2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem kolay değil yaşadıkların ama atlatacaksın ve sonra keşkeler başlıyacak,benimde tam tersi fazla kalabalık geliyor bazen,evde sürekli kavga eden bağrışan koşturan çocuklar bende gece onların yatırıp sessizliğin tadını çıkardığım saatleri iple çekiyorum,ama zaman içinde yaşarken ne kadar yavaş gibi gelsede geriye baktığında nasıl geçtiğini anlamıyorsun,biraz daha sabır inan bana göz açıp kapayıncaya kadar hayatın içinde koşturuyor olacaklar.

cok saol ismiyecim sende haklısın işte herkez goruldugu uzere dort duvarında baska baska seyler yasıyor cok saol canım oyle mutluyumkı sızlerı tanıdıgıma ve de cok sanslıyım burayı kesfetmıs oldugum için :)))
sizleri cokkk sevıyorummmmmm

kızlar betül şu anda çamaşır sepetinin içinde oynuyor,iki gündür bunu keşfettik ve aldığımız hiç bir oyuncakla bu kadar eğlenerek oynamamıştı:hulya:

MERHABA KISLARRR.....
ay herkesi okadar çok özledimki... hayatımda çok büyük boşluk oluştu k.k. olmayınca... bazen oğluma ne yedireceğimi şaŞIRIYORUM... kulüp olsaydı bakardım tarif alırdım diorum :( eşimde internet bağlatmayı düşünmüyo :a015:

oğlum çok ii sadece 2dişşimiz var başka yok.. yeni yeni 2-3adım atmaya başladı.....
birde eliff dio teyzesini çağırıp duruyo sürekli... ne yapsak taklit ediyo sesleri çıkarıyo....
oynamayı çok seviyo her müzikle göbeğini oynatarak oynuyo.....

umarım bütün bebekler iidir yürümeye başlayanlar varmı?
herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

kaan da ciciiii cızzz babaa adaa(anne) dede dıyor
tabı hepsı bilinçsiz
emeklemıyor agız ustu dusunca ayaklarını yere basıyor popoyu havalandırıyor ay dıkelecek dıyorum pat yapısıyor yere :))) tembel horozum benım :))) bizimkinin çeneye vurdu gucu baska da bısey yapmıyor su ara parmagını herseye uzatıyor o kadar oyle bay bay dı alkıs dı bırbır dı vs yapamıyor :)))

selam kızlar, nasılsınız..
dün "zıpır"ım terketti beni..uzun zamandır keyifsizdi zaten, veteriner akciğer enfeksiyonu dedi iğne, vitamin vs ama tedaviye cevap vermedi, buraya kadarmış demekki, 9 yılı devirmiştik..kaçak buraya bile getirmiştim senağlama

özlem benimki de alkış, baybay falan yapmıyo..kendi havasında agır abi takılıyo..bagırırken agzını eliyle kapatıp aba ba ba baaa yapıyo ama..(genelde kızdıgında, tahammülü kalmadıgında falan..) bagırırken bikere babası yapmıştı şimdi kendi yapıyo. bi de dans etmeye çalışıyoki evlere şenlik..

sağol balım..su kaplumbağasıydı..minicikti aldıgımda, insan çok bağlanıyo..bi daha da evcil hayvan falan istemiyorum..küçükken de kuşlarımız kaçmıştı az ağlamamıştım..

iyi akşamlar:))
ayçacım çok üzüldüm aileden biri gibi oluyıolar sanki :((:sinifsinif:
maaşallah bebişlerimize:nazar:
özlemcim daha iyi olmana sevindim ama yinede bir doktor yardımı düşün derim ben
ee yarın kimdeyiz şimdi ve saat kaçtaopuyorumnanaktan
iyi geceleeeerrrr...

sağol balım..su kaplumbağasıydı..minicikti aldıgımda, insan çok bağlanıyo..bi daha da evcil hayvan falan istemiyorum..küçükken de kuşlarımız kaçmıştı az ağlamamıştım..

