2009 prens ve prenseslerin resimlerii

ya valla esmerimya ben yanlış yazmışım arkası erkek diyecektimmmmm bencede erkek yani:)))))

maşallah meleklere bneim kızımda saçsız çok az sacı var erkeğe benzetiyor herkes kız elbiseleri giydirdiğim halde erkekmi kızmı die soranlar var ya onlara uyuz oluyorumakannehir

maşallah meleklere bneim kızımda saçsız çok az sacı var erkeğe benzetiyor herkes kız elbiseleri giydirdiğim halde erkekmi kızmı die soranlar var ya onlara uyuz oluyorumakannehir

hiç sorma canım ya.
kızım hastaydı bugün doktora götürdük
üstünede elbise giydirdim kız olduğu belli olsun diye.
serum veriliyodu kızıma yanımızda bi aile daha vardı
kzımı erkek zannetmişler.diyorum artık.
yuh yani diyorum artık.
başka bişey demiyorum

[/url][/IMG]

tüm bebeişlere masallah hepsi bırbırınden güzel
buda kızım elif simay :)
son resım büyük oldu ama acemilik işte :)

Allahııııııııııııııııııııım nazar değmesin bu bebeğe yaaaaaaaaaaaaaaa maşalllllaaaaaah.....

benimde adım elif bu elif lerin gözleri hep güzel canım :lepi: :lepi: :lepi:

geçmiş olsun kızına canım aslında kzııyorum ama gecen aynı seyi bende yaptım ama kadın erkek gibi giydirmişti walla benim bi sucum yok kesinlikle erkekdir dedim cocukda hiç kzıı anımsatacak bişey yoktu erkekmi dedim kız dedi kadın kıyafetlerini kız gibi giydirmiyorum erkek sanıyolar dedi hıı felan oldumakannehir

alhancım maşallah yavrucuga ya ne kadar tatlı maviş gözlerine bayıldımmm Allah nazardan korusun inşallahh

tşkler canım....
senin gördüğün erkek gibi giydirmiş sen haklısın erkek zannetmekde.
ben elbise giydiriyorum pembe birde.
yine erkek zannediyolar.
yuh diyorum artık...

melis çok tatlısın aşkım annesi eline sağlık ne güzel yapmışın pastasını

sagol neslihancım ablam yaptı onu çok güzel yapar öyle 2tane yaptı kalmadı çok kalabalıktı ondan içerde dagıttık yanındakileri oyüzden sadece pastayı koydukkk
bideben hiç abakamadım kendime melis durmadı kimseyle hep agladı bi makyaj filan yapamadım saçlarımı filan işte pasaklı olarak gezdim 35 kişi vardı çok kalablıktı

hülişim ikinize de maşallah çok tatlısınız
melisime de daha nice yıllar inş

bu da arkadaşlarla toplandığımızda evde bu kadar çocuk oluyor :)))
isimleri soldan: Erva-Mirza-Efsa-Kayra-Ahsen-Seyit-Asyadila-Damla

Eklentiler

• $26826_1283060278827_1299697905_30830939_970843_n[1].webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…