Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bu bayram izmirde toplanalım diye düşünüyoruz, geçen bayram bende toplanılmıştı, bursadan gelen kardeşimin 2 günü yollarda geçti, 1 gün dolu dolu kalabildi yanımızda.O yüzden ikisinin ortası olsun dedik.kurban bayramında bizde izmire gitck gibiyiz bir engel çıkmazsa...inşallah havalar güzel olur
Hayırlısı ile daha iyisini alırsınız güzelim, üzülme o kadar.Ama insan sevdiği bir şeyden ayrılmakta istemiyor haklısın.üff ne zormus insanın sahıp oldugu seylerı satması tuhaf hıssedıyorum kendımı
ev için epeyce arayan var
arabamı da satıyoruz onun ilanı da verdık bı kac kısı aradı ya ben arabamı cokkk sevıyordum((
Evet canım yaaa, iyi oldu.Annem bakıyor ama ben yine de araştırıyorum bakacak birisini.Kadın canım sıkıldı annemi göreyim, diğer kızları göreyim derse hapı yutarım.Tam ofise bşladığımın 2. günü izmire gitmişti 3 hafta önce, 10 gün kaldı, valla apar topar almaya gittik.Geldikten sonra da birisini aramaya başladım.Hergün annem varken 4-5 saat kalsın, hem egehanla ilgilensin, birbirlerine alışsınlar, hemde annem bir yere gidecek olursa egehanla ilgilensin.Ama daha birisini bulamadım.Bakalım, inşallah istediğim gibi birini bulurum.Kendi işim olunca aslında zaman kavramı çok fazla önemli olmuyor, sabah 10-11 gibi çıkıyorum, akşam 6,30 gibi eve gidiyorum.O yüzden bulacağım kişi içinde rahat olacak ama yok kimse şimdilik.selamlar annişler nasılsınız bakalım nihayet pc başıan otubildim valla işler hiçbitmiyor çağan çok yaranmazlaştı tam düzeldi derken iştahı gene gitti ay anlamıyorum ben bu çocuğu bir 1o gün iyi yiyor sonra gene sapıtıyor halbuki sürekl, yeni şeyler yapıyorum sıkılmasın diye oy oy bitmicek bu yeme derdimiz bizim(
nilim hastaymış geçmiş olsun eymenede geçmiş olsun birde çok güzel dans ediyor oğlumun adaşı olan serpilin oğlu yazalımda gamzeninkiyşe karışmasın çağancığada maşallah pek şekermiş
barçli ay canım sanada allah kolaylık versin elvin nasıl buarada
özlem maşallah kaan yemeye başlamış gözüğn aydın canım işallah hep böyle olur
meralim işe ofise geçmişssin oh valla accık evden uzaklaşmak iyi gel,ir canım bende işblup başlıcam valla birde iyi bakıcı denk geldi işallah 2 ay içinde bılurum oda 2 ay sonra boş kalıcak
semra miray napıyor canım
deniz dönmüşssün bacım hoşgeldin şahapada maşallah dişinizde çıkmış hayırlı olsun bizde hala diş yok ya çağanda sürekli oyuncaklarını alınca benim diyor kıslar paylaşmayı bilmicekmi bu oğlan yoksa güzel top oynuyor oğlum artık at anneye deyince atıyor en seviği oyun ay birde kurmalı fil var ona bayılıyor kuruyoz gidiyor ya alıp getirip kur diyor neyse ben bir bakim uyanmadıysa gene gelirim şimdilik öptüm hepinizi
çalışıo cnm sadece akşamları gelio..yemeğini yiyip gidio evine..bi zararı yok banada yinede eski raatlık yok..inş döneer karısıda yoksa hepten zor olacak..
saol incicim...çağan yine aynı olmuş üzüldüm valla..maşşallah nede güzel oynuyomuş...elvin çok cadı oldu bi saniye rahatlık vermio bana...idare ediyrz artık napalım...burnu tıkalı baya..klimadan oldu sanırım buhar makinesi çalıştırdım ii gelir inş