2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülsü her çocuğun gelişmi farklıdır ama bence nerdeyse yaşlarına gelicekler en azından sürünmesi gerek diye düşünüyorum ben...en iyisi doktoro sorr..

ayy giremedim bir türlü siteye yaa..nasılsınız kızlar umarım herkes iiidir

slm kizlar uzun zamandir yazmiyorum sizlere malum pek zaman kalmiyor oglumdan,kizlar sanirim benim bi sorunum var.kimsecikler yok simdi ama gelen olursa lütfen bi cvp verin.kizlar benim oglum9aylik ama ne emekliyor,nede oturuyor.hicbi faliyet yok ya.kizlar bu ormalmi ya kafam cpok karisik.tek yaptgigi sey kollarindan tutunca ziplamak ben day day diyorum ozipliyor.resmen kanguru gibi gidiyor cocukya.ne olcak budurum anlamdim.neyse cevaplarsaniz sevinirimmmm.sevgilerle.....
canım ben de her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu düşünüorum ama artık bi problem yoksa bebek oturabilmeli die biliorum bence çekinme git bi dr.'a..

ayşegül ilk arabam alıcam demiştinya aldınmı merak ettim...eymen bu aralar süpürgeyi yada sehpayı iteleyerek gitmeye başladı bende almayı düşünüyordum ama internetteki resimlerden pek birşey anlamadım...

migrosta gördüm ben bi bak istersen..:)

merhaba:)
valla anca girebildim nete..bi iki sayfa okudum ,kansızlık kimde var oraya gelemedim??
ama herkes ii işallahkaydirigubbakcemile

varya hep sorun yaa.. saat 11 de yedi saat 20,30 ve bu saate kadar lokma yemedi. çıldırcam haa..
herifte nöbette nezle olmuş geldi yattı can sıkıntısından patlıycam.. burdada kimse yok..

almadık cnm ya evde yer kalmadı almasam daha iyi ama migrosta falan görürsem kesin dayanamam alırım
ben oturmama kısmına dikkat etmemişim gülsü, emeklememesi ayağa kalkmaması diil ama oturamaması bana da garip geldi Allah korusun kalça çıkığı gibi bişey olmasın bence dr unla görüş 9 aylık bi bebeğin oturmaması olağandışı olabilir

selaamm..
herkes nerde kimse yazmamış.. ayşegül, marsg bi tek biz miyiz? nasılsınız?
ezgi nasıl oldu, benekli mi hala?

mrb cnm ben de yatıorum eşimi bekliycektm ama dayanamıycam bu saate kadar oturanlara da bravo valla, benim pestilim çıkıyo,yine yorucu bigün beni beklio ii geceler..

mrb alisha canim biyere koyunca oturuyor.ama desteksiz oturamiyor hemen popuyu kaldirip yatmaya calisiyor.bende anlamadim neden acaba ya.esile bi konusuyom bakem.offya niye yapiyor anlamiyorum.

günaydın kızlar ancak dün sabaha kadar olan geçmişi okuyabildim

hepinizin 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun

aa aklıma gelmişken bi şey sorcam sizlere Gece uyandıklarında ne yapıyolar ?? benimki hemen ayağa kalkıyor, ayakta beni bekliyor bu normal mi??
normal canım benimkide uyanıyor hemen ytağın içinde oturuyor sonrada ayağa kalkıp bekleyip sırıtıyor
slm tekrardan ya kızlar bi ikikere daha sormuşdum ama net cvplar gelmemişdi düzenli olarak demir ve kan ilacını kullanmyıyan varmı aranızda.
ben düzenkli olarak kullanmıyorum vede içimde hep pişmanlıklar var nezamn bugün başlıycam desem unutuyorum sizce çok önemlimi bu kan ilacıyla demir ilacı
ben demiri kullanıyorum düzenli sadece
arkadaşlar cmt akşamı evin içinde arı vardı vurduk düşdü ama bulamadık neyze aklıma geldi miray görürde eline alır diye ama bulamadık bi türlü neyse üzerinden yarım saat gecdi bir çığlık bi döndüm miray mama sandalyesinin altındaydı ağzının kenarında erı aklım çıkdı telaşlandım elim ayağım titredi ne yapcağımı şaşırım mirayı sallamaya başladım eline falan vurdum o sıra ablam koşdu oda çok korkmuş çıyan falan gördüm diye korkmuş neyse mirayın eli şişdi sanırım eliyle alamya çalışdı allahdan ağzına götürmedi allah korusun ağsına soksaydı dili faklan şişseydi nefes alamasıda zor olabilirdi, baş ğparmağı şişdi ama çok ağladı bende çok korkdum o an aklıma gelince kendime kızıyorum neden arıyı biraz daha aramadım diye veya niye okadar panik yapdım ben anneyim soğuk kanlıı olmam gerekmesmi diye, ya böyle işde işin komik yanıda kısım eline bakıp bakıp ağlıyordu bide baş parğaı havada oooooo oooo demesiydi. neyseki başka bi böcek ısırığı değildi arı kardeş parmağımıza bal koydu gitti.
çok geçmiş olsun canım
herkese mrb bikac gundur gıremedm dun oğlm ateslendi 38.5 kadr ckt aksama kadar gayt iyiydi aksmdn snr ckt sabh yokt sanki gene cıkacak gb gripte dgl neden yukseldi bilemyrm
sanada çok geçmiş olsun canım
Slm gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir ezginin atesi dustu sonunda simdi kirmizi benekleriyle geziyor :)
gözünüz aydın deryacım geçmiş olsun

