Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa dalılım ayşegül hoşgeldin dedm görmedinmi diğer arkadaşlarda dedi genelimiz çalışıyoruz veya cocuklardan gecmişe bakamıyoruz lütfen darılma
hemşom geçmi olsun sanada
mastit olmustu bı arkadas da ona da cok gecmıs olsun
filiz yeni araban hayırlı olsun...
Esra sormuşsun dişi çıkmayan varmı diye. Henüz dişimiz çıkmadı ama görünürde birtane var. Bakalım nezaman patlıcak...
Günaydın kızlar pzt günü iş çok oluyo ev temizlenecek valizler yerleştirilecek yemek falan bugün unutun beni
Balım başınız sağolsun
Montesori araban hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Efe çok şımarık oldu sizinkiler nasıl
1 hafta annemlerde kaldım huyu suyu değişti istediği olmayınca ağlıyo
sürekli bi şeyşere sinir yapıyo kızıyo
herkese merhabalar umarım herkes iidir..
geçmişi okurum inş..
sabah çok kötü bi haberle güne başladım ağlayıp duruyrm canım kardeşimin usta birliği hakkariye çıkmışmafoldumben...allahım tüm askerlerimizi koru
merhaba kızlar
ceylin çok hasta sabaha kadar atesten yandı kuzum uyumadı da inledi durdu sanki
3 de doktora götürecem sağlık ocağına tabi uzman doktor varmış işte böyle durumlarda ilçede oturduğuma lanet ediyorummmm
şimdi baygın baygın uyuyor
aman tuğba allah korumuş valla ben 1 sn bile yalnız bırakamıyorum çünkü anında bir yerlere çarpıyor çok yoruldum valla
dünürcüm allah kavuştursun üzülme demekle olmuyor tabi ama allah korusun bütün askerlerimizi
ayşegül hoşgeldin inan bende farkında değilim hızlı hızlı okumaktan yeni bir arkadaşımızın aramıza katıldığının
ahucum geçmiş olsun hastalık çok zor
askhom ilk yürüyen ocak bebeğimizi kutluyorum