Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu düşünüorum ama artık bi problem yoksa bebek oturabilmeli die biliorum bence çekinme git bi dr.'a..slm kizlar uzun zamandir yazmiyorum sizlere malum pek zaman kalmiyor oglumdan,kizlar sanirim benim bi sorunum var.kimsecikler yok simdi ama gelen olursa lütfen bi cvp verin.kizlar benim oglum9aylik ama ne emekliyor,nede oturuyor.hicbi faliyet yok ya.kizlar bu ormalmi ya kafam cpok karisik.tek yaptgigi sey kollarindan tutunca ziplamak ben day day diyorum ozipliyor.resmen kanguru gibi gidiyor cocukya.ne olcak budurum anlamdim.neyse cevaplarsaniz sevinirimmmm.sevgilerle.....
ayşegül ilk arabam alıcam demiştinya aldınmı merak ettim...eymen bu aralar süpürgeyi yada sehpayı iteleyerek gitmeye başladı bende almayı düşünüyordum ama internetteki resimlerden pek birşey anlamadım...
normal canım benimkide uyanıyor hemen ytağın içinde oturuyor sonrada ayağa kalkıp bekleyip sırıtıyoraa aklıma gelmişken bi şey sorcam sizlere Gece uyandıklarında ne yapıyolar ?? benimki hemen ayağa kalkıyor, ayakta beni bekliyor bu normal mi??
ben demiri kullanıyorum düzenli sadeceslm tekrardan ya kızlar bi ikikere daha sormuşdum ama net cvplar gelmemişdi düzenli olarak demir ve kan ilacını kullanmyıyan varmı aranızda.
ben düzenkli olarak kullanmıyorum vede içimde hep pişmanlıklar var nezamn bugün başlıycam desem unutuyorum sizce çok önemlimi bu kan ilacıyla demir ilacı
çok geçmiş olsun canımarkadaşlar cmt akşamı evin içinde arı vardı vurduk düşdü ama bulamadık neyze aklıma geldi miray görürde eline alır diye ama bulamadık bi türlü neyse üzerinden yarım saat gecdi bir çığlık bi döndüm miray mama sandalyesinin altındaydı ağzının kenarında erı aklım çıkdı telaşlandım elim ayağım titredi ne yapcağımı şaşırım mirayı sallamaya başladım eline falan vurdum o sıra ablam koşdu oda çok korkmuş çıyan falan gördüm diye korkmuş neyse mirayın eli şişdi sanırım eliyle alamya çalışdı allahdan ağzına götürmedi allah korusun ağsına soksaydı dili faklan şişseydi nefes alamasıda zor olabilirdi, baş ğparmağı şişdi ama çok ağladı bende çok korkdum o an aklıma gelince kendime kızıyorum neden arıyı biraz daha aramadım diye veya niye okadar panik yapdım ben anneyim soğuk kanlıı olmam gerekmesmi diye, ya böyle işde işin komik yanıda kısım eline bakıp bakıp ağlıyordu bide baş parğaı havada oooooo oooo demesiydi. neyseki başka bi böcek ısırığı değildi arı kardeş parmağımıza bal koydu gitti.
sanada çok geçmiş olsun canımherkese mrb bikac gundur gıremedm dun oğlm ateslendi 38.5 kadr ckt aksama kadar gayt iyiydi aksmdn snr ckt sabh yokt sanki gene cıkacak gb gripte dgl neden yukseldi bilemyrm
gözünüz aydın deryacım geçmiş olsunSlm gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir ezginin atesi dustu sonunda simdi kirmizi benekleriyle geziyor :)
selaamm..
herkes nerde kimse yazmamış.. ayşegül, marsg bi tek biz miyiz? nasılsınız?
ezgi nasıl oldu, benekli mi hala?
merhaba:)
ay bu ne bööle kızlar nerdesiniz??
deryacım geçmiş olsun..neyse atlatmış oldunuz bu hastalığı,bütün bebekler oluo muymuş,azcık bilgi ver bize:)
inci bence git tatlım,keyfini sür:))
ben de arkadaşa gittim yan yana tam koyduk demir atladı nilin üstüne bi darbeyle 4 tane çizik attı kızımın suratına ,çok uzunmış tırnakları ,soyuldu resmen nilin yüzü ,ağladı bayaa!!
çok yorgunum nil 1 saat emdi nerdeyse..azcık çekirdek yiyeyim:)opuyorumnanaktan