarpıyor çok yoruldum valla

dünürcüm allah kavuştursun üzülme demekle olmuyor tabi ama allah korusun bütün askerlerimizi

ayşegül hoşgeldin inan bende farkında değilim hızlı hızlı okumaktan yeni bir arkadaşımızın aramıza katıldığının

ahucum geçmiş olsun hastalık çok zor

askhom ilk yürüyen ocak bebeğimizi kutluyorum

mirmirmirmir
aman tuğba allah korumuş valla ben 1 sn bile yalnız bırakamıyorum çünkü anında bir yerlere çarpıyor çok yoruldum valla

dünürcüm allah kavuştursun üzülme demekle olmuyor tabi ama allah korusun bütün askerlerimizi

ayşegül hoşgeldin inan bende farkında değilim hızlı hızlı okumaktan yeni bir arkadaşımızın aramıza katıldığının

ahucum geçmiş olsun hastalık çok zor

askhom ilk yürüyen ocak bebeğimizi kutluyorum

cocuklardn pekte fırsat olmy bilg.ğrasmy bizimki hemen tuşlara saldırıyor işimiz cok zor

Back
X