2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem ben de şöyle bi baktım da geçmişe, benim yerimde olsan napıcaksın ya da yeşimin..en azından anadilinin konuşuldugu ülkendesin, bildiğin şehirdesin, bak arkadaşların da var, hem de çocuklarınız akran..buluşun kaynaşın tabi, çocuklar mutlu anneler mutlu :))
ben de hergün dışarı çıkartmaya çalışıyorum..kimi zaman yürüyüp geliyoruz, kimi zaman parka, cafeye, hatta yemeğe..dışarda gercekten de hem iştahları açılıyo, hem de yorulup uykuları geliyo..

havuçla kabak da koyuyorum ben yiyo ama tadımlık.. bi de benimki 2 gündür kendi yemeyi çıkardı..tabi yiyemiyo..ben verince açmıyo agzını, önüne koyuyorum, eliyle alıp agzına götürüyo, yarısı dışarı tabi..bazen hepsini içeri sokuyo yutamıyo zorlanıyo..komik yavru ya, herşeyi ben yaparım havasında

yavaştan yatayım ben, erken kalkıyoruz malum..umarım yarın çok güzel yer bizim yaramazlar, iyigeceleer..

iyiyiz çok şükür.biraz üzüntülü günler geçirdik halada etkisinden kurtulamadım zaten..yemesi tam düzeldi derken düzeni bozuldu yine eskisi gibi bende fazla ısrarcı olmuyorum..birde eymenin yemek seçtiğini anladım çorbayı hiç sevmiyor ama ne zaman et veya balık yapsam çok güzel yiyor..birde limon yemeye bayılıyor...
kolay gelsin balımmm güzel günler bekliyorrr sizi ..
evet canım, insan hemen eski hayatına devam edemiyo hiçbişey olmamış gibi..zaman..
ah yeme konusunda aynılar..emre de öyle çorba falan içmiyo..tavuk, balık, köfte elimle vereyim yiyo..yanında da yoğurt..sebzeyi de haşlıyorum ya da fırın poşetinde yapıyorum. ben de pes diyorum valla, baktım ne yaptıysam açmıyo agzını "tamam oğlum yeme sen, yemezsen büyüyemezsin" deyip toparlıyorum ortalığı, sanki anlayacakmış gibi.
KEREM DE kaşıktan hiç haz etmiyordu hep elimle et tavuk haşlanmış sebzeyle besledim daha yeni yeni kabul etmeye başladı sen hergün bi öğünde bi kaç kaşık ta olsa vermeye devam et alacaktır bende hep konusuyorum sanki anlıyosun dimi kuşum deyip gülüşüyoz bazennkaydirigubbakcemile3

havuçla kabak da koyuyorum ben yiyo ama tadımlık.. bi de benimki 2 gündür kendi yemeyi çıkardı..tabi yiyemiyo..ben verince açmıyo agzını, önüne koyuyorum, eliyle alıp agzına götürüyo, yarısı dışarı tabi..bazen hepsini içeri sokuyo yutamıyo zorlanıyo..komik yavru ya, herşeyi ben yaparım havasında
ayça bizim sıpaların damak zevleri aynı galiba :emir_bebek: ve zevkleri keremde kendi yiyo bi çok seyi ben verinde ağzını kapatıyo kendi elindekinden yiyo yada tabklara saldırıyooo çok komikkk oluyo heryer batıyo ama o güzel tabloya değiyoo doğrusu

sonunda uyuttum benim sıpayıda...150 cc muhallebisinide iççti :lepi: ohh biraz keyif yapayım bende...

afiyet olsun eymene.. yarasın..
başakçım, sütünün geçici olarak azaldığını sanıyorum, sıkma kendini inşallah artar..
ayçacım zıpıra çok üzüldüm.. ömrümde 1 kez hayvan besledim, o da japon balığıydı, daha çocuktum, ölünce öldüm sandım, ondan sonra da hiç almadım. beslemek büyütmek büyük keyif ama sonrası zor.. ama kaçak olarak mısıra getirdiğini okuduğumda gülümsemeden edemedim.
özlem geçmişi 2 sf okudum ama yorumlardan sıkıldığını anladım.. neden buluşmuyoruz? hem yavrular da arkadaş olur..
herkese iyi uykular.. yarın çok güzel olsun..

günaydın arkadaşlar,

herkesin güzel birgün gecirmesi didleğiyle.

meral abla nerelerde kaç gün dür aklıma geldi unuttum sormayı,

emel bebek mağzası valla sermayen varsa gider ama biliyorsunki bebek kıyafetleri çok pahalı onun için çok para lasım. onu bizde düşündük hatda kumaşı alıp kendimiz imalatını yapdırcakdık vazgecdik sonradan. neyse hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

günaydın kızlar
bugün dersim yok sabah sohbetine bende katılabileceğim
balım ceylinin hastalığı girmişti araya başsağlığı dileyememiştim başın sağolsun
ayça senin de başın sağolsun
ben nedense hiç hayvan sevmem ama kızımı öyle yetiştirmeyeceğim onun için besleriz bir kaç hayvan

Kızlar günaydın,okulda olduğum için rahat girebiliyorum sabahları artık..Evde mümkün değil
Ayçacım çok üzüldüm,ben de su kaplumbağası besledim,yuvasından çıkıp gitmişti 1 hafta aradım heryeri sonra tekrar salondan buldumopuyorumnanaktan
Çok üzülmüştüm
Minicik de olsa bağlanıyoruz,zor oluyor
Özlemcim Allah yardımcın olsun,yalnızsın çok zor olur gerçekten
Hepinizi öpüyorum,Günaydın demişmiydimakannehir

Güüünayddınnnn,

demet , başak evet evet buluşalım. ne olur ben de sıkıntıdan patlıyorum gamzeylede konuştuk hafya buluşalım, özlem de gelir ve isteyen herkes. hadi biri gün ve yer söylesin.. Gamzecim organizasyonu sen yapar mıısn??

Şeyda günaydın canım
Evet en iyisi biz gün belirleyelim
Haftaya Salı diyelim mi?ınşallah sorun çıkmassa..Ben Demet i ,Başak ı ararım bi de Elif vardı numarası vardı özelde bi bakimmm

herkese gunaydınnn
yapabılırsem bugun az sagı solu temızlıcem sonra da guzellık salonuna gıtmeyı planlıyorum kaan paşa musade ederse
gece de esım gelıyor kocaman bı ohhh cekeyımmm :)))) cumartesı de ona yıkmayı planlıyorum işleri :))))))))
heyyy bende gelmek ıstıyorum bu seferkı bulusmaya hıc kaçarınız yok gelıcem bu sefer

Gel özlemcim Kaan beyimizi bi sevelim,, Tamam Gamzecim olur, haftaya salı annemin temizliği var efeyi orayı bırakıp gelmeyi düşünüyodum bu durumda efeyle gelicem....

heheheheh 4+1 bılmısım şans topunda sımdı ogrendım :))))))))))
ama sansıma cok bılen olmus neyse bu da ıyı :)))))

evde temizlik var çağan yaramazlık peşinde. kadını takip edip su dolu kovalara sokuyo elini. bide kadına bi işve b işve anlatamam. ayça başın sağolsun. kızlar iyi buluşmalar. ve byeee

Back
X