Günaydın hanımlar..

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..

Yaşanılır,mutlu bir Cumhuriyet bırakabiliriz umarım çocuklarımıza..

günaydin linay seninde cumhuriyet bayramiini kutlarim.cok haklisin ben inaniyorumki Cumhuriyet hic tükenmicek.onlarda her bayram coskuyla kutlucak bayramimizi.

selaamm..
herkes nerde kimse yazmamış.. ayşegül, marsg bi tek biz miyiz? nasılsınız?
ezgi nasıl oldu, benekli mi hala?

gunaydin herkese iyi dileklerinizetekrar tsk benekler bugun kayboldu siddetli bir huysuzluk kaldi 6. Hastaligin yan etkisi heralde :)))))) aman iyi olsunda

merhaba:)
ay bu ne bööle kızlar nerdesiniz??
deryacım geçmiş olsun..neyse atlatmış oldunuz bu hastalığı,bütün bebekler oluo muymuş,azcık bilgi ver bize:)
inci bence git tatlım,keyfini sür:))
ben de arkadaşa gittim yan yana tam koyduk demir atladı nilin üstüne bi darbeyle 4 tane çizik attı kızımın suratına ,çok uzunmış tırnakları ,soyuldu resmen nilin yüzü ,ağladı bayaa!!

çok yorgunum nil 1 saat emdi nerdeyse..azcık çekirdek yiyeyim:)opuyorumnanaktan

Canim herr bebek 4 yasina kadar geciriyor tehlikesi yok siddetli ates 5 gun sonra kirmizi dokuntu asisi yok sorunn benekler cikana kadar nee oldugu anlasilamamasi dr iyi secin benim dr hemen anladi bir arkadasim 7 dr gezdirmis bir sutu tahlil yapmislar yazik antibiyotik kullanilmiycak asla

ÖFFF yaa buraya girmek dert oldu kaç gündür,açılmıyor birtürlü..

Derya çok geçmiş olsun,neyse ki atlatmışsınız,huysuzluğuda nazarlığı olsun annesi :)
o kadar ateşle savaştıktan sonra yavrucak ne yapsın :)

slm iyi akşamlar.. giremiyorum... eşimin ablaları burdalar... aybüke tamamen karakter değiştirdi.. sürekli ilgi istiyor ve dızbız ediyor. hem şımardı hemde diş sıkıtısı var...Bir alttan bir üstten diş gelecek yerleri kabarmış...

ablamlar gidince beni çok zorlayacak...:( herkes iyidir inş.

ii akşamlar:)
valla tek arkadaşım sizdiniz artık ne siz geliosunuz ne de ben gelebiliorum.
bugün misafirim vardı o giderken nilin ateşi olduğunu fark ettim,çok yüksek.duş falan derken hastanede aldık soluğu ilaç ,iğne düştü ateş..işallah gece gene çıkmaz:((
deryacım beneklerde gitmiş ,geçmiş olsun..
cumhuriyetimizin 86.yılını kutlarım..(geç oldu ama?)

günaydın burda olmak isteyipde olmayan 2009 ocak anneleri,

henüz gecmişi okuyamadım inş herkez iyidir. hasta olan beb,işlere gecmiş olsun dilerim şimdiden

Günaydın herkese haftanın son gününde..

fırsat bulsakta buraya giremiyoruz nedense sorunu da halletmiyorlar birtürlü..

emelcim evet çalıştım ben 29 ekimde..sen döndünmü yuvaya ?

Back
X