bende balık besliyodum akvaryumum vardı balıklarım ölünce bende çok üzülmüştüm..

inanna sağol canım..gerçekten zor, öyle alışmışımki ona hala inanamıyorum..o kadar sağlıklıydıki, hiç hasta olmamıştı..hep diyodum zıpır beni gömer diye..neyse işte uzatmayayım, Rabbim yavrularımızı korusun..

bende balık besliyodum akvaryumum vardı balıklarım ölünce bende çok üzülmüştüm..

:(( gerçekten hayvan beslemek terapi gibi geliyo insana..ama işte böyle beklenmedik şeyler olduğunda da insan kötü oluyo..

sen nasılsın balım, eymen nasıl, yemesi iyileşti mi

iyiyiz çok şükür.biraz üzüntülü günler geçirdik halada etkisinden kurtulamadım zaten..yemesi tam düzeldi derken düzeni bozuldu yine eskisi gibi bende fazla ısrarcı olmuyorum..birde eymenin yemek seçtiğini anladım çorbayı hiç sevmiyor ama ne zaman et veya balık yapsam çok güzel yiyor..birde limon yemeye bayılıyor...

ayça sizin yeme düzeni nasıl yürüme çalışmaları ne aşamada_? eymen bir kaç adımdan öteye gitmiyor...birde yürütmek istediğimizde inatlaşıyor kendi canı ne zaman isterse o zaman...şimdi yine koltuklardaydı ellerini bırakmış bir kaç adım gitti...

iyi geceler pamuk prens ve prenseslerin annelerii,,,,
kızlar bir kaç gündür sütüm çok azaldı moralim bozulduuu..
oğlum emmekten büyük haz alıyo ama yetmediğini farketmek çok kötü oluyoo
dün ilk defa milupa aldım 3 numara içti bari kuzum da gece rahat uyudu kaşık kaşık içirdim
biberonu almadı ufff tekrar artar umarım sütümmm
lütfennnnnnn
ayçacım baş sağlığı diliyorum sana
başkada bişi hatırlamıyorum kusura bakmayın kızlar kafam karışıkk

evet canım, insan hemen eski hayatına devam edemiyo hiçbişey olmamış gibi..zaman..
ah yeme konusunda aynılar..emre de öyle çorba falan içmiyo..tavuk, balık, köfte elimle vereyim yiyo..yanında da yoğurt..sebzeyi de haşlıyorum ya da fırın poşetinde yapıyorum. ben de pes diyorum valla, baktım ne yaptıysam açmıyo agzını "tamam oğlum yeme sen, yemezsen büyüyemezsin" deyip toparlıyorum ortalığı, sanki anlayacakmış gibi.

ÖZLEMM kesinlikle destek (profesyonel) al canım yollun başındayken işler dahada kötüleşmesin
neden buluşmuyoruz bu kadar sıkma kendini eve hapsetme ben hergün mutlaka çıkıyorum
yakındaki markete bile olsa Buluşalım kaynaşalım oyun grupları kuralımmmm

balımcım ben de öyle çok üstüne düşmüyorum. o kendi kendine çalışıyo, elleri bırakıyo adımını atıyo baktı düşecek tutunuyo hemen..hiç yerinde durmuyoki zaten.

calemity sagol canım..üzme ama kendini, üzülürsen sütün daha da azalır..bol sıvı, uyku, moral..biliyosun sen de zaten. benim de uşak emmiyo, gece uykuda emerse emiyo, başka zaman almıyo..biberonu almaması kötü olmuş..bardakla içmez mi peki, kaşıkla çok zor olur senin için..

fırın poşetinde apıyorum bende sebzeleri koyuorum iki üç tanede tavuk butu koyuyorum güzel oluyor...eymen tavuktan ve patetesten yiyor...

Back
X